Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Evelinos Anusauskaitės sutiktuves rengianti mama: ji tikrai emigruos, bet apmaudu nebus

Penktadienį į Lietuvą grįžta pasauliniame konkurse „Avon Voices“ pergalę išplėšusi jaunoji dainininkė Evelina Anusauskaitė. Iškilmingas prizininkės sutiktuves organizuojanti jos mama Jurga Anusauskienė neabejoja, kad Evelina netrukus išvyks tęsti karjeros į užsienį.
Evelina Anusauskaitė
Evelina Anusauskaitė / „Avon Voices“ nuotr.

E.Anusauskaitės mama kviečia visus Evelinos gerbėjus, draugus ir pažįstamus iškilmingai pasitikti „Avon Voices“ nugalėtoją penktadienį ryte Vilniaus oro uoste. Apie 10.50 val. jame nusileis Eveliną atskraidinsiantis lėktuvas iš Suomijos.

Edvardo Žičkaus nuotr./Evelina Anusauskaitė
Edvardo Žičkaus nuotr./Evelina Anusauskaitė

„Manau ji yra to verta ir jai to tikrai reikia, – kaip tik skubėdama į susitikimą dėl dukros sutiktuvių organizavimo telefonu sakė J.Anusauskienė. – Kiek šįryt su ja kalbėjau, ji sakė, kad grįžta rytoj. Atrodo, kol kas niekas nesikeičia, nes daugiau nieko nežinau. Su ja kalbėjomės labai trumpai, nes ji daug bendravo su žiniasklaida“.

Daugiau nei 6 tūkst. konkurenčių iš viso pasaulio įveikusios 22 metų dukros pasirodymą, vykusį Niujorke, su šeima ir būriu draugų J.Anusauskienė stebėjo savo namuose Lietuvoje. Čia moteris buvo įkūrusi tikrą palaikymo štabą – šeima ir svečiai Evelinos pasirodymus stebėjo internetu jaukiai įsitaisę ant lovų ir sugulę ant grindų.

„Buvo visokių prielaidų, nes varžovės buvo tikrai stiprios. Draugai ir šeimos nariai svarstė, kas laimės – galbūt rusaitė, galbūt amerikietė, nes šių šalių atstovės buvo ir komisijoje. Tačiau aš ir jos mažasis brolis neabejojome, kad laimės Evelina. Tai lėmė ne intuicija, burtai ar emocijos, bet objektyvus situacijos įvertinimas – ji padainavo geriausiai“, – patikino moteris.

Paskelbus konkurso laimėtoją, J.Anusauskienė susisiekė su dukra. Moteris teigė, kad Evelina, sužinojusi rezultatus buvo be galo laiminga.

„Galiu užtikrinti, kad ji iki paskutinės minutės ji nežinojo ir abejojo, kad laimės. Gal konkurse ir buvo aukštesnių natų, gal buvo plonesnių kojų, bet Evelina turėjo visumą. Aš jai sakiau, kad jei komisija vertins objektyviai, ji tikrai turėtų laimėti. Jei būtų reikėję numirti ant scenos – Evelina būtų tai padariusi, nes ji atidavė labai daug savęs. Ji be galo jaudinosi, bet viskas pasisekė puikiai. Ji tikrai buvo to verta“, – džiaugėsi nugalėtojos mama.

J.Anusauskienė teigė, kad laikas, kurį Evelina praleido Niujorke, buvo be galo intensyvus: mergina nuolat plušėjo įrašų studijoje – ten buvo įrašinėjamos dainos, už kurias bus renkamos lėšos kovai su krūties vėžiu. Moteris pasakojo, kad intensyvus darbas nualino jos dukrą ir privertė labai saugoti išvargintas balso stygas.

„Ji man rašė, kad niekad gyvenime nebuvo tiek daug dirbusi – studijoje dirbo po 8 valandas, tada padarydavo pertrauką, pavalgydavo ir vėl eidavo dirbti. Buvo labai intensyvus grafikas...“ – kalbėjo moteris.

J.Anusauskienė neabejoja, kad jos dukrai kuriam laikui teks atsisveikinti su Lietuva. Kontraktą su viena garsiausių pasaulio įrašų leidybos kompanija laimėjusi mergina netrukus vėl krausis lagaminus ir išvysk į Jungtines Amerikos Valstijas.

„Ji tikrai emigruos ir tikrai dėl to nebus apmaudu. Ji gavo kontraktą ir turi išvažiuoti – dėl to nėra jokių abejonių. Tiek pasiekusi ji turi judėti tik į priekį. Mes visi dėl to turime džiaugtis“, – kalbėjo J.Anusauskienė.

Finalinį Evelinos pasirodymą galite pažiūrėti paspaudę čia.

Avon Voices nuotr./Evelina Anusauskaitė (priekyje)
„Avon Voices“ nuotr./Evelina Anusauskaitė (priekyje)

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius