-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Evelina Sašenko: mano favoritas – Martynas Pocius

Dainininkė Evelina Sašenko šią savaitę savo Edith Piaf dainų programa džiugino krepšinio gerbėjus, susirinkusius pasveikinti naujo laisvalaikio drabužių aukštaūgiams prekinio ženklo „Sabonis 220”. Žinoma mergina su šypsena tikino esanti neabejinga krepšiniui, o ypač – krepšininkams.
Evelina Sašenko
Evelina Sašenko / Tomo Lukšio/BFL nuotr.

„Nesu didelė krepšinio žinovė, tačiau už savus visada sergu. Paskutinį kartą Rotušės aikštėje žiūrėjau rungtynes, kur Lietuva žaidė su Turkija, – pasakojo E.Sašenko, juokdamasi prisipažinusi, kad labiau serga už krepšininkus nei už jų žaidimą. – Moterys visada labiau serga ne už krepšinį, o už krepšininkus!”

Dainininkė, kuri nuo spalio 15 dienos pasirodys ir ant televizijos projekto „Šok su manimi” parketo, prisipažino krepšinio aikštelėje turinti ir savo simpatiją.

„Mano favoritas – Martynas Pocius, – padykusiai šypsodamasi išdavė Evelina. – Man atrodo, jis ne tik geras žaidėjas, bet ir intelektualus žmogus.”

Stebėdama Lietuvos rinktinės kovas, E.Sašenko prisiminė savo dalyvavimą „Eurovizijos” dainų konkurse.

„Krepšinio čempionatas ir „Eurovizija” iš principo yra tas pats. Ir aš, ir jie atstovauja savo šaliai ir bando laimėti. Tik manau, kad jiems krenta kur kas didesnė atsakomybė, nes lietuviams krepšinis juk yra religija, – mintimis dalijosi dainininkė. – Kartais pagalvoju, jei Lietuva tiek investuotų į muziką, kiek pinigų skiria krepšiniui, gal ir mes muzika pasiektume didesnių rezultatų...”

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius