-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Į doros kelią „Šampaninio“ choro vedlį Raigardą Tautkų vis grąžina mama

Įžymus muzikantas, prodiuseris, grupės „N.E.O.“ vokalistas bei populiariojo „Šampaninio“ Kauno choro vadovas Raigardas Tautkus (29 m.) pirmąjį gegužės sekmadienį pas savo mylimą mamą skuba nešinas ne tik gėlių puokšte, bet ir kupina dėkingumo bei meilės širdimi. Atlikėjas pabrėžia, jog savo mamai už daugelį dalykų jausis dėkingas visą gyvenimą, vienas iš jų – skatinimas ir moralinė pagalba kūrybinėje veikloje.
Raigardas Tautkus
Raigardas Tautkus / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Aš toli gražu esu ne visada geras sūnus... O mamos, tokios kaip mano, daugelis galėtų pavydėti. Ji visuomet atleidžia mano paklydimus ir sugrąžina į teisingą kelią, kuomet elgiuosi ne taip, kaip derėtų“, – prisipažįsta Raigardas.

Šiuo metu itin daug veiklos turintis muzikantas pasakoja, jog savai mamai jaučia nepaprastą pagarbą ir
dėkingumą. Tautkų šeimoje ji yra švelnioji namų židinio sergėtoja, nuolat raminanti įsismarkavusius šeimos vyrus ir prislopinanti retkarčiais per smarkų jų polėkį.

„Tenka pripažinti, jog mes, vyrai, kartais nesusimąstome apie galimus savo veiksmų padarinius ir stačia galva pasineriame į naujus iššūkius. Mano mama yra tarsi proto balsas, kuris taria reikšmingiausius patarimus, kai to labiausiai reikia. Ir mes jų paklusniai klausom. Ji ne tik sutvarko mūsų kasdieninę aplinką, bet ir padeda pažaboti mintyse ar darbuose kartais įsivyraujantį chaosą“, – pasakoja muzikantas.

Muzikantų dalia, švenčių atžvilgiu, nėra iš lengvųjų – progines dienas jiems neretai tenka praleisti ne šeimos rate, o dirbant. Tačiau jei ir tenka koncertuoti per tokias šventes, kaip Mamos diena, Raigardas sugeba atrasti laiko ir nuvažiuoti pas savo atsidavusią mamą.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius