Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garbanotus plaukus tiesinanti Renata Norvilė: „Jeigu to nepadarau, atrodau kaip pudelis“

Moterys ir grožio procedūros – neatsiejama, todėl nenuostabu, kad ketvirtadienio vakarą į sostinėje duris atvėrusį naują grožio saloną atvyko ir žinomų moterų, kurios domėjosi grožio paslaptimis.
Renata Norvilė
Renata Norvilė / Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr.

Į atidarymo šventę atvykusi Renata Norvilė Žmonės.lt pasakojo, kad kiekviena moteris turėtų rasti laiko sau ir grožio procedūroms, nors pati prisipažino, kad laiko tam labai dažnai pritrūksta.

„Namuose moterys laiko pasilepinimams dažniausiai neturi – jis skirstomas vyrui, vaikams, buičiai ir visiems kitiems dalykams“ – juokėsi Renata.

„Ilgą laiką plaukus dažiausi pati namuose, kol vieną dieną trenkiau kumščiu į stalą ir pasakiau sau – viskas, gana! Reikia leisti sau, kad tavimi bent kartais pasirūpintų kažkas kitas“, – pasakojo moteris.

Vargai su garbanotais plaukais

Renata paneigė kalbas, esą garbanotoms moterims plaukų priežiūra kur kas paprastesnė negu turinčioms tiesius plaukus. „Mano plaukai garbanoti, todėl jiems reikia daugiau priežiūros. Garbanotus plaukus prižiūrėti išties nelengva“ – patikino ji.

Renginyje moteris pasirodė ištiesintais plaukais ir džiaugėsi, kad jie – švelnūs, nesivelia ir atrodo tvarkingai. „Plaukus tiesinu todėl, kad atrodau tvarkingiau, be to, juos ištiesinus man pačiai gerokai patogiau – ryte jie atrodo tvarkingesni, galiu tik perbraukti per juos šukomis ir viskas. Kai būnu garbanota, turiu kiekvieną rytą plauti galvą, juos formuoti arba ištiesinti,  nes jeigu to nepadarau – atrodau kaip pudelis“ – per dantį savęs patraukti nepabijojo juokdamasi Renata.

Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Grožio salono atidarymas
Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Grožio salono atidarymas, Renata Norvilė

Moteris teigė, kad plaukus tiesina pati, namuose, nors nuvykusi į grožio saloną šią procedūrą patiki ir profesionalams.

„Namuose turiu tiesinimo žnyples, todėl pati juos ir išsitiesinu. Tiesa, tokia procedūra alina plaukus, todėl kas kažkiek laiko leidžiu sau nueiti į grožio saloną, kad tai padarytų profesionalai – šią procedūrą jie daro saugiau, naudojamos ampulės, tiesinama su karštomis žnyplėmis su garais“, – teigė R.Norvilė.

O kaip manote Jūs? Kokia šukuosena Renatai Norvilei tinka labiau – garbanotų ar ištiesintų plaukų? Nuomonę išsakykite apklausoje!

Grožio salono „Expert“ atidarymo nepraleido ir dainininkė Irena Starošaitė bei Violeta Repčenkaitė-Vosylė, trumpam sugrįžusi iš Maltos į Lietuvą. Ilgą laiką šviesiaplauke buvusi moteris nustebino dailia rudų plaukų šukuosena.

Renginio vairas patikėtas aktorei Eglei Jackaitei, kuri svečiams padovanojo ir gyvai atliekamą dainą.

Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Violeta Vosylė
Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Violeta Vosylė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius