Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gintarė Valaitytė iš kelionės su Butkum grįžo be batelių

Praėjusią savaitę grupės YVA narė Gintarė Valaitytė (26) grįžo iš stulbinamų atostogų Turkijoje. Mergina ten filmavosi naujame TV3 projekte „Aistrų pakrantė“.
Gintarė Valaitytė
Gintarė Valaitytė / Asm. albumo nuotr.

Pikantiškiausia šių atostogų detalė – svečioje šalyje grupės narė viešėjo su savo simpatija Andriumi Butkumi (28). Vaikinas teisėjavo minėtam projektui, o G. Valaitytė dalyvavo kaip visateisė šou dalyvė. „Jokių išankstinių susitarimų ar neteisybės čia nebuvo. Žiūrovai patys galės tuo įsitikinti“, – įvykiams už akių užbėga Gintarė.

Asm. albumo nuotr./Turkijoje
Asm. albumo nuotr./Turkijoje

Merginos teigimu, per savaitę trukusią kelionę ji atitrūko nuo kasdienių rūpesčių. Tiesa, laiko pasideginti prie jūros nebuvo daug. „Nemažai repetavome. Kol A. Butkus teisėjavo, aš plušau šokių aikštelėje, – prasitaria mergina. – Kadangi buvo labai linksma kompanija, laikas prabėgo nejučia.“

YVOS narė Turkijoje neišvengė ir nesusipratimų. „Vieną vakarą po filmavimų ėjome linksmintis į naktinį klubą. Tuo metu avėjau savo mėgstamus juodus aukštakulnius. Šokti su jais buvo labai nepatogu, todėl batelius padėjau prie baro. Paskui dar kartą juos apsiaviau ir vėl nusviedžiau tolyn. Nežinau, kas paskui nutiko, nors ir nepiktnaudžiavau alkoholiu, bet buvau įsitikinusi, kad aukštakulnius palikau viešbutyje, prie savo kambario. Deja, ryte nieko neradau. Į Lietuvą grįžau su viena pora batų mažiau“, – ranka numoja pašnekovė.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius