-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grupės „Kitokios“ lyderė Renata Klimaitytė buria naują muzikinį duetą ir ieško charizmatiškos merginos

Merginų grupės „Kitokios“ lyderė Renata Klimaitytė ėmėsi naujos idėjos įgyvendinimo – mergina ieško vokalistės savo naujam muzikiniam projektui.
Renata Klimaitytė
Renata Klimaitytė / Vaiste Fotografija nuotr.

„Manau, kad kartu su prodiuserine kompanija sėkmingai išvystėme grupę „Kitokios“, todėl sugalvojome naują muzikinį projektą. Idėją brandinome ilgai, kol pagaliau apsisprendėme, ko norime. Kursime muzikinį duetą, todėl jau dabar pradėjome ieškoti charizmatiškos, linksmos, turinčios stiprų balsą merginos.“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Renata.

Apie tai, kas taps antruoju dueto atlikėju ar atlikėja R.Klimaitytė kol kas atvirauti nepanoro: „Kol kas ieškome talentingos merginos, o apie antrą dueto narį kalbėti dar anksti.“

Asmeninio albumo nuotr./Grupė „Kitokios“: Renata Klimaitytė, Oksana Šklėriūtė ir Alvyda Chmelevskytė
Asmeninio albumo nuotr./Grupė „Kitokios“: Renata Klimaitytė, Oksana Šklėriūtė ir Alvyda Chmelevskytė

Paklausta, kodėl sugalvojo kurti būtent duetą, Renata turėjo tvirtą nuomonę. Anot jos, merginų grupių šiuo metu Lietuvoje daugiau negu daug, todėl naujas formatas turėtų išsiskirti ir patraukti klausytojų dėmesį.

„Club MM“ nuotr./Renata Klimaitytė
„Club MM“ nuotr./Renata Klimaitytė

„Merginų grupių pas mus Lietuvoje jau yra apsčiai. Labai sunku atrasti, tarkim, keturias gražias, dainuojančias, charizmatiškas merginas ir suburti iš jų gerą grupę. Tai yra juodas darbas.  Pagalvojome, kad šiuo metu būtų paprasčiau ir įdomiau suburti duetą“, – dėstė ji.

Paklausta, ar nebijo prodiusuoti naujo projekto, R.Klimaitytė patikino, kad yra visiškai tam pasiruošusi, mat jau sukaupė šioje srityje pakankamai daug patirties.

„Esu labai užsispyrusi ir jeigu jau pradėjau kažką daryti – jaučiu labai didelę atsakomybę  ir stengiuosi iš visų jėgų. Juk kai subūriau grupę „Kitokios“, beveik neturėjau jokios patirties, galima sakyti, buvau visiškai „žalia“. Kai dabar pagalvoju – net pati nesuprantu, kaip aš buvau tokia drąsi prieš trejus metus.  Dabar jau nebebijau imtis tokios veiklos – žinau, kaip tai daryti“, – užtikrintai kalbėjo Renata.

Atlikėja, norinčioms patekti į tolimesnę atranką merginoms, siunčia tokį pranešimą: „Naujam muzikiniam projektui ieškoma drąsi, simpatiška ir charizmatiška vokalistė, kuri turėtų stiprų balsą ir nebanalų tembrą, chorinukės netinka. Siųskite savo dainavimo įrašą, kurį galėtumėme įvertinti prieš pakviesdami Jus į atranką. Jei tokio neturite, imkite savo išmanųjį telefoną ir nufilmuokite kartu su trumpu prisistatymu, kontaktiniu telefono numeriu ir foto siųskite elektroniniu paštu – renata@videox.lt“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius