-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Femmes Fatales“ kalėdinio vakarėlio nepraleido šių mados namų mūzos – Danguolė Stachura ir Asta Valentaitė

Antradienio vakarą būrys pramogų pasaulio atstovų rinkosi Vilniaus centre esančiuose Ellos Tatarinovos vadovaujamuose mados namuose „Femmes Fatales“, kur vyko kalėdinis vakarėlis „Christmas Joy Party“. Neabejingos šventinėms šėlionėms liko ir šių mados namų mūzos – Danguolė Stachura ir Asta Valentaitė.
Asta Valentaitė, Ella Tatarinova ir Danguolė Stachura
Asta Valentaitė, Ella Tatarinova ir Danguolė Stachura / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Tai – mados ir džiaugsmo, magijos ir grožio, dovanų ir netikėtumų vakaras“, – į vakarėlį mados namuose geriausius draugus ir ištikimiausius klientus kvietė mados namų atstovai. Drauge pasitikti Kalėdas panoro stilistai Mantas Petruškevičius ir Asta Valentaitė, Žilvinas ir Elle Grigaičiai, Rasa Arlauskienė, Danguolė Stachura ir kiti. 

„Femmes Fatales“ mados namuose visi jie artėjančių švenčių proga kėlė šampano taures, grožėjosi M.Petruškevičiaus sukurtu vakarėlio interjeru ir maloniai bendravo tarpusavyje. Ypatingą „Femmes Fatales“ modelį – juodą šventinę suknelę, svečiams pristatė modeliu tapusi A.Valentaitė.

„Laukiu Kalėdų. Jas kaip visada sutiksiu linksmai, kartu su šeimos nariais, Jonavoje“, – portalui Žmonės.lt apie didžiąją metų šventę sakė A.Valentaitė. Iš Jonavos kilusi stilistė tikino Kalėdoms ketinanti grįžti į tėviškę. 

Tačiau ilgai ji čia neužsibus: po jaukios Kūčių vakarienės pirmosios Kalėdų dienos vakarą ji žada praleisti kur kas audringiau – apsilankys Jogailos Morkūno kasmet rengiamame Kalėdų vakarėlyje. „Kalėdų vakarėlių, jaukių susibūrimų su draugais namuose laukia ir daugiau – jų bus ir prieš Kalėdas, ir po švenčių: skubėsiu aplankyti visus“, – planus atskleidė A.Valentaitė.

Asta Valentaitė
Asta Valentaitė

Moteris tikino esanti itin spontaniška – taip nuolat sutinka Naujus metus: „Po to teks sukti galvą, kur pasitikti Naujus metus – jau kelerius metus nieko neplanuoju iš anksto: paskutinėmis dienomis nusprendžiu, kaip juos pažymėti. Pavyzdžiui, pernai paskutinę dieną pačiupau draugę ir išlėkėme į Londoną. Galbūt dėl to ir metai tokie nenuspėjami būna“, – juokėsi „Femmes Fatales“ mūza. 

Jaukiai šeimos rate Kalėdas pasitikti žada ir D.Stachura. „Susėsime šeimos rate. Nieko per daug ypatinga, tik vietoje 12 patiekalų mama paruoš 24 ar dar daugiau. Vaikystėje turėdavome visokių papročių, o dabar... Pasėdime šeimos rate iki išnaktų, apsikeičiame dovanomis“, – apie savo Kalėdų tradicijas kalbėjo verslininkė. 

D.Stachura tikino per šias Kalėdas dovanų norinti sulaukti meilės. „Tik nereikėtų suprasti banaliai – kad mane kas labai mylėtų. Noriu pati jausti daug meilės kitiems, gerumo, padėti, būti drauge“, – sakė dar viena „Femmes Fatales“ mūza.  

Rasa Arlauskienė ir Danguolė Stachura
Rasa Arlauskienė ir Danguolė Stachura

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius