Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

G.Mikalauskas: negeriančių aktorių nėra

Prestižinių renginių vedėjas, aktorius Gintaras Mikalauskas neslepia per alkoholį praradęs ne vieną artimą žmogų, susigadinęs reputaciją ir net atsidūręs ant mirties slenksčio. Ketvirtųjų „Žvaigždžių duetų“ dalyvis jau šešiolika metų gyvena blaiviai, praneša žurnalas „Klubas“.
Gintaras Mikalauskas ir Violeta Tarasovienė
Gintaras Mikalauskas ir Violeta Tarasovienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Kai mečiau gerti, susidūriau su buvusių sugėrovų nesupratingumu, maždaug – kas tau atsitiko, gal apsirgai? Sakydavau, kad šnapsas man prakirto viską: inkstus, kepenis, prostatą ir smegenis. Esu įsitikinęs, kad nėra negeriančių aktorių, yra geriantys ir jau atsigėrę. Aš jau atsigėriau“, – teigia aktorius.

G.Mikalauskas tvirtina su širdgėla skaitantis straipsnius apie vieną savo kolegų, kuris daug metų bando žengti blaivybės keliu, bet vis palūžta. Pats Gintaras neslepia, jog dėl gėrimo buvo pasiekęs dugną, tačiau tai suvokęs ėmė kapanotis į viršų – ką ir daro iki šiol.

„Kai nuvažiuodavau dirbti į Kauną, kartais mirkdavau visą mėnesį, o spektaklius vaidindavau autopilotu. Kartais gerdavau su kompanija, kartais užsidaręs vienas. Esu išgėręs prieš pasirodymą televizijos eteryje, nes buvo baisiai šalta, ir laidą įkaušęs vedžiau, bet juodai užgėriau jau po laidos ir visu gražumu pakliuvau vadovybei į akis – turėjau daug nemalonumų“, – praeitį prisimena G.Mikalauskas. 

Aktorius atskleidė ir savo receptą, kuris padėjo po truputį atsisakyti alkoholio: dvejus metus pratinosi prie vadinamųjų sausų pagirių – iki šiol kas rytą išgeria kefyro, kuriame yra šiek tiek alkoholio.

„Kartais norą slopinu saldumynais arba mieliniais kepiniais. Gink Dieve, nemokau kitų gyventi ir nesakau, kad kefyras jums padės. Bet man tai padeda“, – žurnalui „Klubas“ tvirtino aktorius. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius