Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eugenijus Ostapenka: po žurnalistų puolimo patyrė mikroinsultą

Pastaruoju metu dainininkas Eugenijus Ostapenko (33) jaučiasi itin prastai – po praėjusią savaitę žurnale „Privatu!“ pasirodžiusio straipsnio, kuriame atvirai papasakojo apie išgyventą dvi dienas trukusią įniršusių vyrų egzekuciją, Eugenijus patyrė mikroinsultą.
Eugenijus Ostapenko
Eugenijus Ostapenka / Asmeninio albumo nuotr.

„Visą savaitę mane atakavo žurnalistai, norėdami išpešti kuo daugiau informacijos. Tačiau aiškiai pasakiau, kad viską jau papasakojau žurnalui „Privatu!“, todėl su jokia kita žiniasklaidos priemone nebendrausiu. Viršelio anonsas „Mane išniekino penki nepažįstami vyrai“ sukėlė tikrą sprogimą: man skambino ir žurnalistai, ir draugai, ir gerbėjai, norėdami pasitikslinti, ar tikrai mane išprievartavo tie nepažįstami vyrai.

Galiu visus nuraminti: buvau sumuštas, apiplėštas, mano sprandą tie išgamos išdegino cigaretėmis, marino badu, tikėdamiesi pasisavinti mano turtą, bet manęs niekas neprievartavo! Labai jaudinausi, kad žmonės neteisingai interpretavo straipsnio anonsą, todėl nemiegodavau naktimis, gėriau raminamuosius vaistus, o galiausiai teko skubiai vykti į ligoninę, kur man buvo nustatytas mikroinsultas. Dabar noriu tik ramybės“, – sako Eugenijus.

Plačiau skaitykite naujausiame žurnalo „Privatu“ numeryje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius