Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garsenybių patarimai: kaip susirasti antrąją pusę (papildyta spalio 8 d.)

Pastaruoju metu į žurnalo „Privatu!“ redakciją plūsta vienišų skaitytojų laiškai su prašymais – žmonės trokšta mūsų žurnalo bičiulės numerologės Galinos Šmidt patarimų, kaip susirasti antrąją pusę. Kadangi specialistė nespėja visiems pagelbėti, nusprendėme šiuo klausimu kreiptis į šalies garsenybes, sėkmingai sukūrusias šeimas. Geraširdžiai atskleidė ne tik, kaip susirasti mylimuosius, bet ir kaip juos išlaikyti.
Gediminas Juodeika
Gediminas Juodeika / T. Biliūno nuotr.

„Vyrai turi žiūrėti į papus“
Gediminas Juodeika (39)

1 Pats geriausias būdas susirasti merginą ar vaikiną yra skaniai ją ar jį pavaišinti. Juk ne veltui sakoma, kad „greičiausias būdas patekti į širdį yra per skrandį“.
2Jei norite susirasti antrąją pusę, privalote patraukliai atrodyti. Kasdien stenkitės gražiai apsirengti, išsivalyti dantis, nusiprausti. Nes teisingas posakis, kad „žmones sutinkame pagal išvaizdą, o palydime pagal protą“.
3 Jei norite patraukti patikusio asmens dėmesį, nuolat šypsokitės ir spinduliuokite gera nuotaika. Niekam nepatinka niurgzliai. Vaikinai privalo sakyti panelėms komplimentus, o merginos turi mokėti priimti gražius žodžius.
4 Kaip galima minioje išsirinkti sau skirtąjį ar skirtąją? Vaikinai turi atkreipti dėmesį į tris dalykus: į merginos veidą, užpakalį ir, blogiausiu atveju, papus. O merginos turi žiūrėti, kad joms patinkantis vyriškis būtų gerai apsirengęs, gražus, nesispjaudytų ir turėtų storą piniginę.
5 Jei jau susiradote jums patinkantį žmogų, nesistenkite iš karto atskleisti visų gerųjų savo savybių. Priešingai – iškrėskite ką nors bloga, kad turėtumėte progą pasitaisyti ir tokiu būdu suspindėti antrosios pusės akyse.

„Nenustokite savęs mylėti ir puoselėti“
Ingrida Martinkėnaitė (33)

1 Jei norite turėti antrąją pusę, nieko nelaukite, kuo greičiau veikite. Sėdėjimas tarp keturių sienų, ašarojimas ir savęs gailėjimas nieko gera neduos. Privalote pasikliauti savimi ir imtis veiksmų.
2 Nepatariu kiekvieną sekundę laukti tos akimirkos, kai sutiksite idealią antrąją pusę, bet būti pasiruošusiam tokiam svarbiam gyvenimo momentui būtina. Stenkitės neišgąsdinti sutikto žmogaus ir nepulkite pirmomis draugystės dienomis kurpti grandiozinių gyvenimo planų.
3 Mylėkite save ir puoselėkite. Privalote būti gražūs ir patrauklūs – ne tik išore, bet ir vidumi. Nenustokite rūpintis savimi ir suradę antrąją pusę.
4 Kai sutiksite žmogų, su kuriuo norėsite draugauti, pasistenkite kuo ilgiau išlikti nepasiekiami. Žaiskite katės ir pelės žaidimą, erzinkite vienas kitą. Tai sužadins jūsų abiejų jausmus.
5 Jei norite kuo ilgiau išlaikyti mylimąjį ar mylimąją, kuo dažniau švęskite. Paminėkite jums svarbias sukaktis, stebinkite vienas kitą staigmenomis ir pan. Tuomet santykiai bus ilgaamžiai.

„Kreipkitės pagalbos į tėvus“
Merūnas Vitulskis (28)

1 Visi mano pažįstami, kurie patys ieškojo meilės, taip jos ir nerado. Todėl patariu visiems gyventi spontaniškai, laisvai, nekankinti savęs mintimis apie tobulą antrąją pusę. Meilė aplanko netikėtai. Taigi, kuo mažiau planuokite savo gyvenimą.
2 Nesistenkite atrodyti geresni nei esate iš tikrųjų. Jei jus pamils, tai su visais privalumais ir trūkumais. O jei gyvensite su kauke, anksčiau ar vėliau ją teks nusimesti ir pasirodys tikrasis jūsų veidas.
3 Žmones suveda bendros temos ir interesai. Todėl siūlau antrosios pusės žvalgytis tarp bendraminčių. Mylimąją ar mylimąjį galite atrasti ir tarp kolegų darbe, ir tarp bičiulių sporto salėje, ir tarp bendražygių alpinistų klube. Žinoma, jei tokį lankote (juokiasi). Tačiau primenu: geriau tiesiog ramiai sulaukti.
4 Nesėdėkite namuose tarp keturių sienų, gyvenkite aktyviai ir netikėkite interneto pažinčių portalais. Manau, kad užmegzti rimtą pažintį virtualioje erdvėje pernelyg sunku.
5 Jei niekas nepadės, kreipkitės pagalbos į tėvus. Dažnai nutinka taip, kad gimdytojai padeda išsirinkti antrąją pusę. Nors skamba juokingai, mano aplinkoje yra porų, kurias suvedė tėvai.

V. Ovadnevo nuotr./Liveta Kazlauskienė
V. Ovadnevo nuotr./Liveta Kazlauskienė

„Pasitelkite aukštesnes jėgas“
Liveta Kazlauskienė (47)

1 Jei norite susirasti antrąją pusę, pirmiausia įsiklausykite į savo širdies balsą. Ne kiekvienam žmogui duota sutikti tikrąją meilę. Tačiau jei jums pasisekė, nebesiblaškykite. Kad tai jūsų mylimasis, suprasite tuomet, kai jį pamačius iš po kojų ims slysti žemė.
2 Ieškokite tokio žmogaus, kurio pomėgiai ir pasaulėžiūra sutaptų su jūsiške. Kai tokį surasite, neišvengiamai patirsite įvairių išbandymų. Tačiau neišsigąskite jų ir nepriimkite skubotų sprendimų.
3 Specialiai nesikoncentruokite į antrosios pusės paieškas, nes nieko gera iš to neišeis. Mažai tikėtina, kad paieškų klubuose ar interneto svetainėse atrasite geriausią partnerį ar partnerę. Patikėkite, idealiausias mylimasis atsiras netikėtai. Iš savo patirties žinau, kad, jei nori prajuokinti Dievulį, pasakyk jam savo planus.
4 Jei nepadeda išvardyti būdai, pabandykite laimės ieškoti pasitelkdami aukštesnes jėgas. Parašykite raštelį, įdėkite jį į butelį ir išmeskite į jūrą ar vandenyną. Jei bus lemta, jūsų žinią suras tas, kuriam tai skirta. Kitas būdas – užkaskite svajonių lapelį po obelimi, vyšnia ar kriauše. Dar yra manoma, kad norai pildosi tuomet, kai atsukęs nugarą į upę meti per save saują monetų. Bandykite visokiais būdais ieškoti laimės!
5 Gyvenimas susideda iš daugybės etapų. Jei jums nepavyko rasti savo meilės dabar, tikrai pasiseks šiek tiek vėliau. Nenukabinkite nosies ir būkite kantrūs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius