-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Kanus išvykusi filmo „Redirected“ komanda europiečiams sieks įrodyti, kad kiaulė – geriausias žmogaus draugas

Vėlų penktadienio vakarą naujausio Emilio Vėlyvio filmo „Redirected“ komandos aktoriai Andrius Paulavičius, Mindaugas Papinigis bei paršeliai Žibutė ir Gvazdikas iškilmingai iš Vilniaus Rotušės aikštės išlydėti į kelionę automobiliu po Europą, kurios tikslas – Kanų kino festivalis. Kanus planuojama pasiekti antradienio vakarą, tačiau iki tol ekipažo laukia išbandymų kupina kelionė, kurios metu bendra buitimi dalinsis ne tik filmo aktoriai, tačiau ir išgarsėti jau spėję paršeliai.
Andrius Paulavičius ir Mindaugas Papinigis su Gvazdiku ir Žibute bei „tik“ draugėmis
Andrius Paulavičius ir Mindaugas Papinigis / Luko Balandžio nuotr.

Kelionės iniciatorius ir paršelių šeimininkas, aktorius Andrius Paulavičius teigia, kad kelionė į Kanus automobiliu buvo suplanuota siekiant praturtinti naujais įspūdžiais ypatingą vaidmenį filme „Redirected“ atlikusius ir pilnaverčiais komandos nariais tapusius paršelius bei užmegzti dar tvirtesnę draugystę su jais.

„Nors jau kitą savaitę visi kartu žingsniuosime raudonuoju Kanų kilimu, visgi kelionės misija yra kur kas kilnesnė – norime parodyti Europai, kaip gyvena lietuviškos kiaulės ir koks visgi artimas ryšys sieja šiuos gyvūnus bei žmogų. Manome, jog kelionės metu sutiktiems europiečiams nesunkiai įrodysime, kad kiaulės yra kur kas geresnis žmogaus draugas nei maistas“, – sako A.Paulavičius.

„Redirected“ aktoriai A.Paulavičius, M.Papinigis ir du paršeliai iki antradienio turės įveikti apie 2500 km. Anot A.Paulavičiaus, kelionė tolima, todėl pareikalaus daug ištvermės bei atsakomybės – bus svarbu ne tik saugiai ir laiku pasiekti Prancūziją, tačiau ir užtikrinti aukščiausio lygio kelionės komfortą Žibutei bei Gvazdikui.

„Gyvendamas su paršeliais greitai įsitikinau, jog susitarti su jais nėra lengva – jie įnoringi ir gudrūs. Tačiau kartu labai panašūs į mus pačius. Būtent todėl ir neapleidžia mintis, jog kiaulė yra artimesnė žmogui, nei mums atrodo. Jau dabar su Mindaugu lažinamės, kuri kiaulaitė kelionėje bus kantresnė – jos neįtikėtinai skirtingos, įdomu vertinti abiejų charakterius ir atpažinti žmogui būdingų savybių“, – teigia A.Paulavičius.

Luko Balandžio nuotr./Ialeistuvių akimirka
Luko Balandžio nuotr./Išleistuvių akimirka

Į Vilniaus Rotušės aikštę „Redirected“ komandos išlydėti atėjo ne tik draugai ir gerbėjai, bet ir portalo 15min.lt atstovai. Kad Žibutei ir Gvazdikui kelionė neprailgtų, 15min.lt įteikė specialų kelioninį krepšelį, kuris pravers, kai keliautojai pasiilgs Lietuvos, kai reikės gelbėtis nuo kaitrios Kanų saulės arba kai tiesiog norės papramogauti.

Numatytas kelionės maršrutas drieksis per Lenkiją, Vokietiją, Italiją ir Prancūziją, tačiau patys keliautojai neabejoja, jog jis gali pasipildyti nenumatytomis stotelėmis bei vizitais.

Žibutė ir Gvazdikas prestižiniame Kanų kino festivalyje, kuris šiemet vyks gegužės 15-26 dienomis, drauge su filmo „Redirected” komandos nariais pristatys šiuo metu Londone baigiamą filmuoti lietuviškai britišką E. Vėlyvio veiksmo dramą, vertins kino aplinką ir susitiks su filmu „Redirected“ jau susidomėjusių tarptautinių kino platinimo kompanijų atstovais.   

„Redirected“ kuria prodiuserių kompanija „Kino kultas“. Tai bus trečiasis pilnametražis režisieriaus Emilio Vėlyvio filmas, pirmieji du – „Zero“ ir „Zero II“ – Lietuvoje susilaukė milžiniško žiūrovų dėmesio. Būsimi kino juostos „Redirected“ fanai kviečiami burtis „Facebook“ puslapyje www.facebook.com/RedirectedMovie, kuris supažindina su filmo naujienomis.

VIDEO: Filmo „Redirected“ anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius