-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Garsūs Lietuvos vyrai filmavosi visiškai nuogi

Rugsėjo viduryje iš filmavimų Indijoje grįžusi filmo „Šventa karvė“ kūrybinė komanda intensyviai ruošiasi gruodžio 12 dieną kino teatruose įvyksiančiai komedijos premjerai. Kol vyksta indiškų scenų montažas, Vilniuje filmuojami paskutiniai, itin pikantiški, kadrai.
Kadras iš filmo „Šventa karvė“
Kadras iš filmo „Šventa karvė“ / Kadras iš filmo
Temos: 1 Donatas Ulvydas

„Tai bus lyg uoga ant deserto“, – juokauja juostos prodiuseris bei režisierius Donatas Ulvydas. Scenų nedaug, tačiau filmo kūrėjai žada, jog apie jas po premjeros kalbės visa Lietuva.

Čia prie pagrindinio herojaus Martyno Starkaus prisijungs jo garsūs bičiuliai, futbolo komandos „Prelegentai“ nariai Marijonas Mikutavičius, Maksas Melmanas, Linas Zareckas-Choras, Linas Kunigėlis bei aktorius Andrius Bialobžeskis. Vyrams teko filmuotis ne tik futbolo aikštelėje, bet kai kuriems jų – ir sukūrinėje vonioje. Tai buvo tikrų tikriausias iššūkis, nes prieš kameras jie „burbuliavo“ visiškai nuogi.

„Filmuotis visai nebuvo sudėtinga, iš esmės, darėme tai, ką dažnai su draugais darome. Susirinkome, pažaidėme futbolą, vėliau pasėdėjom pirty, paplepėjom ir pasijuokėm. Mums nereikėjo važinėti tankais, laipioti aukštuminiais kranais ir panašiai, tad jautėmės puikiai. Ar buvo nejauku nusirengti prieš kameras? Nejauku tikriausiai buvo tik Chorui, kuris maudėsi su trumpikėmis. Matyt, jis iš mūsų droviausias. O mums nebuvo jokių problemų, juk nereikėjo nuogiems susikibus šokti rateliu kokių pagoniškų šokių, tiesiog mirkome sukūrinėje vonioje, o kameros po vandeniu juk nelindo“, – įspūdžius iš filmavimų pasakojo M.Mikutavičius.

Grupės „Biplan“ lyderiui Maksui Melmanui filmavimai taip pat paliko pačias geriausias emocijas: „Džiaugiuosi, kad teko dalyvauti, kad turėjau galimybę palaikyti bičiulius, nes žaviuosi tuo, ką jie daro. Buvo įdomu vaidinti patį save, nes šiame filme esame tokie, kokie esame gyvenime. Filmavimo metu ne kartą teko nusišypsoti į ūsą, nes dar kartą įsitikinau sena tiesa – kokie bebūtume vyrai, kiek mums bebūtų metų ir kaip mes bepasikeistume, mes visada liekam tie patys vaikėzai iš kiemo.“

„Manau, kad pagrindinė „Šventos karvės“ vertybė yra ta, kad čia viskas tikra. Man patinka, kad bičiuliai nesislepia už profesionalių aktorių, o viską prisiima sau. Būtent dėl to mes čia ir esame – nes iš tiesų esame draugai, iš tiesų kartu žaidžiame futbolą, kartu sėdime pirtyje, atvirtai kalbamės apie gyvenimą, automobilius, karves. Taip, nei Oskaro, nei gervės, nei jokių auksinių ar sidabrinių šakelių už vaidybą mes nelaimėsim, bet mes kalbame apie tai, ką jaučiame, kuo gyvenime, kas mums skauda – ir dėl to tikimės, kad žiūrovas priims mus ne tik tokius, kokius yra įpratęs matyti scenoje ar per televiziją, o tokius, kokie esame iš tikrųjų“, – prie komplimentų kolegoms prisijungė aktorius A.Bialobžeskis.

„Turime suktis tikrai operatyviai, todėl daug darbų vyksta lygiagrečiai. Štai dabar tik filmuojame filmo pradžią, o didžioji dalis medžiagos, nufilmuotos Indijoje – jau beveik sumontuota. Dabar jau drąsiai galiu pasakyti, kad vaizdai, vietos, visa filmo atmosfera iš tiesų – magiška. Indija turi nenusakomą aurą ir ji puikiai jaučiasi filmuotoje medžiagoje. Manau, kad šaltą lietuvišką žiemą mūsų sušalusias strėnas ir sielas šis filmas sušildys daug geriau, nei centrinis šildymas,“ – sako D.Ulvydas.

Filmas „Šventa karvė“ – tai pašėlusi komedija apie du viduramžio krizės išvargintus bičiulius, išvažiavusius į Indiją „nušvitimo“ ieškoti. Kratydamiesi duobėtais keliais, kuriuose šeimininkauja kiaulės, šunys ir išprotėję sunkvežimių vairuotojai, draugai iš naujo atranda visą tiesą apie gyvenimo prasmę ir tikrą vyrišką draugystę.

Kino juostos, kurioje pagrindinius vaidmenis atliks keliautojai bei žurnalistai M.Starkus, V.Radzevičius ir Bolivudo aktorius Mohitas Agarwalis, premjera Lietuvos kino teatruose – jau gruodžio 12 dieną.

Organizatorių nuotr./Astos Martinonyte_filmavimas LT I0249
Organizatorių nuotr.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius