Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į konkursą „Mis Visata 2013“ išvykstanti Simona Burbaitė: „Padarysiu viską, ką galėsiu – gal man pasiseks“

Trečiadienio popietę sostinės Gedimino prospekte esančioje parduotuvėje „Kristiana“ vyko „Mis Lietuva 2013” rinkimuose pirmosios vicemis titulą gavusios Simonos Burbaitės išlydėtuvės į „Mis Visata 2013“ („Miss Universe 2013”) konkursą. Specialiai šia proga surengtos spaudos konferencijos metu gražuolė pasakojo apie numatomos kelionės detales, atsisveikinti su ja atvyko ir „Mis Lietuva 2013” nugalėtoja Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė.
Simona Burbaitė
Konferencijos akimirka / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Konkursas „Mis Visata 2013”, kuriame Lietuvai atstovaus S.Burbaitė, lapkričio 9-ąją vyks Maskvoje. Iki šiol lietuvėms tokio masto tarptautiniuose grožio konkursuose dar nepavyko nuskinti laurų. „Mis Visatos 2013“ konkurse dalyvaus 90 merginų iš viso pasaulio, į konkursą S.Burbaitė vyks visai viena.

Spaudos konferencijos metu savo įspūdžiais bei patirtimi dalijosi ir „Mis Lietuva 2013” titulą pelniusi R.E.Mazūrevičiūtė, kuri dar visai neseniai grįžo iš Indonezijoje vykusio „Mis Pasaulis 2013” („Miss World 2013”)  konkurso. Tiesa, jokio apdovanojimo ši gražuolė konkurse negavo. 

Į Maskvą S.Burbaitė išvyksta spalio 20-ąją dieną. Čia ji žada praleisti tris savaites. Šiandien ji jau įpusėjo savo pasiruošimą. „Radau asmeninį trenerį, todėl kasryt stengiuosi sportuoti. Nenoriu mesti svorio, tačiau siekiu padailinti kūno linijas“, – pasakojo gražuolė ir dar pridūrė, jog šiuo metu itin derina ir mitybą. 

Į konkursą ji vešis apie 12 suknelių, jas talpins į du lagaminus. „Manau, jų man pakaks – Maskvoje nebus šilta, ten praleisiu viso labo tris savaites. Turėčiau išsiversti. Finalinę suknelę man pažadėjo dizaineris Juozas Statkevičius“, – atskleidė mergina ir pridūrė, kad dalį suknelių jai duos ir kiti Lietuvos dizaineriai. 

J.Statkevičiaus skolinama suknelė, anot gražuolės, bus išties įspūdinga – medžiaga primins odą, ji puošta ilgu šleifu, yra juodos spalvos.

Simona Burbaitė ir Rūta Elžbieta Mazūrevičiūtė
Simona Burbaitė ir Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė

Šiuo metu S.Burbaitę konkursui ruošia stilistai, asmeninis treneris, vizažistė. „Noriu viską išmokti padaryti pati – juk važiuosiu viena, todėl niekas manimi nepasirūpins“, – sakė Lietuvos atstovė.

Paklausta, su kokiais lūkesčiais vyksta atstovauti Lietuvai – ar tikisi pergalės – S.Burbaitė tikino, kad pergalė nėra nereali: „Manau, kad įmanoma viskas. Tai įrodžiau sau besiruošdama konkursui. Važiuoju nesijaudindama ir negalvoju apie politiką ar dar ką. Nuvykusi ten padarysiu viską, ką galėsiu – gal man pasiseks. Išvykti į konkursą „Mis Visata“  – jau yra laimėjimas. Juk Lietuva ten dalyvauja tik antrus metus.“

Mergina pridūrė, kad ji jau pelnė žiūrovų palankumą socialiniame tinkle „Facebook“.

Tokią gražuolės poziciją palaiko ir R.E.Mazurevičiūtė. „Mes laimime daugiau nei karūną – mes reprezentuojame savo šalį“, – sakė ji.

Konferencijos akimirka
Konferencijos akimirka

Vis dėlto pati S.Burbaitė neabejoja, kad pasirodant konkurso scenoje, baimė bus savaime suprantama: „Žinoma, jaudulys atsiras ten. Visko gali nutikti, tačiau svarbiausia nesutrikti – šypsotis ir apsimesti, kad nieko nebuvo.“ 

Spaudos konferencijos metu S.Burbaitė papasakojo ir pranašišką vaikystės istoriją. „Kai man buvo penkeri, senelis, pasisodinęs mane ant kelių, sakydavo, kad vieną dieną būsiu jo „Mis Pasaulis“. Dabar senelis su ašaromis akyse man primena tuos žodžius“, – atskleidė gražuolė.

R.E.Mazurevičiūtė, paklausta, ką galėtų patarti besijaudinančiai kolegei, kalbėjo iš patirties. „Ji viską daro, kad tik pasirodytų kaip gali geriau. Mes pasišnekame – sakau jai, kad nepamirštų savęs. Pati dalyvaudama konkurse galvojau, kuo esu geresnė už kitas. Simonai taip pat sakau, kad reikia išsiskirti“, – atskleidė R.E.Mazurevičiūtė. 

„Mis Pasaulis 2013” dalyvė pasakojo konkurse patyrusi itin daug emocijų, negailėjo pagyrų konkurentėms ir renginio organizatoriams, kurie jai demonstravo ypatingą dėmesį. Dėl to, kad liko nieko nepešusi, R.E.Mazurevičiūtė visai neliūdi – didelių lūkesčių neturėjo, nuoskaudos – taip pat.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius