Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gabrielė Martirosianaitė ir Marijonas Mikutavičius – nauja pramogų pasaulio pora?

Lietuviškas pramogų pasaulis vis garsiau aptarinėja, kokie santykiai sieja Marijoną Mikutavičių (42) ir „Mis Lietuva 2008“ konkurso nugalėtoją Gabrielę Martirosianaitę (22). Kalbas pakurstė pats Marijonas su Gabriele, viešumoje pasirodantys drauge ir vienas kitam negailintys dėmesio.
Marijonas Mikutavičius ir Gabrielė Martirosianaitė
Marijonas Mikutavičius ir Gabrielė Martirosianaitė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Marijonas Mikutavičius su Gabriele Martirosianaite kartu linksminosi ir praėjusią savaitę filmo „Moterys meluoja geriau. Kristina“ premjeros dūzgėse.

Nors iki šiol G.Martirosianaitė tikino su M.Mikutavičiumi esantys viso labo draugai, bendraudama su portalu Žmonės.lt gražuolė žodžio „draugai“ nebeįvardino. Tačiau apie savo santykius su dainininku tikino nenorinti atvirauti.

„Paimsiu ir neatskleisiu. Esu įsitikinusi, kad kai kuriuos dalykus tiesiog būtina pasilaikyti sau. Tai – vienas iš tų dalykų“, – šypsodamasi kalbėjo G.Martirosianaitė.

Portalui Žmonės.lt ji tikino specialiai nieko neslepianti, tik norinti išvengti galimų daugžodžiavimo pasekmių. „Nieko neslepiu. Itin asmeninę informaciją reikia pasilaikyti sau. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad šia informacija nereikia dalintis – nieko gero po to nebus“, – sakė gražuolė.

Portalui Žmonės.lt atkreipus dėmesį, kad jei G.Martirosianaitę ir M.Mikutavičių sietų tik draugystė, ji, ko gero, taip ir pasakytų, mergina pakartojo, kad nori išsaugoti privatumą.

Jūsų akimis, ar simpatiška pora būtų Gabrielė ir Marijonas? Laukiame jūsų komentarų!

Marijonas Mikutavičius ir Gabrielė Martirosianaitė
Marijonas Mikutavičius ir Gabrielė Martirosianaitė
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius