Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Giedrius Drukteinis Kaune vykusiame „Kūrybos podiume“ atskleidė tiesiausią kelią į sėkmę

Šeštadienį nuo pat ryto į Kauno „Žalgirio“ areną rinkosi kūrybos, grožio ir mados gerbėjai – prasidėjo dviejų dienų renginys „Kūrybos podiumas“. Kauniečiai ir miesto svečiai renginio metu ne tik susipažįsta su naujausia Lietuvos dizainerių kūryba, bet ir mokosi įvairių rankdarbių technikų, dalyvauja skirtingų sričių specialistų, tarp kurių – ir šalyje žinomi žmonės, seminaruose.
Giedrius Drukteinis
Giedrius Drukteinis / JurArt’s nuotr.

Pirmąjį seminarą apie auksines efektyvios komunikacijos taisykles ir metodus šeštadienį vedė etiketo specialistas, rašytojas ir žurnalistas Giedrius Drukteinis. Jo teigimu, efektyvi ir kūrybiška komunikacija yra tiesiausias kelias į sėkmę. Komunikacijos ekspertas pasiūlė pažvelgti į žmogų kaip į produktą ir sau pritaikyti svarbiausius rinkodaros principus, mat gyvenimas – kaip nuolatinis pardavimo procesas.

Pasak G.Drukteinio, kiekvienas žmogus siekia būti lydimas sėkmės, pripažintas ir įvertintas – tiek tarpasmeniniuose santykiuose, tiek profesinėje veikloje. „Kaip išsiskirti iš kitų tokių pat gerų, tokių pat gražių, tokių pat protingų žmonių minios? Kaip parodyti darbdaviui, kad esi geriausias, arba kaip patraukti į akį kritusio žmogaus dėmesį? Kaip pritraukti žmones?“ – retoriškai klausė G.Drukteinis.

JurArt’s nuotr./Giedrius Drukteinis
JurArt’s nuotr./Giedrius Drukteinis

Pasak jo, kad ir koks talentingas ir geras bus žmogus, tačiau jeigu apie jį niekas nežinos, sėkmės tikėtis sunku. Tam ir svarbus gebėjimas komunikuoti ir atkreipti į save dėmesį.

„Klausimas – pats galingiausias komunikacijos ginklas, – įsitikinęs G.Drukteinis. – Tai pats tiesiausias kelias į žmogaus širdį. Geriausias būdas palenkti žmones į savo pusę – dėmesio jiems parodymas, pasidomėjimas net ir, rodos, nereikšmingais dalykais. Juk kiekvienas mūsų nori jaustis kažkam įdomus ir svarbus.“

JurArt’s nuotr./„Kūrybos podiumo“ akimirka
JurArt’s nuotr./„Kūrybos podiumo“ akimirka
JurArt’s nuotr./„Kūrybos podiumo“ akimirka
JurArt’s nuotr./„Kūrybos podiumo“ akimirka

Dar viena auksinė taisyklė, pasak specialisto, – niekada nesielgti taip, kaip elgiasi visi. „Jei visi niūrūs – šypsokitės. Jeigu visi nešioja laikrodį ant vienos rankos, sekitės jį ant kitos... – gyvenimiškus pavyzdžius vardija G.Drukteinis. – Kam to reikia? Kad kažkas paklaustų, kodėl jūs tai darote. Taip atkreipsite dėmesį į save, kitiems tapsite įdomus.“ Pasak jo, būtent ši taisyklė – elgtis kitaip nei visi – ir padėjo sukurti gausybę sėkmingų verslų.

Po charizmatiškojo G.Drukteinio paskaitos moterys domėjosi gimimo datos įtaka charakteriui ir likimui bei kvapų galia sveikatai. Seminarus vedė numerologė Danguolė Mordasienė ir aromaterapijos specialistė Erika Daugėlaitė.

JurArt’s nuotr./„Kūrybos podiumo“ akimirka
JurArt’s nuotr./„Kūrybos podiumo“ akimirka

Antrąją renginio dieną taip pat vyks mugė, naujos kūrybinės dirbtuvės, seminarai bei drabužių dizainerės Aurelijos Jurkšaitytės kolekcijos pristatymas.

Praėjusiais metais pirmąkart surengta „Kūrybos podiumo“ mugė šiemet gerokai išaugo. Joje dalyvauja daugiau nei 100 Lietuvos dizainerių. Kai kurie jų net ir dažniems mugių lankytojams matomi pirmą kartą, nes „Kūrybos podiumo“ organizatoriai sudaro sąlygas savo kūrybą pristatyti ne tik profesionalams, bet ir talentingiems mėgėjams bei pradedantiesiems dizaineriams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius