-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Margaritos salą keliems mėnesiams emigruojantis Jurijus Smoriginas tikina išgyvensiąs be televizijos

Jau pirmadienį į Margaritos salą su žmona Dalia išvykstantis choreografas Jurijus Smoriginas šioje egzotiškoje vietoje ilsėsis nuo dėmesio ir tvarkys darbo reikalus. Kol kas vertingo televizijos pasiūlymo nesulaukęs vyras tikina neliūdėsiantis, jei ir nebetektų pasirodyti TV eteryje.
Jurijus Smoriginas su žmona Dalia 2010-aisiais Venesueloje
Jurijus Smoriginas su žmona Dalia 2010-aisiais beveik mėnesį poilsiavo Venesueloje. / Asmeninio arch. nuotr.

Buvęs TV3 projekto „Šok su manimi“ komisijos narys J.Smoriginas į Lietuvą sugrįš tik kovo pradžioje. Karibų jūroje esančioje, Venesuelai priklausančioje Margaritos saloje 56-erių choreografas su žmona Dalia atšvęs 35-ąsias vedybinio gyvenimo metines. (Tą pačią salą prieš keletą metų buvo itin pamėgę Arūnas Valinskas ir Žilvinas Žvagulis, tačiau šių vyrų Margaritos saloje atidarytas naktinis klubas bankrutavo. – Red. past.)

„Ne pirmą kartą ten vykstu – pernai vasarą Margaritoje vykusioje baleto stovykloje rodžiau spektaklį. Aš ten ir šiemet turėsiu darbo – baleto studijoje vesiu seminarą. Aš niekada tiesiog nesiilsiu – viską sudėlioju taip, kad išvykęs į užsienį dar galėčiau dirbti pagal profesiją: vesti seminarą, kurti choreografiją“, – kalbėjo vyras.

Nuo televizijos besiilsintis skandalingais pasisakymais pagarsėjęs choreografas teigia sunkiai pakeliantis lietuvišką žiemą ir jos šalčius, todėl tik atsiradus progai stengiasi pabėgti svetur.

TV3 nuotr./Jurijus Smoriginas
Jurijus Smoriginas

„Manau, kad grįšime psichologiškai pagiję, atsipalaidavę. Ten – labai graži šalis, geras klimatas. Ten nėra jokių kontrastų. Mane labai psichologiškai veikia ir klimatas, ir aplinka. Kiekvieną dieną internete skaitau, kad gyvenimas Lietuvoje blogas ir bus dar blogesnis. Valdžia prognozuoja, kad bus blogai. Žurnalistai, ieškodami skandalų, ko tik neprirašo internete... Aš manau, kad geriausiai mūsų psichologinę būklę atspindi Kedžio istorija Garliavoje. Dėl tokių dalykų ir stengiuosi iš čia pabėgti. Apskritai Lietuvoje yra slogi atmosfera, nemėgstami nei linksmi, nei truputį atsipalaidavę žmonės – juos iškart stengiamasi į duobę užkasti“, – juokėsi choreografas.

Paklaustas, gal jau sulaukė televizijos pasiūlymo dalyvauti tolimesniuose projektuose ar kitą sezoną vėl prisėsti prie komisijos stalo šokių laidoje, choreografas atsakė neigiamai.

„Aš nežinau, gali būti, kad manęs nebebus televizijoje. Aš nelabai dėl to dramatizuoju. Atėjau į televiziją būdamas baleto meistru ir liksiu juo. Nelabai didelė man drama dėl to. Yra televizija – gerai, nėra – irgi gerai, turbūt...“ – svarstė kandžių pastabų meistras J.Smoriginas.

Poilsio išsiilgo ir V.Šapranauskas, ir I.Šimukauskienė

Pailsėti nuo televizijos šiuo metu bando ir LNK laidos „Kviečiu šokti“ buvusi vedėja Ieva Šimukauskienė. Kol kas jokių televizijos prodiuserių pasiūlymų nesulaukusi moteris kartu su mylimuoju šokėju Adomu Norkūnu ilsisi viename Egipto kurortų.

15min.lt žiniomis, netrukus pailsėti į šiltus kraštus turėtų išvykti ir pasibaigusio projekto „Šok su manimi“ vedėjas Vytautas Šapranauskas. Kalbama, kad atostogoms garsus vyras nusižiūrėjo saulėtuosius Maldyvus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius