Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gedimino Juodeikos restorane vakarieniavęs Valerijus Meladzė patikino, kad pasaulio pabaigos nebus

Trečiadienį Kaune koncertavęs rusų atlikėjas Valerijus Meladzė po pasirodymo laikinosios sostinės publikai su komanda bei savo dukromis apsilankė Gedimino ir Jurgitos Juodeikų restorane „Legenda“, kur ne tik mėgavosi lietuviškais patiekalais, bet ir išreiškė savo nuomonę apie pasaulio pabaigą.
Vakaro akimirka
Gediminas ir Jurgita Juodeikos su Valerijumi Meladze ir jo dukromis bei komanda / Asmeninio albumo nuotr.

„Valerijus paliko malonų įspūdį, nes nebuvo iš tų žmonių, kuris atsisėda prie stalo ir reikalauja jį linksminti. Jautėsi jo gruziniškas temperamentas, nes tostų netrūko. Nereikėjo pergyventi, kaip užimti svečią“, – garbiu svečiu žavėjosi su Žmonės.lt kalbėjęs G.Juodeika.

Vakarienės metu Valerijus itin susižavėjo jam patiekta šviežia lydeka, o štai net po kelis desertus valgė visi jo svečiai.

„Labai daug kalbėjome ir bendravome – apie moteris ir pasaulio pabaigą. Valerijus sakė nebijoti, pasaulio pabaigos nebus, nes jis tuo metu turi tris koncertus, honorarai sumokėti, todėl jie negali nekoncertuoti“, – juokdamasis rimtus pokalbius su rusų estrados žvaigžde prisiminė G.Juodeika.

Su dukromis į koncertus važiuojantis V.Meladzė Gediminui taip pat sakė norintis, kad vaikai pamatytų pasaulį ir susipažintų su daugeliu žmonių.

Tai ne pirmas garsus užsienio atlikėjas, apsilankęs Gediminui ir jo žmonai priklausančiame restorane. Čia jau viešėjo Borisas Moisejevas, Filipas Kirkorovas, Nikolajus Baskovas, Demis Roussos, Toto Cutugno ir kt.

Asmeninio albumo nuotr./Valerijus Meladzė su dukromis
Asmeninio albumo nuotr./Valerijus Meladzė su dukromis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius