Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gėdingiausia mano gyvenimo diena (papildyta lapkričio 12 d.)

Mūsų gyvenimas susideda iš pačių įvairiausių istorijų. Vienas prisimename su geromis emocijomis, o apie kitas ne tik kažkam papasakoti, bet ir pagalvoti nebenorime. Visgi žurnalas „Privatu!“ paprašė kelių garsių lietuvaičių paatvirauti apie pačią gėdingiausią jų gyvenimo akimirką.
Aistis Mickevičius
Aistis Mickevičius / V. Ovadnevo nuotr.

Rimantė Kulvinskytė (26)
„Specialiai padegiau kaimynų malkinę“

V. Ovadnevo nuotr./Rimantė Kulvinskytė
V. Ovadnevo nuotr./Rimantė Kulvinskytė

Laidos „Dainuok, jei gali“ vedėja R. Kulvinskytė vaikystėje nebuvo itin padūkusi, tačiau dėl vienos išdaigos teko raudonuoti ne tik jai, bet ir tėvams. „Kaime mane nuolat erzindavo kaimynų berniukai. Vieną dieną, kai mano kantrybė galiausiai baigėsi, pasiūliau jiems pažaisti namus jų senelių malkinėje. Įsivaizdavome, kad tuose namuose yra virtuvė. Prisirinkau senų skarmalų, susiradau senelio garaže kažką, ką maniau esant benzinu, išmirkiau jame skudurą ir, sukonstravusi iš akmenų krosnį, uždegiau malkas. Mano tikslas buvo specialiai sudeginti kaimynų malkinę“, – prieš aštuoniolika metų nutikusią istoriją prisimena Rimantė.
Merginos planas pavyko – malkinė supleškėjo. Maža to, apkaltinta buvo ne ji, o kaimynų berniukai. „Man pavyko išsisukti. Tiesa, po to buvo labai gėda. Tik po aštuonerių metų prisipažinau mamai, kad tąkart kaimynų malkinę padegiau aš“, – atvirauja pašnekovė.

Aurimas Juodiškis (31)
Nusikeikęs prie mokytojų, vos nepridėjo į kelnes

Vienas garsiausių Lietuvos vizažistų A. Juodiškis neslepia, kad jam ne kartą teko raudonuoti dėl tam tikrų poelgių. Paprašytas atskleisti labiausiai įstrigusį į atmintį, vyras pradeda pasakojimą: „Didžiausią gėdą patyriau mokydamasis 10 klasėje. Tąkart vienos šventės metu man teko mokyklos scenoje pasakyti kelis sakinius. Buvau labai išdidus, pasipūtęs. Maniau, kad tai itin lengva užduotis... Kai atėjo metas viešai kalbėti, dingo visas mandrumas. Užmiršau žodžius. Iš išgąsčio riebiai nusikeikiau, pamiršęs, kad mano rankose – veikiantis mikrofonas. Tuo metu salėje sėdėjo visa mokyklos grietinėlė. Neslėpsiu: iš baimės ir gėdos vos nepridėjau į kelnes. Tačiau ši istorija turi ir gerąją pusę – nuo tos dienos mano mandrumas išgaravo visam laikui.“

Greta Lebedeva (22)
„Išdaužiau stiklines brolio kambario duris“

Grupės „Kitokios“ narė G. Lebedeva dažniausiai į nemalonias situacijas patekdavo dėl pykčių su broliu. „Mudu pykdavomės kaip šuo su kate. Nuolatos vienas kitą erzindavome ir užgauliodavome. Bet didžiausias konfliktas tarp mudviejų kilo tuomet, kai brolis atjungė telefono laidą, kad aš negalėčiau prisiskambinti mamai. Siaubingai įsiutau, priėjau prie jo kambario durų ir iš visų jėgų trenkiau į jas. Kadangi durys buvo stiklinės, iš jų nieko neliko“, – pasakoja simpatiškoji dainininkė.

Beje, tuo nesutarimai tarp Gretos ir jos brolio nesibaigė. Kartą pastarasis sugalvojo sesę uždaryti į tamsųjį kambariuką ir laikyti ją ten kaip įmanoma ilgiau. „Brolis tik pro skylutę įmetė man obuolį ir pareiškė, kad apsišarvuočiau kantrybe, nes tamsoje teks būti labai ilgai“, – su šypsena veide nuotykį prisimena G. Lebedeva. Pokalbio pabaigoje mergina prasitaria, kad šiuo metu su broliu puikiai sutaria, o visi nemalonumai liko praeityje.

Mantas Žmuidinavičius-Wizard (26)
„Nuo to laiko panelėms nebedovanoju gėlių“

Dar prieš pradėdamas draugauti su ilgamete savo mylimąja, LNK orų mergaite Karolina Liukaityte (22), garsus magas Mantas Wizard pateko į nepavydėtiną situaciją. „Viskas vyko maždaug prieš septynerius metus. Pakviečiau į pasimatymą vieną merginą, kurią tik šiek tiek pažinojau. Ji pasirodė labai įdomi, meniška ir originali asmenybė. Mums bendraujant vienoje populiarioje kavinėje Vilniaus centre, prie staliuko priėjo mergaitė ir pasiūlė nupirkti panelei rožių. Kadangi esu romantikas, nupirkau pačią didžiausią ir įteikiau. Tačiau paskui įvyko kai kas netikėta, – intriguojančią istoriją pasakoja Mantas. – Mergina labai apsidžiaugė gavusi rožę, tvirtino, kad tai mėgstamiausia jos gėlė. Nieko nelaukusi, ji susigrūdo rožės žiedą į burną ir... nukando. Aš nustėrau. O ta panelė su pasigardžiavimu sukramtė žiedlapius. Norėjau pasiūlyti jai užgerti vandens iš vazelės, bet susivaldžiau. Ir taip buvo labai gėda.“ Mantas juokauja, kad po to įvykio nusprendė nepažįstamoms panelėms niekada nebedovanoti gėlių.

Aistis Mickevičius (32)
„Neišprusėliu jaučiausi visą savaitę“

„Gėdingiausia mano gyvenimo diena susijusi su darbu, – savo pasakojimą pradeda aktorius ir laidų vedėjas A. Mickevičius. – Ką tik buvau pradėjęs diskžokėjo karjerą radijo stotyje M-1. Mane radijo studijoje paliko pirmą kartą dirbti vieną. Patyriau stresą, nes aplink buvo daug aparatūros, su kuria nežinojau kaip elgtis. Lyg tyčia turėjau eteryje vesti žaidimą „Marsas ir Venera“, kuriame į mano pateiktą klausimą atsakinėjo vaikinas ir mergina. Dalyviams reikėjo pasakyti, kas yra Bulgarijos sostinė. Pirmoji atsakymą pateikė mergina, pareiškusi, jog tai Bukareštas. Aš įskaičiau pergalę panelei ir tik vėliau supratau, kad ji atsakė neteisingai. Juk Bulgarijos sostinė yra Sofija. Taigi, susimoviau. Man buvo siaubingai gėda. Manęs tuo metu klausė šimtatūkstantinė auditorija. Pasirodžiau jų akivaizdoje kaip didžiausias lochas. Neišprusėliu jaučiausi visą savaitę, dėl to skaudžiai išgyvenau“, – atvirauja Aistis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius