-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Evelinos Anusauskaitės Young vyras Adamas – apie darbą su Heidi Klum, Snoop Doggu ir kitomis žvaigždėmis

Evelinos Anusauskaitės-Young vyrui Adamui (32) daugelis galėtų pavydėti kasdienybės – darbas su pasaulinio lygio žvaigždėmis, kurias daugelis mūsų mato tik televizijos ekranuose ar apie jų gyvenimą skaito žurnaluose, priverčia aiktelėti. A.Youngas jau dešimtmetį dirba garso režisieriumi, jam teko bendradarbiauti su Heidi Klum, Snoop Doggu ir kitais žinomais žmonėmis.
Heidi Klum ir Adamas Youngas
Heidi Klum ir Adamas Youngas / Asmeninio albumo nuotr.

„Pirmieji mano žingsniai buvo televizijos šou „Fame“ 2003 metų vasarą, kuomet buvau trečio kurso studentas Pietų Kalifornijos universitete USC Los Andžele. Čia baigiau filmų kūrimo studijas“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Adamas.

Vyras sakė, kad nuo vaikystės domėjosi kinu, muzika ir pramogų pasauliu. Dar būdamas paauglys Adamas susidomėjo filmų kūrimu, nes daugybę laisvo laiko praleisdavo vaidindamas teatre. „Nežinojau, kad mano pomėgis taps pragyvenimo šaltiniu ir profesija, kol neatsikrausčiau į Los Andželą ir pradėjau studijas garsiajame kino industrijos universitete, kuriame studijavo pats Stevenas Spielbergas“, – pasakojo A.Youngas.

Dirbti su žinomais žmonėmis Adamui jau nėra naujiena, tačiau jis su malonumu prisimena pirmąją įžymybę, su kuria teko dirbti televizijos šou „Fame“. „Tai buvo Joey Fatone'as, atlikėjas iš vaikinų grupės „N‘Sync“. Jis buvo realybės šou, kuriame varžėsi atlikėjai ir šokėjai, vedėjas. Joey man pasirodė labai malonus žmogus“, – prisiminimais dalijosi Evelinos vyras.

Asmeninio albumuo nuotr./Adamas Youngas su Stanu Lee
Asmeninio albumuo nuotr./Adamas Youngas su Stanu Lee

Adamas tikino, kad dėl darbo pramogų pasaulio sferoje ir gyvenimo Los Andžele jo jau nebestebina gatvėje pamačius kokią žvaigždę, o susitikus akis į akį su įžymybe kojų nebepakerta jaudulys.

„Kita vertus,  susitikti atlikėjus ar sportininkus, kurie man yra autoritetai arba kelia žavesį – didelė garbė. Manau, kad tai yra šaunu. Kai dirbau su „Foo Fighters“ lyderiu ir „Nirvanos“ būgnininku Dave‘u Grohlu, tiesą pasakius, šiek tiek jutau jaudulį. Taip pat ir dirbdamas su legendiniais aktoriais Williamu Shatneriu ir Patricku Stewartu. Gal jaudinausi net ir dirbdamas su Bruce‘u Willisu Karibuose, nors jis buvo labai draugiškas“, – pasakojo A.Youngas.

Daugelis labai norėtų tokio darbo kaip Adamo, o ar yra kas nors neglamūrinio, kas nelabai jį žavi šioje veikloje? „Blogiausia ir geriausia mano darbo pusė – dienotvarkė. Pats kontroliuoju savo verslą dirbdamas laisvai samdomu garso režisieriumi, tad aš nežinau, kada, kur ir kiek ilgai man reikės filmuoti. Bet kurią akimirką galiu sulaukti skambučio darbui, kuriam reikės išvykti į kitą pasaulio kraštą, galbūt netgi likus vos kelioms dienoms iki jo pradžios. Iš esmės dėl to šis darbas yra įdomus ir nemonotoniškas, bet kartu yra sunku planuoti atostogas arba rasti laiko, kuomet galėtumei jį praleisti su draugais bei šeima“, – sakė garso režisierius. 

Asmeninio albumuo nuotr./Adamas Youngas su Snoop Dogg
Asmeninio albumuo nuotr./Adamas Youngas su Snoop Dogg

Į klausimą, ar jis leidžia laisvalaikį su įžymybėmis, jis atsakė: „Nenorėčiau jų vardų vardinti tokiame kontekste ir tvirtinti, kad leidžiu laiką su didžiausiomis garsenybėmis, nes taip nėra. Man užtektinai pasisekė dirbti su pačiais žymiausiais žmonėmis iš sporto, muzikos ar šiaip šou pasaulio, bet tik vienai ar keliomis dienomis. Bet per ilgus darbo metus ypatingą ryšį esame užmezgę su Heidi Klum, aktore Haylie Duff, atletu Felixu Baumgartneriu ir, savaime aišku, savo žmona Evelina.“

Neseniai Adamui teko dirbti su Snoop Doggu. Anot vyro, jis yra mėgstamiausias visų laikų reperis. „Dievinu klasikinį jo stilių ir visišką originalumą. Tik išgirdus jo balsą per radiją, iškart žinai, kad tai jis. Sumaišyti su niekuo kitu neįmanoma. Nesu didelis repo ar hiphopo gerbėjas, tačiau man jis yra išimtis. Man ne kartą yra tekę dirbti su juo, ypač smagiai nusiteikęs jis buvo paskutinio darbo metu Los Andžele. Su malonumu sutiko nusifotografuoti su manimi. Beje, šiuo metu esu lėktuve, kuris yra pakeliui į Las Vegasą, ten filmuosime jo koncertą“, – portalui Žmonės.lt pasakojo A.Youngas.

Asmeninio albumuo nuotr./Adamas Youngas su Shaquile'u O'Nealu
Asmeninio albumuo nuotr./Adamas Youngas su Shaquile'u O'Nealu

Jei repas ir hiphopas nėra mėgstamiausi muzikos žanrai, tai ko klauso Evelinos vyras? „Pats groju gitara, užaugau klausydamas roko, klasikinio roko, metalo, bliuzo ir pankiškos muzikos. Vėliau su amžiumi pradėjau domėtis įvairesne muzika. Atsirado folk, džiazas, truputis popso. Mano mėgstamiausios visų laikų grupės būtų „Metallica“, „Simon and Garfunkel“, „Guns 'N Roses“, „Foo Fighters“ ir  „The Beatles“, – pasakojo Adamas.

Pabaigai pasidarė įdomu, o su kuo Adamas norėtų padirbėti ateityje ir kodėl. Vyras prisipažino, kad pradėdamas dirbti kino industrijoje sudarė savo sąrašą žmonių, su kuriais norėtų dirbti. Džiugu, nes jam teko padirbėti beveik su visais, kurie jame atsidūrė. „Tačiau, jei pasitaikytų galimybė, būtinai norėčiau susitikti ir dirbti su Leonardo DiCaprio, Hughu Jackmanu, Tomu Hanksu ir Clintu Eastwoodu“, – garsių vyrų pavardes vardijo A.Youngas.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Evelina ir Adamas Youngai
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Evelina ir Adamas Youngai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius