Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Gauto iškvietimo“ premjeros svečiai: juodo humoro mėgėjai atvyko su vainiku „Žvengia draugai“

Juodžiausia komedija Lietuvos kine. Taip apibūdinamas naujas, pirmas ilgametražis režisieriaus Tado Vidmanto filmas „Gautas iškvietimas“. Pirmadienio vakarą Vilniuje vyko ilgai laukta juostos premjera. Raudonu kilimu žengė būrys smagiai nusiteikusių garsenybių.

Aktoriai, režisieriai, dainininkai, mados, kultūros, pramogų ir verslo pasaulio atstovai – tarp kelių šimtų svečių buvo galima sutikti ne vieną žinomą žmogų.

Tarp jų – Algimantą Čekuolį, Inetą Stasiulytę ir Deividą Meškauską, Kirilą Glušajevą, Ramūną Cicėną, Marių Repšį, Justę Arlauskaitę-Jazzu, Justiną Jarutį, Anželą Adamovič, Vaidą Baumilą, Juditą ir Kristijoną Bartoševičius, Mantą Katlerį, Jolitą Vaitkutę, Juozą Liesį, Jolantą Leonavičiūtę ir daugelį kitų.

TAIP PAT SKAITYKITE: Jolantą Leonavičiūtę į kino premjerą atlydėjo tas pats žavus vyras: paaiškėjo, kas juos sieja

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Premjeros svečiai
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Ineta Stasiulytė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Premjeros svečiai
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Algimantas ir Justas Čekuoliai

Dozė juodo humoro, sveikos ironijos ir daug daug juoko. Tai jau kelis mėnesius žadėjo filmo scenarijų kūrę T.Vidmantas ir Jonas Navickas.

Į premjerą atvykę svečiai atsižvelgė į užduotą juodo humoro toną. Kai kurie net atsinešė juodu kaspinu perrištą vainiką, ant kurio puikavosi užrašas „Žvengia draugai ir artimieji“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vilniuje – gautas iškvietimas: į kino teatrą atlėkė policijos automobilis-limuzinas

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Premjeros svečiai
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Premjeros svečiai
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Premjeros svečiai
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Premjeros svečiai

Dar prieš pradedant rodyti filmą salėje susirinkusiems koncertavo MC Mesijaus ir Munpauzn duetas. Reperiai svečiams pristatė „vienos dainos koncertą“.

Taip savo pasirodymą MC Mesijus, kitaip žinomas kaip Žygimantas Kudirka pristatė neatsitiktinai. „Forum Cinemas Vingis“ kadaise buvo pirmas kino teatras, kuriame T.Vidmantas pristatė savo pirmus, tuomet dar trumpametražius vienos minutės filmus.

„Čia Tadas savo karjerą pradėjo dalyvaudamas vienos minutės kino festivaliuose. O aš ir Pijus-Munpauzn dabar padainuosime vieną dainą. Šis kūrinys pateko į filmo garso takelį“, – prieš atlikdamas kūrinį „Tu Pareigūnas“ sakė MC Mesijus.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Premjeros svečiai
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./MC Mesijus ir Munpauzn

Po šios dainos žodį tarė vienas iš filmo prodiuserių Deividas Misiulis. Padėkojęs visai kūrybinei komandai jis negailėjo ir aštresnių komentarų. Visiems susirinkusiems jis garsiai pasakė, kad šis filmas – tikrai geras, „priešingai nei bet kuri Skaisgirių produkcija“. Tokie žodžiai kino salėje sukėlė juoką ir ovacijas.

Žodį tarė ir T.Vidmantas. „Labai jaudinausi. Lietuvių liaudies patarlė sako, kad reik išgert. Tačiau tą, kaip žinia, reikia visom progom. Tai tą ir padariau“, – šmaikštavo jis.

Pasak režisieriaus, žiūrėti filmą drauge su žiūrovais – labai įdomu. Įdomi jų reakcija, įspūdis. „Jeigu filmas jums patiks, parašykite atsiliepimą feisbuke. Jei ne – vadinasi, jūs nieko nesuprantate“, – kalbėjo režisierius.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Premjeros svečiai
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Premjeros svečiai

Jis užsiminė, kad jau turi minčių ir apie naują ilgametražį filmą. „Dar nežinau, kaip seksis su pirmu, bet jau planuojame antrą. Visai kaip Timūras su vaikais“, – kalbėjo T.Vidmantas.

Juodoji komedija „Gautas iškvietimas“ dokumentiniu stiliumi pasakoja vieno policijos komisariato istoriją. Etatų mažinimo įbauginti pareigūnai dirba uoliai kaip niekada, tačiau iškvietimai šį mėnesį kaip tyčia tokie, kad mažai nepasirodo. N-18 amžiaus cenzą gavusioje komedijoje ekipažus iškvietimuose lydi sprogimai, erotika, sraigtasparniai, skraidančios kulkos ir patys keisčiausi nusikaltėliai bei nuotykiai.

Daugiau premjeros svečių – nuotraukų galerijoje:

Veiksmo kupinoje komedijoje į policininkų vaidmenis įsijaučia Leonardas Pobedonoscevas, Ramūnas Cicėnas, Ineta Stasiulytė, Marius Repšys, Giedrė Giedraitytė, Vaidotas Grincevičius. Epizoduose pasirodo daugybė kino, muzikos ir pramogų pasaulio žvaigždžių – Marijonas Mikutavičius, Mantas Vaitiekūnas, Kirilas Glušajevas, Arūnas Sakalauskas, Rimantė Valiukaitė, Mantas Katleris, Algis Ramanauskas ir kiti.

Filmą „Gautas iškvietimas“ bus galima pamatyti visuose didžiausiuose šalies kino teatruose nuo 2016 metų kovo 4 dienos.

VIDEO: Paviešintas šokiruojantis Tado Vidmanto juodosios komedijos anonsas
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius