Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Husarą“ Rimtautą Balevičių pribloškė gerbėjos prašymas: užsimanė nuo jo pastoti

Šiais metais itin daug koncertų Lietuvos miestuose ir miesteliuose surengusi trijulė „Husarai“ yra mėgstama klausytojų ne tik dėl smagių dainų, bet ir dėl itin šilto bendravimo su publika. O vienas grupės narys yra tiesiog dievinamas merginų. Tačiau neseniai dainininką šokiravo gerbėja Kaišiadoryse.
Rimtautas Balevičius
Rimtautas Balevičius / Andriaus Jovarausko nuotr.

„Ne paslaptis, kad mūsų Rimtautas – yra kaip magnetas merginoms. Panelės dėl jo koncertuose kraustosi iš proto. Jis yra pats geidžiamiausias“, – apie kolegą pasakoja grupės lyderis Tomas Sinkevičius.

Vaikinai prisimena ne vieną nuotykį su gerbėjomis, kuris nutiko koncertų metu arba po jų. Tačiau visi trys nariai – T.Sinkevičius, Ernestas Urbonas ir Rimtautas Balevičius – tikina, kad vengia intymesnių santykių su klausytojomis.

Grupėje svajonių jaunikiu vadinamas Rimtautas nuolat sulaukia merginų liaupsių internete, koncertų metu ir net gatvėje. „Visos dovanos atitenka būtent jam. Mes su Ernestu kartais net baltai pavydime“, – šypteli husaras Tomas.

Andriaus Jovarausko nuotr./Rimtautas Balevičius
Andriaus Jovarausko nuotr./Rimtautas Balevičius

Tiesa, ne visas dėmesys, gautas iš gerbėjų, dainininkams yra malonus. Paskutinio koncerto Kaišiadoryse metu R.Balevičius buvo šokiruotas. „Priėjo, iš pažiūros, ką tik pilnametystės sulaukusi mergina. Tryško pasitikėjimu savimi ir tiesiai šviesiai pareiškė: „Esu tave įsimylėjusi, noriu nuo tavęs vaiko.“ Be abejo, man tai paglostė savimeilę, bet tuo pačiu ir šokiravo. Nuleidau viską juokais ir tiesiog įsiamžinau su gerbėja“, – atviravo Rimtautas.

Kad šis dainininkas yra itin geidžiamas gerbėjų įrodo ir kitas faktas. Koncertų metu „Husarai“ organizuoja specialų aukcioną, kurio objektas yra – naktis, praleista su Rimtautu. „Šį juokais skelbiamą aukcioną labai mėgsta gerbėjos. Kartą buvo pasiūlyta nei daug, nei mažai už šį malonumą. 2000 eurų – tiek viena gerbėja buvo pasiryžusi sumokėti už naktį su Rimtautu“, – atvirauja „Husarų“ lyderis Tomas.

Andriaus Jovarausko nuotr./Rimtautas Balevičius
Andriaus Jovarausko nuotr./Rimtautas Balevičius

Buvo ir daugiau kuriozų per vaikinų grupės koncertą. Kartą R.Balevičiui nušokus nuo scenos arčiau gerbėjų vėliau teko šio poelgio pasigailėti. Įsiaudrinusios merginos Šakių rajone užpuolė Rimtautą kaip roko žvaigždę. „Teko įsikišti apsaugos darbuotojams ir sugrąžinti mane ant scenos, – istoriją prisiminęs šypsosi Rimtautas. – O Semeliškėse moterys bandė į savo draugiją vilioti šašlykais ir alumi.“

Beje, dabar trijulė, kurios dainos nuolatos skamba lietuvišką muziką grojančių radijo stočių eteryje, dirba prie naujo kūrinio su garsiu šalies muzikos prodiuseriu. Rezultatu su gerbėjais „Husarai“ ketina pasidalyti netrukus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius