-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Formulės 1“ bolidų parodą nustelbė „Olialia pupyčių“ nuogybės (nuotraukos)

Gausų smalsuolių ir garsių Lietuvos žmonių būrį ketvirtadienio vakarą sutraukė pirmoji Baltijos šalyse „Formulės 1“ bolidų paroda. Žvaigždės ne tik su neknatrumu laukė, kada bus atidengti garsių lenktynininkų bolidai, bet ir dalyvavo įvairiose rungtyse.
Garsūs veidai domėjosi „Formulės 1“ bolidų paroda
Garsūs veidai domėjosi „Formulės 1“ bolidų paroda / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Savo akimis pamatyti „Formulės 1“ bolidą ar jo simuliatorių panoro ne viena pramogų pasaulio žvaigždutė. Atlanta į atidarymą atėjo su draugu Donatu, Eva atsivedė du smalsius sūnus, „Olialia pupytė“ Skaistė – dukrelę. Vudis pasirodė su savo mergina Sandra, kuri dažnai būna išvykusi dirbti modeliu į Italiją.

Bolidai sudomino ir jaunąjį tėvelį Maksą iš grupės „Biplan“, realybės šou produktus – trumpai apsikirpusį Haroldą ir netgi seniau viešumoje matytą Grūdą. Su gitara dėkle į pristatymą atėjo ir dainininkas Onsa, Mama Rock'n'Roll, aktorius Leonardas Pobedonoscevas ir kiti.

Bene linksmiausias vakaro reginys buvo bolido padangų keitimas, kuriame rungėsi garsios moterys ir patyrę vyrai. Moterų komandoje iš pradžių ryžosi dalyvauti Atlanta, Skaistė, Mama'r'Roll ir Eva. Jos susirūpinusiais veidais stebėjo, kaip profesionalai keičia ratą ir vėliau ėmėsi šio darbo pačios.

Tačiau visų aplinkinių ir fotografų dėmesys staiga pakrypo į kitą pusę – čia beveik valandą pavėlavusios pasirodė „Olialia pupytės“ Oksana ir Marina. Kol Oksana dar santūriai stebėjo, kas čia vyksta, Marina nusirengė švarkelį ir prieš visus stojo su itin gilia iškirpte. Žinoma, jos iš karto buvo pakviestos keisti ratus ir tapo renginio vinimi. Tiesa, dėmesio staiga netekusios, nelabai patenkintos liko kitos garsios moterys – kai kurios net nebematė prasmės toliau dalyvauti.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Garsūs veidai domėjosi „Formulės 1“ bolidų paroda
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Garsūs veidai domėjosi „Formulės 1“ bolidų paroda

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius