Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į rusų internetinio pokšto pinkles patekusi Gintarė: „Pakėlė nuotaiką visam vakarui“

Vilnietė Gintarė nė pati nesuprato, kaip staigiai tapo nauja „interneto sensacija“ – apie tai sužinojo tik rytą atsivertusi savo „Facebook“ tinklo paskyrą. Čia dešimtys draugų jau buvo spėję pasidalinti vaizdo įrašu, kuriame Gintarė užfiksuota bendraujanti su dviem vaikinais iš Rusijos.
Gintarė
Gintarė / Andrea Arcangeli nuotr.

 

Laisvalaikiu modeliu dirbanti Gintarė daugeliui galėtų pasirodyti matyta – mergina nusifilmavo dainininko Vincento Linkevičiaus vaizdo klipe (galite pažiūrėti straipsnio pabaigoje). Jei tąsyk jos veido neįsiminėte, matyt, įsidėmėsite dabar. 

Interneto sensacija virtusiame vaizdo įraše du vaikinai iš Rusijos bendrauja „Chatroulette“ tinkle. Jo veikimo principas paprastas: prisijungi ir bendrauji su kompiuterio parinktu nepažįstamuoju iš bet kokio pasaulio kampelio tol, kol kuris nors nusprendžia „perjungti kanalą“ ir pasišnekučiuoti su kitu, vėlei atsitiktinai parinktu vartotoju. Ir taip – kiek širdis geidžia. 

Nebuvau tikra, kad jie daro tai, ką bando imituoti, bet išsigandau pamačiusi, jog mano iškirptė – per didelė.

Vieną vakarą ji kaip įprasta bendravo internetu, kai, kaip pati sako, „užkliuvo“ už vaikinų iš Rusijos. Minėti vaikinai nusprendė papokštauti – apsimetė neva prieš vaizdo kamerą besimasturbuojantys. Ant jų kabliuko ir pateko vilnietė Gintarė.

„Tai buvo labai dviprasmiška situacija. Nebuvau tikra, kad jie daro tai, ką bando imituoti, bet išsigandau pamačiusi, jog mano iškirptė – per didelė. Suskubau ją „užsitraukti“, kad neįaudrinčiau jų vaizduotės. Stebėjau, kas bus toliau, nes turėjau įtarimų“, – su šypsena prisimena mergina.

Iš pradžių susinepatoginusi Gintarė ėmė juoktis pamačiusi, kad iš tiesų vaikinai nesimasturbavo, o... valė batus. 

„Pamačius, kad iš tiesų jie valė batą, man pasidarė labai juokinga ir gėda. Net nusišluosčiau ašarą norėdama parodyti, kad juokelis buvo vertas dėmesio“, – dabar kvatoja ji. 

Žiūrėkite nuo 3:34 min.

VIDEO: ▶ 18+ ПРИКОЛ в видеочате !!! Ты что там делаешь, Дрочишь ! видеочат Chatroullete

Žmonės.lt Gintarė pasakojo prie „Chatroulette“ tinklo prisijungianti dažnai – taip ji mėgsta leisti laisvalaikį.

„Man tai – būdas praleisti laiką pajuokaujant ir susipažįstant su naujais žmonėmis. Pati internetinėmis pažintimis nesidomiu, taigi mano tikslas ir yra tik pajuokauti. Bendraujant čia sunku išlaikyti pašnekovo dėmesį ir nebūti „perjungtai“, taigi turiu savo gudrybių – dėmesį patraukiu kaip nors gražiau apsirengusi ar pasirinkusi gilesnę iškirptę, taip pat, pavyzdžiui, su kokiu italu stengiuosi pašnekėti itališkai. Taip ir kalbos įgūdžius lavinu“, – pasakoja Gintarė. 

Youtube.com nuotr./Gintarė tapo interneto sensacija
Youtube.com nuotr./Gintarė tapo interneto sensacija

Gintarės teigimu, tokie pokštai internete – net reikalingi: „Toje svetainėje yra daug visokio plauko žmonių, kurie nesigėdydami atveria ir parodo visas savo kūno vietas. O šie jaunuoliai nusprendė iš to pasityčioti. Jie mane pralinksmino ir pakėlė nuotaiką visam vakarui!“

Gyčio Vindžiūno nuotr./Gintarė
Gyčio Vindžiūno nuotr./  Gintarė

Dabar, kai internete šiuo vaizdo įrašu pasidalino tūkstančiai žmonių, Gintarę drąsiai galima vadinti interneto sensacija. Pradžioje ši etiketė jai visai nepatiko, tačiau dabar palengva kelia šypseną.

„Kai atsikėlusi pamačiau, kad daugiau nei dešimt draugų jau pasidalino tuo įrašu ir ėmė man rašyti „juk čia tu“, man pasidarė labai gėda. Išsigandau, kad žmonės gali kažiką pagalvoti. Pavyzdžiui, juk gali pagalvoti, kad tai aš ten prieš kamerą masturbuojuosi. Bet kai pati peržiūrėjau vaizdelį ir perskaičiau komentarus supratau, kad čia nieko bloga – žmonės puikiai viską suprato. Jie žino, kad aš – šio juoko auka, o ne iniciatorė. Juokinga patirtis“, – šypsosi mergina. 

O čia Vincento Linkevičiaus vaizdo klipas, kuriame nusifilmavo Gintarė:

VIDEO: Vincent Link - Dance The Night [Official video]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius