Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gabrielė Martirosianaitė: „Taip norėtųsi papasakoti kokią be galo romantišką istoriją...“ (papildyta birželio 11 d.)

Į žiniasklaidos akiratį ši daili mergina pateko iškart po to, kai laimėjo grožio konkursą. Tuomet, kaip jau įprasta, visi ėmė domėtis, kodėl šalia Gabrielės (20) nematyti širdies draugo. Pasirodo, mergina labai rimtai vertina santykius, todėl tikrai ne bet kam lemta užkariauti jos širdį. O štai Ramūnui ėmė ir pavyko!
Gabrielė Martirosianaitė
Gabrielė Martirosianaitė / „Privatu!+TV Gidas” viršelis

GABRIELĖS ANKETA
Ūgis: 177 cm.
Svoris: 55 kg.
Akių spalva: žalia.
Žmogus, kuris Tave įkvepia:
mano tėvai Aramijus ir Lina.
Paskutinė perskaityta knyga: Paulo Koelo „Nugalėtojas lieka vienas“.
Mėgstamiausias patiekalas: sušis.
Mano misija žemėje: ne egzistuoti, o gyventi.

RAMŪNO ANKETA
Amžius: 25 metai.
Ūgis: 183 cm.
Profesija: rinkodaros specialistas.
Trys daiktai, kuriuos pasiimtum į negyvenamą salą: meškerė, šveicariškas peiliukas, palapinė.
Kiek norėtum uždirbti per mėnesį, kad gerai gyventum? Geras gyvenimas ne visuomet priklauso nuo uždirbamų pinigų kiekio.
Mėgstamiausias aksesuaras: įvairūs pakabukai ant kaklo bei apyrankės.
Šalis, kurią labai nori aplankyti: Brazilija.

Gabriele, kaip žinia, jau prasidėjo atranka į konkursą „Mis Lietuva 2011“. Tavo nuomone, kaip turėtų atrodyti ir kokiomis savybėmis pasižymėti mergina, kuriai būtų negėda perduoti tokį garbingą titulą?

Klausimas, kokia turi būti „Mis Lietuva“, man pirmą kartą iškilo tuomet, kai laimėjau šį konkursą. Galiausiai nusprendžiau, kad šio titulo nugalėtoja turi būti garbinga, išsilavinusi, išauklėta, rūpestinga bei protinga mergina.

Kadangi esi žinoma ir matoma mergina, kiek laiko ir pastangų skiri savo išvaizdai puoselėti, aprangos stiliui formuoti?

Kartais man darosi pikta, kad tokie dalykai kaip grožis, mada, stilius yra vertinami labiau nei pats žmogus ar jo sugebėjimai. Atrodo, kad kartais svarbiau stilingas nei protingas (šypsosi). Manau, skiriu pakankamai laiko tiek savo stiliui formuoti, tiek išvaizdai prižiūrėti.

Iš savo patirties pasakyk, ar dailiai ir žinomai merginai yra lengviau susirasti antrąją pusę? Ar apskritai tokioms merginoms gyventi lengviau? Juk manoma, kad gražuolėms, ypač tituluotoms, viskas atnešama ant sidabrinės lėkštutės.

Visuomet tikėjau, kad antrąją pusę sutinki tada, kai ateina tinkamas laikas, ir tam neturi įtakos tavo išvaizda ar padėtis visuomenėje. Žinomoms merginoms nėra lengviau. Pirmiausia reikia išmokti atskirti nuoširdų ir tikrą dėmesį nuo dirbtinio – tai padaryti ne visuomet paprasta. Apskritai, kam dabar gyventi lengva (juokiasi)? Manau, kad tik pasakose gyvenančioms dailioms princesėms viskas yra atnešama ant sidabrinės lėkštutės, šiame pasaulyje viską išsikovoti ir pasiimti turi pats.

Visi pastebėjo, kad šiuo metu esi sulieknėjusi ir atrodai tiesiog puikiai. Ką darei, kad padailintum savo kūno linijas? Kaip pati jautiesi?

Manau, visoms moterims bei merginoms norisi būti lengvesnėms artėjant karštajam metų sezonui, ne išimtis ir aš (šypsosi). Pradėjus lankyti sporto klubą, skyrus didesnį dėmesį vartojamam maistui bei jo kiekiui, su keliais kilogramais nebuvo sunku atsisveikinti. Puikiai jaustis man padeda ne tik sportas ar sveika mityba, bet ir natūralios kūno, veido bei plaukų priežiūros priemonės.

„Jei nebūčiau tikra savo jausmais tam žmogui, nemanau, kad būtume kartu. Gyvenu šia minute – jei jaučiuosi laiminga, norisi tuo pasidalyti“

Galbūt netgi teko atnaujinti drabužinę – siaurinti senus ar pirkti naujus drabužius?

Drabužinę pastarąjį kartą atnaujinau viešėdama Indijoje, tačiau ar pasikeitė drabužių dydžiai, negaliu pasakyti. Negi tai taip svarbu?

Ką manai apie šiuo metu tokias populiarias plastinės chirurgijos paslaugas: krūtinės didinimo operacijas, botulino injekcijas, skruostikaulių implantus? Ar svajoji ką nors pasitobulinti?

Mano nuomonė šiuo klausimu tokia – nereikia skubėti savyje ieškoti trūkumų, reikia skubėti pamilti save tokį, koks esi. Suformuotas dirbtinio grožio kultas daugelį žmonių verčia nepasitikėti savimi, todėl dažnai kreipiamasi į plastinės chirurgijos specialistus, kad tik pavyktų atitikti tam tikrus grožio standartus. Siūlyčiau ne paisyti grožio standartų, o juos laužyti. Plastines operacijas pateisinu tik tokiu atveju, kai jos yra būtinybė. Kol kas pasvajoju tik apie lazerinę regos korekciją.

Ar galima sakyti, kad pramogų pasaulis Tau reikalingas lyg oras? Renginiai, vakarėliai, interviu spaudai ir televizijai, susitikimai su visuomenėje puikiai žinomais žmonėmis... Ar Tau tai vis dar teikia malonumą?

Oras man reikalingas, kad išgyvenčiau, o be pramogų pasaulio gyventi tikrai galima (juokiasi). Sutinku, jis įsuka tave milžinišku greičiu į savo ratą, bet iš jo nėra sunku pasitraukti. Kai visuomenei žinomi žmonės tampa tavo draugais bei gerais pažįstamais, susitikimai su jais, nesvarbu gatvėje ar vakarėlyje, visuomet teikia malonumą.

Kadangi dar esi studentė, Tave tikriausiai išlaiko tėvai?

Tėvai visuomet yra pirmieji, kurie skuba į pagalbą savo vaikams, pradėjusiems savarankišką gyvenimą. Stojuosi ant savų kojų ir tikiuosi, kad ateis diena, kai aš galėsiu jiems padėti ir atsidėkoti už jų meilę, rūpestį bei pagalbą.

Kokios yra Tavo svajonės, susijusios su profesine sritimi? Galbūt jau mąstai, ką veiksi baigusi mokslus?

Žinoma, mąstau. Norėtųsi savo profesinę veiklą pakreipti žurnalistikos, redagavimo, viešųjų ryšių kryptimi. Tačiau tik įpusėjau studijas, todėl per daug svajoti šiek tiek anksti.

Jau kurį laiką viešumoje pasirodai su savo širdies draugu Ramūnu. Ar gali papasakoti, kur ir kaip jūs susipažinote?

Taip norėtųsi jums papasakoti kokią be galo romantišką ir jaudinančią susipažinimo istoriją (šypsosi). Kadangi nustebinti nepavyks, susipažinimo detales paliksime paslaptyje.

Kokios šio žmogaus savybės Tave sužavėjo?

Mane sužavėjo vyriškumas bei galantiškumas – jis tvarkingas, paslaugus, mandagus. Be to, tai žmogus, turintis gerą širdį. Manau, daugiau nieko netrūksta, kad minioje pastebėtum būtent tą žmogų ir jam skirtum visą savo dėmesį.

Kadangi sutikai kartu su Ramūnu dalyvauti fotosesijoje, tikriausiai esi tikra savo jausmais ir tiki, kad jūsų draugystė turi gražią ateitį?

Jei nebūčiau tikra savo jausmais tam žmogui, nemanau, kad būtume kartu. Gyvenu šia minute – jei jaučiuosi laiminga, norisi tuo pasidalyti. Tačiau jei pasidaliji laime, vadinasi, teks dalytis ir nelaime?..

Galbūt Ramūnas ir yra Tavo pirmoji meilė?

Aš vis dar ieškau atsakymo, kas iš tikrųjų yra meilė, todėl į šį klausimą atsakyti negaliu.

Ramūnai, kadangi su Gabriele draugaujate ne pirmą mėnesį, atskleisk, kuo Tave sužavėjo ši mergina.

Ji mane pakerėjo savo vidiniu žavesiu, natūralumu bei visapusiškumu.

Gabrielė yra žinoma mergina, todėl būdamas šalia jos ir Tu tapai pastebimas – fotografai stengiasi užfiksuoti jus kartu. Ar Tavęs tai neerzina?

Man niekuomet nebuvo svarbu, kad Gabrielė yra žinoma mergina. Tai nedaro mūsų santykiams jokios įtakos. Aplinkinių dėmesys, ypač fotografų, mane trikdo ir šiek tiek erzina, bet ko nepadarysi dėl antrosios pusės (šypsosi).

Kaip turėtų pasielgti Gabrielė, kad Tu jai tą pačią akimirką pasakytum „viso gero“?

Viską įmanoma atleisti... Turbūt (šypteli).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius