-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Gintarė Gurevičiūtė 30-ąjį gimtadienį pradėjo nuo grožio injekcijų

Paskutiniu metu Lietuvoje itin retai sutinkama Gintarė Gurevičiūtė ketvirtadienį švenčia savo 30-ąjį gimtadienį. Jį žinoma moteris pasitiko grožio klinikoje, kur jai buvo atlikta plaukų augimą skatinanti bei veido odą jauninanti PRP procedūra, kurią ypač mėgsta Holivudo žvaigždės.
Gintarė Gurevičiūtė
Gintarė Gurevičiūtė / Gretos Skaraitienės nuotr.

Sveika gyvensena bei natūraliu grožiu garsėjanti moteris, prisipažino, kad tai nėra pirmasis kartas, kai savo grožį patiki Estetus klinikos injekcijų meistrams.

Prieš metus išbandžius taip vadinamą vampyrišką PRP procedūrą atliekamą su iš venos paimtu krauju, Gintarė liko sužavėta rezultatais ir tai kartoja periodiškai kas kelis mėnesius.

Asmeninio albumo nuotr./Gintarė Gurevičiūtė
Gretos Skaraitienės nuotr./Gintarė Gurevičiūtė

„Gyvename XXI amžiuje, kai mokslas bei technologijos pažengę taip toli, jog būtų kvaila tuo nepasinaudoti. Taip, aš už tai, kad vyrai bei moterys sutiktų oriai senatvę, bet jei yra galimybė natūraliais būdais tą senėjimą pristabdyti, kodėl nepasinaudoti“, – sako Gintarė.

Asmeninio albumo nuotr./Gintarė Gurevičiūtė
G.Skaraitienės nuotr./Gintarė Gurevičiūtė

Paskutinius pusantrų metų Gintarė Amerikoje praleido beveik tiek pat laiko kiek Lietuvoje. Kalifornijoje klesti dirbtinio grožio kultas, ten žmonės pamišę dėl sporto ir sveikos mitybos, o tokios procedūros kaip hialurono, botokso injekcijos ar PRP procedūros, eilinė kasdienybė. Paklausta, ar po šių patobulinimų ji ryšis ir drąsesniems išvaizdos pokyčiams, Gintarė sako griežtą „NE“.

„Viskame turi būti saikas. Mano suvokimu, tik natūralus grožis alsuoja geru taktu bei prabanga. Tvirtas kūnas, lygi oda, švytinčios akys ir sveiki plaukai yra viskas, ko reikia moteriai, norinčiai atrodyti gražiai. Joks rūbas, prabangi rankinė ar dirbtinė krūtinė to daugiau nesuteiks“, – sako ji.

Prakalbus apie dirbtinę krūtinę, Gintarė juokauja, kad tokios Amerikoje nebemadingos, dabar naujausia grožio tendencija – iškilūs sėdmenys, tačiau tokiais ją apdovanojo gamta.

Šventės planus pakeitė skyrybos

Kaip toliau Gintarė ketina švęsti savo jubiliejų? Ji prisipažino prieš kelias savaites išsiskyrusi su širdies draugu, tai pakeitė jos gimtadienio planus. Ilgai svarsčiusi, kaip paminėti jubiliejų, Gintarė nusprendė išvykti iš Lietuvos ir sutikti gražią sukaktį artimiausių žmonių rate.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius