Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Erotinė Eglijos Vaitkevičės fotosesija sulaukė žymių žmonių kritikos (nuotraukos)

Sekmadienį socialiniame tinklalapio „Facebook“ puslapyje pasirodė erotinės Kauno ponios Eglijos Vaitkevičės nuotraukos. Netrukus po mobiliuoju telefonu darytomis nuotraukomis pasipylė smerkiančių ir palaikančių Eglijos bičiulių ir pažįstamų komentarai.
Eglija Vaitkevičė
Eglija Vaitkevičė / Asmeninio archyvo nuotr.

„Sekmadienį buvau taip atsipalaidavusi, net nepajutau, kaip papozavau prieš mobilųjį telefoną“, – po nuotraukų galerija lyg ir teisinasi E.Vaitkevičė. Nors moteris teigė, kad nuotraukos buvo skirtos asmeniniams naudojimui ir nesitikėjo, jog pažįstamas, daręs jas, sukels į viešąją erdvę, ir pirmadienį kelios nuotraukos dar buvo įkeltos į Eglijos profilį.

Asmeninio archyvo nuotr./Eglija Vaitkevičė
Asmeninio archyvo nuotr./Eglija Vaitkevičė

Buitinėje fotosesijoje moteris pozavo be liemenėlės, su juoda kiek perregima palaidine. Kauno ponia nuotraukose glamonėjo savo kūną ir gundomai pozavo.

Nuotraukos, atsidūrusios galerijoje pavadinimu „Prieš balių „Žmonės 2010“, sulaukė gausybės komentarų. Bene griežčiausiai apie nuotraukas atsiliepė pirmojo realybės šou „Kelias į žvaigždes“ dalyvė Dangė Miniauskaitė.

„(...) Eglija, ar su tavimi tikrai viskas gerai??? Nesuvokiami man tokie veiksmai, tokiu brandžių moterų, ypač moterų MAMŲ, kurios rodo pavyzdį savo dukroms... Nors, gal kai ateina 40, kažkas galvoje pakinta? Buvo panaši veikėja, panašaus amžiaus, irgi iš Kauno, tokia Erika, man rodos... Kas ten joms visoms darosi... (...) Patraukli moteris ne ta, kuri sugeba daugiau išsižergti ar krūtinę suspausti savo pirštukais, ar lupytes praverti, o ta, kuri MĄSTO, turi paslapties, žino, ko nori iš gyvenimo ir ką gali gauti, nenaudodama pigių priemonių“, – po nuotraukomis atsiliepė moteris.

Už erotinę fotosesiją E.Vaitkevičės nepagyrė ir dizainerė Julija Janulaitytė (anksčiau žinoma kaip Julija Žilėnienė – aut. past.).  „Bet juk tai tiesiog neskanu“, – rašė dizainerė. 

Asmeninio archyvo nuotr./Eglija Vaitkevičė
Asmeninio archyvo nuotr./Eglija Vaitkevičė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius