Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Erotiniuose filmuose vaidinusi Jolanta Leonavičiūtė: „Kiekvienas yra padaręs klaidų“

Ketvirtadienį pramogų pasaulį apskriejo žinia, kad TV3 šou „Meilė ar pinigai“ išgarsėjusi ir netrukus šou „Šok su manimi“ pasirodysianti manekenė Jolanta Leonavičiūtė gyvenime yra dirbusi ir ne itin visuomenėje priimtiną darbą – filmavosi itin atviruose erotiniuose filmuose. Pati J.Leonavičiūtė Žmonės.lt sakė, kad gyvenime klaidų yra padaręs kiekvienas, tik, deja, ne visas jas galima ištaisyti.
Jolanta Leonavičiūtė daro masažą
Jolanta Leonavičiūtė daro masažą / Stop kadrai
Stop kadras/Jolanta Leonavičiūtė daro masažą
Stop kadras/Jolanta Leonavičiūtė daro masažą

Ketvirtadienį TV3 paviešino vaizdo įrašą (žiūrėkite teksto pabaigoje), kuriame J.Leonavičiūtė nusifilmavo apsinuoginusi. Ant masažo stalo atsigulusiems vaikinui ir merginai ji atliko erotinį masažą. Tiesa, vaizdo įrašas stipriai cenzūruotas – originalioje, Norvegijos fotografo Petterio Hegre kurto filmo versijoje, kuri šokiruotų ne vieną, Jolanta masažuoja vyrišką pasididžiavimą...

Vaizdo įrašas stipriai cenzūruotas – originali versija šokiruotų ne vieną...

Gražuolė neneigia anksčiau filmavusis P.Hegre filmuose suaugusiems, tačiau tokį savo pasirinkimą vadina klaida. „Kiekvienas žmogus gyvenime yra padaręs klaidų. Vienas klaidas galime ištaisyti, kitas ne“, – bendraudama su Žmonės.lt sakė Jolanta.

Kodėl būtent dabar ji apie savo spalvingą praeitį prabilo garsiai? „Tai – perspėjimas tėvams, mamos, kad atidžiau žiūrėtų, kur važiuoja jų dukros. Juk merginos yra silpnesnės asmenybės ir gali pasiduoti įkalbamos neteisingiems sprendimams. O viena klaida gali atsiliepti ateityje“, – paaiškino J.Leonavičiūtė. 

Stop kadras/Jolanta Leonavičiūtė
Stop kadras/Jolanta Leonavičiūtė

Tiesa, nors praeitį Jolanta vadina klaida, ir dabar savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje nesibodi publikuoti pikantiškų nuotraukų ir vaizdo įrašų. 

Minėtą cenzūruotą vaizdo įrašą (žiūrėkite teksto pabaigoje) pirmoji paskelbė televizija, kurios projekte „Šok su manimi“ J.Leonavičiūtė pasirodys jau gruodžio 6-ąją. Tad akivaizdu, kad skandalinga naujiena pasirodė su Jolantos palaiminimu. Reklama, kokia ji bebūtų, kylančiai TV žvaigždutei tikrai pravers.

Vis dėlto nei kada, nei kokiuose filmuose suaugusiems ji filmavosi, Jolanta kol kas nenori atskleisti. Savo istoriją ji žada papasakoti pirmadienio vakarą, TV3 laidos „VIRAL'as“ žiūrovams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius