Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Į susitikimą su Monika Šalčiūte atėjo tik trys gerbėjai

Trečiadienio popietę Monika Šalčiūtė susitiko su savo gerbėjais. Juos žinoma mergina pakvietė į vieną Vilniaus viešbučių. Tiesa, nors M.Šalčiūtė tikėjosi gerbėjų antplūdžio, susitikti su ja panoro tik trys asmenys.
Monika Šalčiūtė susitiko su gerbėjais
Monika Šalčiūtė susitiko su gerbėjais / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Vienas jų, vidutinio amžiaus sulaukęs gerbėjas Darius, į susitikimą atvyko net iš Prienų. Pas Moniką jis atvyko ne tuščiomis – atnešė raudonų rožių puokštę.

Bendraudamas su žiniasklaida gerbėjas Darius neslėpė – nekantravo, kada galės susitikti su M.Šalčiūte, nes ligšiol bendravo su ja tik internetu: „mėgdavo“ jos fotografijas, vis ką internete pakomentuodavo. „Apgalvojau, ką jai sakysiu“, – sakė jis paklaustas, ar pasiruošė Monikai kalbą.

Pasirodo, M.Šalčiūtė jam tokia svarbi, kad tik dėl jos vyras iš Prienų į Vilnių važiavo. Be to, net teko pameluoti darbe, kad galėtų neateiti. „Primelavau darbe, kad galėčiau čia atvažiuoti. Pasakiau viršininkui, kad sergu, kad pas gydytojus reikia. Negražu meluoti, bet kartais galima“, – tikino. 

Tuo tarpu kitam gerbėjui taip toli važiuoti nereikėjo – jis vilnietis, antro kurso studentas. M.Šalčiūtę pamėgo „Login“ konferencijoje, kur ši dalyvavo ažiotažą sukėlusioje diskusijoje.

Pakvietė per „Facebook“

Norą susitikti su savo gerbėjais M.Šalčiūtė išreiškė dar praėjusią savaitę. Savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje ji paviešino įrašą, kuriuo visus savo gerbėjus pakvietė susitikti su ja akis į akį – užsukti į viešbutį „Crowne plaza“. 

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Monika Šalčiūtė susitiko su gerbėjais
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Monika Šalčiūtė susitiko su gerbėjais

„Gaunu daugybę žinučių, laiškų, tačiau ne visiems yra laiko atrašyti ar tiesiog pabendrauti. Sugalvojau idėją – noriu susitikti su savo gerbėjais, žmonėmis, kurie mane palaiko arba nebūtinai gerbėjais, o tiesiog (tais), kuriems yra smalsu“, – „Facebook“ rašė Monika.

Šiam susitikimui ji pažadėjo skirti net keturias valandas – labai norėjo suspėti pabendrauti su kiekvienu. Visas susitikimas surengtas ne be reikalo – vyko laidos, kurioje M.Šalčiūtė filmuojasi su Kristina Brazauskiene, filmavimo darbai. 

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Monika Šalčiūtė susitiko su gerbėjais
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Monika Šalčiūtė susitiko su gerbėjais

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius