Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filmo „Nesamasis laikas“ aktorė Irena Jankutė: kuo kinas panašus į futbolą?

Režisieriaus Mykolo Vildžiūno filmas „Nesamasis laikas“ jau netrukus peržengs kino teatrų slenksčius. Nuo vasario 28 d. filmas bus rodomas septyniuose Lietuvos miestuose, 14 kino teatrų. Įsibėgėjant išankstiniams filmo seansams – šiandien kūrybinė grupė filmą pristatys Alytuje, o rytoj – Kauno „Cinamon“ kino teatre – kviečiame pasiklausyti nuoširdaus filmo „Nesamasis laikas“ aktorės Irenos Jankutės interviu apie komandinį darbą, aistrą futbolui ir kuo šis sportas panašus į kiną.
Irena Jankutė
Irena Jankutė / Kadras iš filmo

Filmas „Nesamasis laikas“ pasakoja apie trisdešimtmetį Tadą – aktyvų, daug dirbantį, mažai miegantį ir nuolatos užsiėmusį miesto žmogų, neberandantį laiko paklausti savęs, kodėl nesusikalba su žmona, nepaskambina tėvams ir neturi ką pavadinti draugu. Šį nevaldomą Tado bėgimą sustabdo lemtinga avarija, o likimas įteikia neįkainojamą dovaną – jo gyvenimą pakeičiantį susitikimą su seniai prarastu vaikystės draugu.

Vaidina – sutuoktinių porą įkūnijantys Tadas Gryn ir Toma Vaškevičiūtė, Valentinas Novopolskis, Mindaugas Papinigis, Sigitas Račkys, Nelė Savičenko ir kiti. Nacionalinė premjera – vasario 28 d.

VIDEO: Irenos Jankutės interviu
VIDEO: Filmo anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius