Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gruzijos Nepriklausomybės šventės Pipiriškėse nepraleido ir dainininkė Šorena

Šeštadienio popietę Pipiriškėse, netoli Elektrėnų, iškilmingai paminėta Gruzijos Nepriklausomybės diena. Nors oficiali šventės data – gegužės 26-oji, 97-osioms Gruzijos nepriklausomybės metinėms skirtame renginyje susirinko politikai, užsienio šalių diplomatai bei visuomenėje žinomi žmonės. Tarp šventės svečių buvo galima pamatyti ir Lietuvoje jau septynerius metus gyvenančią gruzinę dainininkę Šoreną Džaniašvili.
Šorena Džaniašvili
Šorena Džaniašvili / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

„Kuo toliau, tuo labiau suprantu nepriklausomybės svarbą, kasmet šie minėjimai man tampa vis didesne švente. Kai buvau jaunesnė, galbūt ne iki galo supratau, kokia tai svarbi šventė, tačiau dabar man tapusi išties svarbia“, – Žmonės.lt patikino Šorena, šeštadienį atvykusi į „Sostinių golfo klubo“ aikštyne vykusią šventę.

Joje svečius pasitiko Gruzijos ambasadorė Lietuvoje Khatuna Salukvadze.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Renginio akimirka
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Khatuna Salukvadze

Vasarą bus jau septyneri metai, kai dainininkė gyvena ir kuria Lietuvoje: čia ji sukūrė šeimą su aktoriumi Audriumi Bružu. Šorena patikino, kad Lietuva jai labai patinka, todėl čia jau seniai tapę jos namai, tačiau meilės tėvynei niekas nepakeis.

„Tas jausmas, įpročiai ir meilė niekur nedingsta, ji visada yra širdyje. Kai tik yra galimybė tuo su kažkuo pasidalinti, visada tai darau su dideliu malonumu“, – patikino pašnekovė, pasidžiaugusi, kad Gruzijos Nepriklausomybės dienos minėjimai Lietuvoje ir yra viena iš tų progų, kuomet pasakojimais, muzika ir kitais dalykais, susijusiais su Gruzija, ji gali pasidalinti su visais besidominčiais šia šalimi.

Lietuva ir Gruzija – palaikymo ir užtarimo viena kitai nestokojančios šalys, kurių draugiški santykiai pasireiškia įvairiose srityse. Dainininkė tikino, kad šalių sutarimas išties jaučiasi ir tai ją – labai džiugina.

„Nuo pirmų metų jutau, kad man labai pasisekė, jog esu gruzinė būtent Lietuvoje – mane labai šiltai čia priėmė, su didelėmis šypsenomis. Galiu patikinti, kad mano pažįstami lietuviai, kurie apsilanko Gruzijoje, irgi džiaugiasi labai šiltu gruzinų priėmimu, lietuviai ten laukiami. Labai džiugu, kad tiek metų abi šalys palaiko viena kitą ir tikiu, kad tai nebedings niekada“, – Žmonės.lt sakė Šorena.

Atlikėja pasakojo, kad pati į Gruziją vyksta maždaug dukart per metus – žiemą ir vasarą. Ji apgailestavo, kad šiemet buvo tiek užimta, kad kol kas dar neapsilankė gimtinėje, tačiau išreiškė viltį, kad vasarą pavyks ten nuvykti  – apsilankyti muzikos festivalyje bei susitikti su artimiausiais bičiuliais.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Šorena  Džaniašvili
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Šorena Džaniašvili

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius