Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fotomenininkas Pripsas: be skandalų?

Garsusis fotomenininkas ir keliautojas Pripsas šiemet švęs 10 metų sukaktį nuo to laiko, kai surengė pirmąją fotoparodą ir pradėjo skandalingo fotografo-menininko karjerą.
Pripsas
Pripsas / Irmanto Gelūno/„15min.lt“ nuotr.

Vėliau Pripsas dalyvavo viename iš televizijos realybės šou ir daugelyje kitų įvairiausių projektų. Nuogos garsenybių fotosesijos, vyno degustacijos ir kūrybinės kančios tapo fotomenininko kasdienybe.

Reikėtų paminėti, jog Pripsas buvo nominuotas LATGA-A metų Lietuvos fotomenininku, o skandalingos  parodos-renginiai sulaukė didelio susidomėjimo ir rezonanso visuomenėje. Praėjusiais metais pirmą kartą populiariausiame socialiniame tinkle Facebook buvo pristatyta virtuali fotoparoda socialine tema per pasaulinę kovos prieš AIDS dieną. Šiuo savo akibrokštu nustebino net novatoriškiausius JAV menininkus ir žiniasklaidą. O neseniai jis dar pradėjo kurti ir elektroninę muziką, kuri kiek primena „Depesh Mode“ motyvus ir yra persmelkta sunkiais išgyvenimais bei nuotaikomis.

Po klajonių tarp Niujorko ir Majamio Jungtinėse Valstijose, garsusis fotomenininkas grįžo į Europą ir gimtąją Lietuvą. Menininko kūrybinis potencialas, atrodo, nėra išsemiamas ir jis vėl ruošiasi nustebinti šalį!

„Ieškojau visame pasaulyje pačių įvairiausių įdomių dalykų. JAV mano kelionė buvo pilna nuotykių ir naujų potyrių. Atsivežiau labai vertingos medžiagos ir, gali būti, šįmet pristatysiu savo naujausią fotodarbų parodą, kur bus ypač patrauklių įvairių pasaulio miesto urbanistinių akcentų“, – pasakoja Pripsas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius