Fotografas Paulius Gvildys modeliais pasirinko lėles ir atkūrė princo Williamo ir hercogienės Catherine vestuvių akimirkas

Pirmadienį, balandžio 29 dieną, Didžiojoje Britanijoje švenčiamos antrosios karališkosios poros vestuvių metinės. Prieš dvejus metus Vestminsterio abatijoje amžiną meilę prisiekė princas Williamas ir Kate Middleton, dabar jau Kembridžo hercogienė Catherine.
Karališkųjų lėlių fotosesija
Karališkųjų lėlių fotosesija / Pauliaus Gvildžio nuotr.

Ta proga, Londone gyvenantis vestuvių fotografas Paulius Gvildys surengė ypatingą fotosesiją ir ja pasidalijo su visais karališkosios poros gerbėjais.

Pauliaus Gvildžio nuotr./Karaliakųjų lėlių fotosesija
Pauliaus Gvildžio nuotr./Karališkųjų lėlių fotosesija

„Visada svajojau fotografuoti karališkosios šeimos vestuves, kas, matyt, yra beveik neįmanoma. Tad šią dvejų metų sukaktį nusprendžiau paminėti padarydamas tikrovišką jaunųjų fotosesiją, tačiau naudodamasis lėlėmis barbėmis. Bandžiau įsivaizduoti, kaip galėjo atrodyti jų vestuvių nuotraukos. Norėjau sukurti žmogiškas emocijas barbių pozose ir veiduose“, – apie neįprastą idėją pasakojo fotografas.

P.Gvildys taip pat džiaugėsi, kad fotosesiją sukėlė didžiulį praeivių susidomėjimą.

Kaip kitaip, juk karališkosios poros lėlės „pozavo“ lankomiausiose turistų vietose – Londono akyje, Big Bene, Vestminsterio abatijoje, šv.Džeimso parke, Bakingemo rūmuose ir kitose vietose.

Vestuvės – viso pasaulio dėmesio centre

Prieš dvejus metus įvykusios Williamo ir Kate vestuvės sulaukė viso pasaulio susidomėjimo. Dėl galimybės bent akies krašteliu žvilgtelti į karališkosios poros tuoktuves, kai kurie gerbėjai netgi praleido naktį gatvėje.

Kūno kalbos ekspertas Peteris Collettas tuomet netgi teigė, kad pirmasis poros bučinys pranašauja puikią poros ateitį. Vestuvių ceremoniją stebėjo apie du milijardus TV žiūrovų.

Praėjusių metų gruodžio mėnesio pabaigoje visi karališkosios poros gerbėjai dar labiau nudžiugo. Paaiškėjo, kad Williamas ir Kate laukiasi pirmagimio.

Princas Williamas ir Kate Middleton
Princas Williamas ir Kate Middleton

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius