-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Goda Alijeva: „Man ne vis vien, kas dedasi už mano namų sienų“ (papildyta balandžio 16 d.)

Balandžio 1-ąją paskelbta naujiena, kad simpatiškoji mamytė ir dainininkė G. Alijeva grįžta į televiziją kaip kriminalinės laidos vedėja, daugelio buvo priimta kaip pokštas. Tačiau tai tikrų tikriausia tiesa, o Godos užmojai ir ateityje dirbti rimtuose televizijos projektuose yra labai rimti.
Goda Alijeva
Goda Alijeva. / "Privatu" viršelis

Vardas, pavardė: Goda Alijeva.
Gimimo vieta, data: 1986 06 04, Kaunas. 24 m.
Šeiminė padėtis: ištekėjusi; vyras – krepšininkas Rolandas Alijevas (25); turi 11 mėn. dukrytę Tėją.
Veikla: LNK laidos „24 valandos“ vedėja; grupės „69 danguje“ narė.

Goda, tapai LNK laidos „24 valandos“, kurioje apžvelgiami kriminaliniai ir socialiniai įvykiai, vedėja. Esi kupina entuziazmo prieš naują – aktyvesnį – savo gyvenimo periodą?

Nemanau, kad jis ilgai truks. Kol kas televizijoje planuoju dirbti iki sezono pabaigos, t. y. iki vasaros. Darbas rimtame televizijos projekte man yra didelis išbandymas, bet aš jo nebijau ir esu jam pasirengusi.

Pastarieji metai Tavo gyvenime buvo paskirti tik šeimai – dukrytei Tėjai ir vyrui Rolandui. Galbūt pabodo toks ramus gyvenimo ritmas?

Nauji potyriai gyvenime visuomet gerai. Juk jaunoms mamytėms reikia prasiblaškyti, ištrūkti iš namų, todėl, manau, kad visa tai man į naudą. Be to, darbą rimtame televizijos projekte vertinu kaip karjeros laiptelį į viršų. Iki šiol save bandžiau tik pramoginiuose šou, todėl man tai puiki galimybė mokytis, tobulėti. Ateityje tapsiu universalia laidų vedėja (šypteli).

M . Žičiaus nuotr./Goda Alijeva
M . Žičiaus nuotr./Goda Alijeva

Laidoje „24 valandos“ pati rašai tekstus ir pateiki savo požiūrį į nagrinėjamą problemą. Ar nesunku?

Tekstus man padeda rašyti projekto režisierė, o pateikti savo nuomonę apie siužetus yra labai įdomu. Prižadu, kad nuo šiol „24 valandos“ bus pozityvesnė laida. Man, kaip projekto veidui, viena iš keliamų užduočių yra įnešti į laidą moteriškumo. Tą ir stengiuosi daryti.

Ar iš tiesų esi neabejinga laidoje rodomiems siužetams apie smurtą šeimoje, nesutarimus tarp artimųjų, nesėkmingus meilės ryšius?

Man ne vis vien, kas dedasi už mano namų sienų! Be to, „24 valandos“ man patinka tuo, jog ne tik pristato problemas, bet ir padeda jas spręsti. Tai didelis šios laidos privalumas. Ir visai nesvarbu, kad išsprendžiame vos kelių žmonių problemas. Juk nuo mažų darbų prasideda ir didieji!

Kalbi kaip tikra kovotoja, norinti visiems padėti. Niekada iki šiol neteko girdėti apie šį Tavo bruožą...

Žmonės dar daug ko apie mane nežino... Mokydamasi mokykloje dalyvavau įvairiose prevencinėse socialinėse programose ir akcijose. Yra tekę prižiūrėti ir prausti vaikus, kurie neturi mamų, gyvena baisiame šiukšlyne. Pamenu, kad tiems vaikučiams kiekviena praleista minutė su savanoriais būdavo tarsi išganymas. Gyvenime esu mačiusi ir gražių, ir baisių dalykų.

Tau negalioja posakis „svetimo skausmo nebūna“?

Esu ypač jautri temoms, susijusioms su vaikais. Turbūt motinystės jausmas manyje išugdė norą kovoti už kiekvieną mažylį. Tokius dalykus dabar priimu asmeniškai ir visuomet galvoju, kaip jausčiausi, jeigu mano vaikučiui būtų blogai...

Kaip reagavo artimieji į naujus Tavo karjeros vingius?

Visi apsidžiaugė, kad man atsirado galimybė išbandyti save naujame projekte. Vyras tam nė kiek neprieštaravo, nes matė, kaip noriu naujos veiklos. Rolandui svarbu, kad man pavyktų suderinti motinystę su darbais. Bet jis ramus, nes puikiai žino, kad tikrai nesiimčiau kažkokios veiklos, jei dėl to nukentėtų šeima. Galiu užtikrintai pasakyti: jeigu laidos vedimas ar grupės „69 danguje“ veikla trukdytų būti geriausia pasaulyje mama ir žmona, visko atsisakyčiau.

Iš šono atrodo, kad dabar Tavo gyvenime ir vėl daug veiklos. Užtenka laiko sau?

Taip tik kitiems atrodo, kad aš nuolat užsiėmusi. Iš tiesų taip nėra – spėju ir šeimynėle pasirūpinti, ir laidą vesti, ir grupės veikloje dalyvauti. Pakanka ir dėmesio sau. Kartais net ir ilgėliau pamiegu, jei dukrytė nepabunda. Dažnai einu pietų miego, kai ilsisi mano mažylė. Mano dienos ritmas priklauso nuo Tėjos.

„Yra tekę prižiūrėti ir prausti vaikus, kurie neturi mamų, gyvena baisiame šiukšlyne. Pamenu, kad tiems vaikučiams kiekviena praleista minutė su savanoriais būdavo tarsi išganymas. Gyvenime esu mačiusi ir gražių, ir baisių dalykų“

Tapusi mama dar labiau išgražėjai ir atjaunėjai. Ar sulauki daug gražių žodžių iš aplinkinių?

(Juokiasi.) Ačiū už komplimentus. Džiaugiuosi, jei atrodo, kad atjaunėjau. Pati to nepastebėjau, tačiau artimieji dažnai žarsto komplimentus. Iš vyro net kartais išgirstu pavydo gaidelių, kai jo draugai ima mane girti (šypteli).

Kaip Tau pavyko taip greitai po gimdymo ir vėl atrodyti nepriekaištingai?

Tiesą pasakius, beveik neinvestavau į savo išvaizdą. Matyt, gražiai atrodyti ir puikiai jaustis man padeda geri genai ir jaunystė. Nors iki šiol savo kūno nepuoselėjau, dar prieš vasarą ketinu nusipirkti grožio procedūrų kompleksą ir šiek tiek pasilepinti.

Ar naujasis Tavo statusas (žmonos ir mamos) pakeitė Tavo požiūrį į pasaulį?

Dar ir kaip! Jau nebesu ta vėjavaikiška mergaitė, kuri patiki viskuo, kas jai sakoma, ir daro taip, kaip sako kiti. Surimtėjau! Manęs į pikantiškas avantiūras lengvai neįviliosite (šypteli). Dabar pramogų pasaulyje apstu jaunų atlikėjų, kuriomis manipuliuoja kiti žmonės. Su manimi dabar niekas nepažaistų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius