-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Goda Sabutytė ištekėjo už krepšininko Rolando Alijevo! (nuotraukos, papildyta 18.35 val.)

Tūkstančiai Godos Sabutytės gerbėjų penktadienį su nekantrumu laukė grupės „69 danguje“ narės vestuvių.
Godos Sabutytės ir Rolando Alijevo vestuvių akimirkos
Goda Sabutytė su vestuviniu nuometu / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Naujausios fotogalerijos:

Slaptų G.Sabutytės vestuvių akimirkos

Santuokos ceremonija Birštone

Priminsime, kad vestuvių data ir vieta buvo slepiama, jaunavedžiai detalių iš anksto nekomentavo. Patikimų šaltinių duomenimis, viešumo mažiausiai norėjo jaunikis R.Alijevas.

Nuslėpti santuokos laiką ir vietą jaunavedžiams puikiai pavyko. Nors Goda ir Rolandas turėjo atvykti užregistruoti santuokos į Kauno Rotušę tarp 16.20 ir 16.50 val., taip neįvyko! Čią jų laukiantis pulkas žurnalistų, fotografų ir smalsuolių liko it musę kandę.

Pasirodo, Goda tik vestuvių išvakarėse trumposiomis SMS žinutėmis informavo puotos svečius, kur vyks vestuvių registracija ir puota.

Gandai prieš vestuves

Dar gerokai prieš vestuves grupės „69 danguje“ gerbėjai pastebėjo, kad G.Sabutytė  pastaruoju metu vilki plačius drabužius, o jos krūtinė atrodo padidėjusi. Pasklido gandas esą dainininkė laukiasi. Tačiau atlikėja griežtai tvirtino, kad tai – nesąmonė. Abejones sklaidė ir vestuvių dieną itin grakšti buvusi nuotakos figūra. Jos jauna moteris neslėpė po plačia suknele. Tiesa, sužinoti, siūta, nuomota ar pirkta vestuvine suknele Goda buvo pasidabinusi, nepavyko. Apie tai į kalbas nesileido nei jaunosios draugės, nei vestuvių planuotoja.

Goda tik vestuvių išvakarėse, vidurnaktį ir ryte, trumposiomis SMS žinutėmis informavo puotos svečius, kur vyks vestuvių registracija ir puota.

Vestuvių scenarijus

Nemunoslenis.lt iliustr./Kaip rasti vieabutį Nemuno slėnis
Nemunoslenis.lt iliustr./Kaip rasti viešbutį Nemuno slėnis

15min.lt žurnalistai praneša, kad  jaunavedžiai automobiliais atvyko į Birštoną apie 17.00 val. Pirmasis atvažiavo jaunikis. Jaunoji vėlavo keletą minučių. Išlipusią iš mašinos ją iki bažnyčios durų atlydėjo mama, už parankės vedė tėtis. Kurorto Šv. Antano Paduviečio bažnyčioje pora priėmė santuokos sakramentą.

Išgirsti, kaip Goda ir Rolandas taria vienas kitam "taip" galėjo tik patys artimiausi žmonės: šeimos nariai, draugai, kolegos iš sporto ir pramogų pasaulio. Iš viso ceremonijoje už uždarų durų dalyvavo apie 50 svečių.

15min.lt žurnalistė Raimonda Mikalčiūtė praneša, kad, žvelgiant iš šalies, puota atrodo kukli, žmonių, ko gero dėl perdėto slaptumo, nedaug. Pasveikinti jaunavedžių atvyko Egmontas Bžeskas, grupės „69 danguje“ narės Nijolė Pareigytė ir Ingrida Martinkėnienė su vyru (šiek tiek pavėlavusios), laiku atvyko Karina Krysko su Sauliumi Skambinu. Tarp svečių buvo taip pat ir Oksana Zlatkovaitė (buvusi Egmonto mergina), Aistė Paškevičiūtė su draugu, dainininkas Lukas.

Vargas dėl slaptumo (papildyta 18.00 val.)

Kaip prasitarė Oksana Zlatkovaitė, vestuvių svečiams dėl ilgai slėptos puotos vietos kilo daugybė problemų. Daugelis vėlavo todėl, kad taip ir nesuprato, kur iš tikrųjų reikia važiuoti. Todėl, strimagalviais lėkdami į Birštoną, vieni kitiems skambinosi ir tikslinosi laiką bei vietą.

Ignoruoja žurnalistus

Po maždaug 20 min. trukusios ceremonijos ant bažnyčios laiptų pasirodę jaunieji buvo apibarstyti rožių žiedlapiais ir užgulti sveikintojų. Dovanas ir linkėjimus pora priiminėjo šventoriuje ir neslėpė savo džiaugsmo. Ypač emocionaliai į linkėjimus reagavo Goda. Jos juokas aidėjo po visą šventorių, o kai kurios pastabos leido suprasti, kad nuotaka labai patenkinta švente. Baigę priiminėti sveikinimus ir dovanas jaunieji bei jų svečiai neskubėjo palikti bažnyčios. Šventoriuje ką tik iškeptą šeimą "laistė" šampanu, skanavo "vieno kąsnio" užkandžių.

Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Biratono gyventojai stebi Godos Sabutytės vestuves
Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Birštono gyventojai stebi vestuves

Tačiau nors ir linksmai nusiteikę jaunieji į  šalia buvusių žurnalistų klausimus neatsakinėjo, atvirai ignoravo fotografų prašymus leisti "normaliai" nufotografuoti. Sklinda kalbos, kad teises į interviu bei išskirtines nuotraukas jaunieji gali būti pardavę vienam gyvenimo būdo žurnalui.

Vis dėlto jaunieji ir jų svečiai nesislapstė. Todėl įamžinti juos pavyjo ne tik įvairių leidinių, interneto portalų ir televizijų žurnalistams, bet ir birštoniečiams. Stovėdami už šventoriaus tvoros jie telefonais, fotoaparatais ir kameromis gaudė garsių žmonių šypsenas.

Interviu su Goda (papildyta 18.10 val.)

Išeidama iš šventoriaus Goda ir Rolandas atliko dar vieną simbolinį veiksmą; į orą paleido saują baltų centų. Sužavėta centų "lietaus" ir šaukdama "Noriu dar! Dar!" jaunoji tai pakartojo dar kartą. Po to, galbūt nudžiuginta smagios atrakcijos, Goda atsakė į porą klausimų.

Pateikiame išsamų interviu.

Ar tai tavo svajonių vestuvės, Goda?

Taip!

Ar dabar esi laiminga?

Taip, labai laiminga!

Plaukė laivu (papildyta 18.35 val.)

Iš bažnyčios jaunieji ir jų palyda pasuko link tilto per Nemuną. Per šį, kelių šimtų metrų ilgio ir judrų tiltą, jaunikis nešė Godą. Nors atstumas buvo nemažas, tačiau vyras įveikė visą tiltą. Kur kas silpnesni pasirodė svečiai: jaunavedžių pulkas nebuvo kupinas tokio entuziazmo, tik Saulius Skambinas ant rankų pernešė Kariną Krysko. Dar kelios poros "drąsuolius" palydėjo. 

Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Aspaugos darbuotojai užtvėrė eismą
Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Aspaugos darbuotojai užtvėrė eismą

Beje, kad šiai atrakcijai netrukdytų pro šalį lekiančios mašinos, apsaugos darbuotojai, važiavę kartu su visa palyda, kuriam laikui buvo užtvėrę vieną tilto eismo juostą. 

Įveikę tiltą jaunieji pasuko link prieplaukos, iš kur nedideliu kateriu išplaukė paplaukioti po Nemuną. Tuo metu palyda išskubėjo į vestuvių puotos vietą. Ji vyko Birštone esančiame viešbutyje-restorane  „Nemuno slėnis“. Kad nepasiklystų ir saugiai bei laiku atvyktų į šventę, svečiams iš anksto buvo išdalinti žemėlapiai, kuriuose buvo nurodytas kelias į viešbutį-restoraną. 

Papildyta 19.20 val. Kol jaunieji mažu kateriuku dviese Nemunu plaukė į puotos vietą, svečiai automobiliais suvažiavo į viešbučio teritoriją.

Vestuvių šventė vyksta „Nemuno slėnio“ viešbutyje-restorane. Viename gražiausių Nemuno vingių, Druskų miške, įsikūręs keturių žvaigždučių viešbutis-restoranas „Nemuno slėnis“ priglaus jaunavedžių svečius, čia jie praleis simbolinę pirmąją naktį.

Visą teritoriją saugo apsaugos darbuotojai. Jie neįvardijo, kokiai firmai dirba. Tačiau prasitarė, kad yra pažįstami su jaunavedžiais. 

Apie viešbutį

Viešbutyje įrengti 31 numeris, tarp jų – 6 lauko nameliai. Kambariuose yra interneto prieiga, oro kondicionieriai, garinės – hidromasažinės pirtys (mini SPA). Iš viso viešbutyje ir ant kranto įrengtuose nameliuose telpa 100 svečių. Beje, viešbučio kambarius antikvaru išpuošė dizaineris Romas Pakėnas.

Nemunoslenis.lt iliustr./Vieabutis-restoranas Nemuno slėnis
Nemunoslenis.lt iliustr./Viešbutis-restoranas Nemuno slėnis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius