-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Goda Alijeva-Sabutytė tapo mama!

Antradienį ryte grupės „69 danguje“ narė Goda Alijeva susilaukė dukters.
„Supertorte“ merginos vertino viena kitą.
„Supertorte“ merginos vertino viena kitą. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pirmoji dainininkės ir krepšininko Rolando Alijevo atžala gimė Kauno medicinos universiteto klinikose. Mergaitė gimė sveika ir sveria 3 kilogramus 190 gramų. „Mama ir dukra jaučiasi puikiai. Viskas pavyko labai gerai, be komplikacijų. Esu labai laimingas“, – „Delfi“ pasakojo iš žmonos palatos išėjęs R.Alijevas. Laime švytėdamas vyras tvirtino, kad dukros vardo su Goda kol kas nutarė neviešinti.

Dainininkės išrinktasis R.Alijevas šiuo metu rungtyniauja Vokietijos Hageno „Phoenix“ klube. Savaitgalį jis su klubu žaidė paskutines sezono rungtynes ir dabar galės atsidėti tėvystei. R.Alijevas „Delfi“ yra teigęs, kad su žmona niekada neplanavo vaiko susilaukti užsienyje, todėl likus kelioms savaitėms iki gimdymo G.Alijeva iš Vokietijos grįžo į Lietuvą.

G.Sabutytė ir R.Alijevas susituokė praėjusių metų liepą, po mėnesio pasklido kalbos apie dainininkės nėštumą. Iki pažinties su R.Alijevu, merginų grupės narė buvo pagarsėjusi romanu su vienu geriausių Lietuvos krepšininkų Šarūnu Jasikevičiumi. Kodėl nutrūko romanas, iki šiol nėra tiksliai žinoma, bet atrodo, kad išsiskyrimas abiem buvo labai vaisingas. Atėnų „Panathinaikos“ klubo žaidėjas Š.Jasikevičius su mylimąja iš Graikijos Anna Douka taip pat laukia dukrelės, ji turėtų gimti rudenį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius