-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Juozo Statkevičiaus maudymosi drabužių kolekcijos pristatymą plūdo būrys garsių svečių

Dizaineris Juozas Statkevičius ketvirtadienio vakarą Vilniuje pristatė naują maudymosi drabužių kolekciją „Magnum“.
Aistė Diržiūrė, Žilvinas Grigaitis su žmona Elle, Jurga Šeduikytė, Marija Palaikytė, Mindaugas Rainys
Aistė Diržiūrė, Žilvinas Grigaitis su žmona Elle, Jurga Šeduikytė, Marija Palaikytė, Mindaugas Rainys / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Paplūdimio madomis susidomėjo būrys kviestinių svečių, tarp kurių buvo galima sutikti ne vieną žinomą verslo ar pramogų pasaulio atstovą.

Tarp jų – baleriną Eglę Špokaitę, aktorę Aistę Diržiūtę, dainininkę Jurgą Šeduikytę, dizainerius Daivą Urbonavičiūtę, Aleksandrą Pogrebnojų, kino kritikę Lolitą Bytautaitę, Vidą Ramaškienę, modelių agentūrų vadoves Juliją Maslinskają-Ulvydienę, Medą Jonaitytę, Jolantą Sadauskienę ir daugelį kitų.

Įvertinkite svečių stilių:

Renginio nepraleido ir verslininkas Žilvinas Grigaitis, į kolekcijos pristatymą atvykęs su šiuo metu Lietuvoje viešinčia žmona, australe Elle. „Lietuvoje labai trumpas vasaros sezonas, tuo tarpu Australijoje paplūdimio mados užima labai svarbią vietą. Nors australai labai kosmopolitiški, jie renkasi šortus, moterys nedėvi braziliškų maudymosi kostiumėlių. Australijoje su apatiniais tikrai niekas nesimaudo“, – šalių skirtumus bandė įžvelgti Ž.Grigaitis.

Pasak jo, dauguma lietuvių neskiria sportinės aprangos nuo paplūdimio ir su tais pačiais drabužiais žaidžia krepšinį, leidžia laisvalaikį, o vėliau neria į baseiną – taip neturėtų būti.

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Vakaro svečiai
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Žilvinas Grigaitis su žmona Elle

Pat sau Ž.Grigaitis maudymosi kostiumus renkasi kruopščiai, turi savo vertinimo kriterijus. „Mėgstu patogumą, man svarbu kokybiškos medžiagos, kad maudytis skirtas drabužis greitai išdžiūtų. Dar vienas svarbus dalykas – atkreipti dėmesį į vietą, kur teks dėvėti maudymosi kostiumėlį: vienoks tinka prabangaus viešbučio baseine, kitoks – laukinėje gamtoje ar saulėtoje jūros pakrantėje“, – sakė Ž.Grigaitis.

Šiltajam maudymosi sezonui jau ruošiasi ir dizainerė Daiva Urbonavičiūtė. „Man šiemet labai patinka auksiniai, sidabriniai ir juodi maudymosi kostiumėliai. Prie jų reikėtų derinti aksesuarus, labai svarbu pasirinkti ir patogius drabužius. Tokius, kurie nesiglamžo, užima nedaug vietos, sušlapę greitai išdžiūva“, – kalbėjo jau ir savo spintą atnaujinti spėjusi D.Urbonavičiūtė.

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Vakaro svečiai
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Daiva Urbonavičiūtė (kairėje)

Tarp vakaro svečių išsiskyrė specialiai su iš Japonijos atsivežtu kimono atvykusi laidų vedėja Ugnė Skonsmanaitė. Maudymosi sezonui ji sako niekada specialiai nesiruošianti, tą reikia daryti ištisus metus. „Juozas savo kolekcijoje didelį dėmesį skyrė aksesuarams. Aš taip pat būdama paplūdimyje stengiuosi atkreipti į tai dėmesį, renkuosi apyrankes, kaklo papuošalus. Mano mėgstamiausias kostiumas – juodas, bet... su grandinėmis“, – linksmai kalbėjo U.Skonsmanaitė.

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Vakaro svečiai
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Ugnė Skonsmanaitė (kairėje)

TAIP PAT SKAITYKITE: Maudymosi sezonui skirti Juozo Statkevičiaus drabužiai – ir dailioms damoms, ir raumeningiems vyrams

VIDEO: Juozas Statkevičius 2015 metų sezonui skirtą „Magnum“ maudymosi drabužių kolekciją.

Daugiau akimirkų iš kolekcijos rasite čia:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius