-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ginekologė Vaiva Eringytė aplankė žinomas moteris: tikrino nuotaiką ir davė dovanų

Garsiausia Lietuvos ginekologė, legendinio „Raudonojo puslapio“ kūrėja Vaiva Eringytė paskutinę rugsėjo savaitę paskyrė susitikimams su žinomais žmonėmis.
Vaiva Eringytė, Katažina Zvonkuvienė, Indrė Stonkuvienė
Vaiva Eringytė, Katažina Zvonkuvienė, Indrė Stonkuvienė / Algio Kriščiūno nuotr.
Temos: 1 Vaiva Eringytė

„Konsultavau, pasikalbėjom apie gyvenimą, o svarbiausia – įteikiau naujausią istorijų žurnalo „Happy365“ numerį, kuriame, be išskirtinių pasakojimų, yra ir mano „Raudonasis puslapis“, – po susitikimų džiaugėsi gydytoja, viena iš žurnalo kūrėjų.

Dainininkės Katažina Zvonkuvienė ir Simona Nainė, stilistė Agnė Jagelavičiūtė, laidų vedėjos Indrė Stonkuvienė bei Indrė Kavaliauskaitė, muzikantai Igoris Kofas ir Arnoldas Lukošius, socialinių tinklų ekspertas Arijus Žakas, vienas populiariausių tinklaraštininkų šalyje Arvidas Bendorius, vadinamas Geležine lape, ir kiti – pirmieji Lietuvoje gavo žurnalo rudeninį numerį.

Algio Kriščiūno nuotr./Vaiva Eringytė ir Katažina Zvonkuvienė
Algio Kriščiūno nuotr./Vaiva Eringytė ir Katažina Zvonkuvienė

Linksma akcija su legendine ginekologe įrodė – ruduo toks pats tinkamas laikas meilei ir aistrai kaip pavasaris. „Tai permainų metas“, – įkvepiančiomis savo istorijomis skelbiame naujame žurnalo numeryje.

„Žvaigždes patikrinau ne tik ginekologiniais klausimais, bet ir įvertinau jų psichologinę būklę. Man labai svarbu, kad Lietuvos žmonės nedepresuotų, jaustųsi laimingi. Kiekvienam atskirai paaiškinau, ką reikia daryti, norint efektyviai pasikelti nuotaiką. Su žurnalu dovanojau ir po stiklainiuką „Happy365 Pills“ vaistukų – specialių žirnelių nuotaikai gerinti. Kiekvienai asmenybei po atskirą vartojimo receptą išrašiau, nes būklė ne visų vienoda. Man ypač ramu dėl Simonos Nainės, iš jos plūsta energija ir juokas, joks liūdesys šiai gražuolei negresia“, – konstatavo Vaiva Eringytė.

Algio Kriščiūno nuotr./Vaiva Eringytė ir Simona Nainė
Algio Kriščiūno nuotr./Vaiva Eringytė ir Simona Nainė

Nors nutraukė koncertinę veiklą, melancholiškas ruduo Katažinos Zvonkuvienės blogai neveikia. Jaukiuose namuose – mažylio laukimo nuotaikos. Erdvus būstas pritaikytas šeimai, čia patogu ir jaukiai pietauti, ir vakaroti terasoje, besiliečiančioje su pušimis. Iki gimdymo likus vos dviem mėnesiams, būsima mama atrodo tiesiog žavingai.

„Aš nieko nebijau ir pasitikiu medikais tarsi dievais“, – sako ji. Vaiva dar primena, kad neverta bijoti natūralaus gimdymo, o Katažina tam pritaria.

„Man šis ruduo ypatingas. Dabar, kai auga dukrytė Marija Barbora, supratau, kad sugebu per tris valandas padaryti viską, ką anksčiau vos įveikdavau per 8“, – sako televizijos laidų vedėja Indrė Kavaliauskaitė, nesunkiai derinanti motinystę su darbu. Jiedu su vyru Jogaila Morkūnu sukasi taip, kad mažylei nereiktų auklės, – viską sugeba nuveikti kartu!

Algio Kriščiūno nuotr./Vaiva Eringytė ir Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė
Algio Kriščiūno nuotr./Vaiva Eringytė ir Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė

Indrė Stonkuvienė su dukra Cecilija ginekologei Vaivai pažadėjo, kad kažkada, po kelerių metų, vėl bandys šaukti gandrus. „Bet po dviejų vaikų dar norėčiau atsigauti“, – juokiasi Indrė. Ši žinoma moteris dabar tokia sulieknėjusi, kad tiktų į manekenes. „Tai nuo darbo“, – šypsosi Indrė, laiminga, kad lošimų žaidimuose, kuriuos veda, jai leidžiama būti „indriška“. O tai turbūt reiškia – labai pasiutusia.

„Mūsų gyvenimo žuvys plaukioja visai šalia“, – skelbia užrašas ant rudeninio viršelio, sufleruojantis, kad laimės toli ieškoti nereikia. Kiekvienas turime išmokti ją atrasti labai paprastuose, kasdieniuose dalykuose.

Rudeniniame žurnalo numeryje spausdinama lietuvės Relindos Aleknaitės istorija apie santuoką su arabų šeichu, kuris moterį pavertė savo žaisliuku. Dovanojo jai dovanas už šimtus tūkstančių dolerių, bet už tai negailestingai talžydavo, net sulaužė šonkaulį. Moteris atvirai papasakojo, kaip kūrėsi gyvenimą iš naujo.

Algio Kriščiūno nuotr./Vaiva Eringytė ir Jurga Baltrukonytė
Algio Kriščiūno nuotr./Vaiva Eringytė ir Jurga Baltrukonytė

Dainininkė Justė Starinskaitė ir jos mylimasis krepšinio agentas Tadas Bulotas pirmą kartą atvirauja apie savo santykius. Tai romanas, vykstantis tarp Lietuvos pramogų verslo ir NBA krepšinio žvaigždžių, kurioms atstovauja dainininkės draugas.

Atvirame interviu atsiskleidė ir buvęs Ramygalos miestelio nusikaltėlis. Baigęs vos šešias klases vaikinas išvyko laimės ieškoti į Angliją. Ten tapo vergu vištų ūkyje, užsikrėtė blusomis. Gyvenimas ritosi dugnan, vyras su mylimąja galiausiai tapo benamiais. „Bet yra šviesa tunelio gale, viską įmanoma ištaisyti“, – sako istorijos herojus.

Viena žurnalo istorijų pasakoja apie itin retą ir egzotišką profesiją Lietuvoje – laidotuvių organizatorės. Šios srities profesionalė Sigita iš Panevėžio atskleidžia darbo ir asmeninio gyvenimo užkulisius.

Žurnalistas Orijus Gasanovas parengė interviu su košmarą išgyvenusiais ir Lietuvoje laimę radusiais pabėgėliais. Čečėnė Gubani už 10 tūkstančių eurų turėjo nusipirkti savo neįgalų vyrą iš kalėjimo. Reikėjo išgyventi košmarą, kad dabar būtų gerai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius