Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gundanti Simonos Starkutės fotosesija: „Su apatiniais pozuoju ne dėl to, kad noriu parodyti kūną“

Manekenė Simona Starkutė įsitikinusi, jei būti modeliu, tai geriausia – apatinio trikotažo. Pasak jos, taip tiesiog paprasčiau. Ir nors norint turėti išpuoselėtą kūną reikia nemažai pastangų, vis tik pats darbas lengvesnis ir įdomesnis.
Simona Starkutė
Simona Starkutė / Asmeninio albumo nuotr.

Vos prieš kelias savaites viešėdama Londone Simona per savo 30-ąjį gimtadienį, lapkričio 20-ąją, įsiamžino gundančioje apatinio trikotažo fotosesijoje.

„Kartais pagalvoju, kad per 13 metų darbo jau nebėra „išskirtinių“ fotosesijų. Tačiau kaskart iš naujo apsidžiaugiu, kai per trumpą laiką pavyksta pasiekti geriausių rezultatų. Netempiant gumos, o tiesiog dirbant. Tuomet suprantu, kad viskas priklauso nuo modelio, vizažisto ir fotografo profesionalumo. Nereikia arti tarsi arkliui, o tiesiog būti geru savo srities specialistu. Užtrukome vos porą valandų“, – Žmonės.lt pasakojo Simona.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Starkutė
Asmeninio albumo nuotr./Simona Starkutė

Būti apatinių drabužių modeliui – jai labiausiai prie širdies. Tačiau tokiam pasirinkimui Simona turi aiškų atsakymą ir skuba patikinti – anaiptol ne todėl, kad ji norėtų visiems atidengti savo kūno linijas.

Pasak jos, nors iš pirmo žvilgsnio daugelis manekenių atrodo vienodo sudėjimo, vis dėlto taip nėra. Net ir tą patį dydį nešiojančios merginos skiriasi savo figūros linkiais. Todėl reklamuojant viršutinius drabužius kaskart tenka juos šiek tiek pataisyti, pritaikyti individualiai.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Starkutė
Asmeninio albumo nuotr./Simona Starkutė

„Tokie eksperimentai užtrunka. O su apatiniu trikotažu paprasčiau – jei dydis per didelis, turime tokią gudrybę – tiesiog nugarinėje drabužio dalyje užsikišame tualetinio popieriaus rulonėlį. Tuomet nereikia nei žiogeliais subadyti drabužio, audinys nepažeidžiamas, o rezultatas iš priekio atrodo nepriekaištingai“, – paslaptį išdavė Simona.

Manekenė apgailestavo, kad anksčiau modelio darbas būdavo labiau vertinamas, o manekene dėl griežtesnių standartų tapdavo anaiptol ne kiekviena.

„Mano laikais modelis turėjo turėti skaisčią odą, gražius plaukus, turėjo būti tam tikrų dydžių, svarbus buvo ūgis. Dabar modeliais tampa porą kartų kokiose nors fotosesijose dalyvavusios merginos. Anksčiau manekenės atrodė visai kitaip – jei jos praeidavo gatve, net atsisukdavai“, – sakė ji.

Daugiau fotosesijos akimirkų – nuotraukų galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius