-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Gimdymo vaizdo įrašu pasidalijusi Dzala pristato naują video „Po gimdymo“

Prieš kelias savaites atlikėja Dzala TV pristatė pirmą laidą pavadinimu „Gimdymas“, kurioje parodė gimdymo palatą, papasakojo ir pasidalino savo gimdymo patirtimi. Parodyta tema susilaukė didelio dėmesio, komentarų ir diskusijų.
Temos: 2 Akušerija Gimdymas

„Apskritai, laidas apie gimdymą, kaip papildomą informaciją, skiriu visoms būsimoms mamytėms, kad susipažintų su visa aplinka, o taip pat ir tiems, kam tiesiog įdomi ši tema“, – sako Dzala Kalishvili, 2013 metais Lietuvos „X Faktoriaus“ finale užėmusi antrą vietą.

Dabar jauna mama pristato antrą laidą, pavadintą „Po gimdymo“, kurioje dalinasi žiniomis ir patirtimi apie pogimdyvinį etapą pasilikus ligoninėje. Trumpai papasakoja apie kūdikio maitinimą ir kitus svarbius dalykus.

„Esu girdėjusi daug pasakojimų, kad kūdikiai nustoja maitintis mamos pienu arba visai to nedaro. Bet daugeliu atvejų tai ne tiesa. Po gimdymo ligoninėje gulėjau net 5 dienas ir dėka ten dirbančių specialistų sužinojau būdus bei išmokau tai daryti. Kaip sakė viena akušerė, kad neieškotume vaikelyje problemos, ji jumyse. Buvo momentas, kada pasidaviau ir sakiau, kad mano vaikelis nevalgo. Bet budėjusi maloni akušerė tiesiog parodė kitą kūno padėtį ir vaikelis pradėjo godžiai valgyti“, atvirauja Dzala.

Gruzinų ir armėnų kraujo turinti Dzala yra profesionali dainininkė, baigusi operinį dainavimą, nuo paauglystės dainuojanti džiazą ir jau rudeniui ruošianti savo koncertinę programą.

VIDEO: 2 laida - PO GIMDYMO. AFTER BIRTH. First days after birth in Hospital. Breastfeeding Tutorial

TAIP PAT SKAITYKITE: „X Faktoriaus“ finalininkė Dzala pasidalino savo gimdymo vaizdo įrašu

VIDEO: 1 laida - GIMDYMAS. Natural Childbirth (Giving Birth in Hospital from 02.11 min.)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius