Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gytis Paškevičius: „Esu laimingas, kad Naujuosius metus sutinku būtent taip“

Po Svarstyklių ženklu gimęs dainininkas Gytis Paškevičius sakė žinąs, jog astrologai tvirtina esą sutikti Naujuosius – 2013 – uosius metus – su rugsėjo pabaigoje – spalio viduryje gimusiais žmonėmis yra sėkmės ženklas.
Gytis Paškevičius
Gytis Paškevičius / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

„Na, man pasisekė ne tik dėl to, kad į koncertą atėjo daug „svarstyklių“, bet todėl kad galiu senuosius palydėti tarp daugybės muzikos besiklausančių žmonių“, – tvirtino šįvakar Kauno „Žalgirio“ arenoje koncertuojąs atlikėjas.

Iškart po valandą truksiančio pasirodymo, kuris turėtų baigtis apie 20.30 val., G.Paškevičius išvažiuos į muzikinį klubą „Combo“, kur jo lauks dar vienas pasirodymas gerbėjams – tik tąkart ne dešimttūkstantinei miniai, o daug siauresniam klausytojų ratui.

19 val. turėjęs prasidėti G.Paškevičiaus koncertas vėlavo dėl prie trijų arenos drabužinių nusidriekusių itin ilgų eilių. Žmonės neužėmė savo sėdimų vietų tol, kol nepaliko kailinių ir striukių prižiūrėtojams.

Šventinį renginį pradėjo juo vedančiuoju tapęs Mindaugas Stasiulis – Saulėnas, prajuokinęs publiką pasveikinimu: „Labai malonu, kad tiek žmonių atvyko į mano kūrybos vakarą. Todėl jums paskaitysiu ką tik parašytą eilėraštį“.

Padeklamavęs ketureilį M. Stasiulis pasiteiravo kiek susirinkusiųjų arenoje yra gimę po Svarstyklių ženklu. Išvydęs daugybę rankų vedantysis nusileido nuo scenos į parterį ir vienam iš laimingųjų padovanojo kvietimus į „Eurolygos“ rungtynes. Dar keliems žmonėms jis padomanojo mėnesio abonentą į sporto klubą. Tarp žiūrovų įsitaisęs Saulėnas  papasakojo susirinkusiems ir kelis įdomius faktus apie Naujuosius metus bei priminė, jog jie – netrukus.

Nemaža dalis nusprendusiųjų sutikti Naujuosius metus „Žalgirio“ arenoje buvo puošniau apsirengę nei vilki kasdien. Maždaug 600 koncerto klausytojų arenoje pasiliks iki paryčių, kur pirmą kartą restorane bus surengta šventinė programa.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Gytis Paakevičius
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Gytis Paškevičius

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius