-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Evelinai Anusauskaitei-Young kelionę į Lietuvą sugadino nemaloni žinia

Dainininkė Evelina Anusauskaitė-Young, su vyru Adamu gyvenanti Amerikoje, buvo priversta pakeisti planus lapkritį ir gruodį praleisti gimtinėje.
Evelina Anusauskaitė
Evelina Anusauskaitė / Gretos Skaraitienės nuotr.

Portalo Žmonės.lt žiniomis, Evelina taip nusprendė po to, kai sulaukė žinios, kad Všį „Pramogų teatras“ atšaukė tuos ciklo „Istorijos“ koncertus, kuriuose ji turėjo dainuoti.

Apie tai A.Anusauskaitė-Young sužinojo šią savaitę, likus maždaug keturioms valandoms iki skrydžio į Lietuvą.

„Nesusitarėm dėl esminių dalykų, abiejų pusių netenkino sutarties sąlygos. Mums irgi netiko jų reikalavimai, neradom tarpusavyje bendro sutarimo su atlikėjos vadybininke Jurga Anusauskiene. Derėjomės taip, kad tiek vienai, tiek kitai pusei būtų gerai, bet, deja, nepavyko“, – situaciją portalui Žmonės.lt komentavo Všį „Pramogų teatras“ vadovas Andrejus Tracevičius.

Pirmąjį E.Anusauskaitės-Young pasirodymą, kuriame ji turėjo publiką žavėti scenos divų Beyonce, Adele ir Alicios Keys repertuaru, buvo žadama rengti lapkričio 20-ąją Vilniaus kongresų rūmuose. Po trijų dienų buvo numatytas koncertas Šiauliuose, vėliau – Panevėžyje, Alytuje, Tauragėje, Marijampolėje, Kaune ir Klaipėdoje.

Apie tai, kad bus kviečiama jausminguose koncertuose savo lūpomis papasakoti žinomų atlikėjų muzikines istorijas, Evelina žinojo dar vasarą. Tuomet ji Lietuvoje ruošėsi savo ir Adamo vestuvėms. Sutartį su koncertų ciklo rengėjais ji pasirašė prasidedant rudeniui.

Žmonės.lt žiniomis, kadangi E. Anusauskaitei-Young būtų tekę įkūnyti tris skirtingas atlikėjas, ji tam kruopščiai ruošėsi. Amerikoje užsisakė specialią fotosesiją, įsigijo tinkamos sceninės aprangos.

„Istorijas“ pirmieji pasakoti dainomis pradėjo aktorius Jokūbas Bareikis ir operos atlikėjas Rafailas Karpis. Jie jau kurį laiką Lietuvos koncertų salėse prisimena nemirtingą „The Beatles“ kūrybą. Iš talentingų vyrų lapkričio pabaigoje estafetę turėjo periimti E.Anusauskaitė-Young.

Premjeros akimirka
Evelina Anusauskaitė pernai „Muzikos garsų“ premjeroje

Andrejus Tracevičius portalui Žmonės.lt patikino, kad visi planuoti koncertų ciklo „Istorijos“ koncertai su Evelina Anusauskaite-Young  yra atšaukti ir naujų derybų šiuo klausimu nebebus.

Nepasirodys ir „Muzikos garsuose“

Gruodį Evelina dar turėjo dainuoti miuzikle visai šeimai „Muzikos garsai“. Tačiau Žmonės.lt žiniomis, atlikėja jame taip pat nebepasirodys.

Renginį organizuojančios VšĮ „Omnix X“ direktorė Saulė Mikšienė sakė, kad miuzikle Evelinos atliekamą partiją repetuoja ir dainininkė Eglė Jakštytė. Tad pasikeitus Evelinos planams, žiūrovai scenoje išvys Eglę.

Evelina ir Adamas Youngai
Evelina ir Adamas Youngai Lieuvoje lankėsi vasarą, kai dar kartą atšoko vestuves

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius