-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Į tą pačią upę?

Porai, nutarusiai pasukti į skirtingas puses, kartais atrodo, kad po skyrybų susigrąžins išsiilgtą laisvę ir galės skrosti aistrų vandenynais. Deja, dažnai nutinka taip, jog artimesnio žmogaus nei buvęs partneris neįmanoma rasti laikinų vilionių kupiname pasaulyje.
Oksana Zlatkovaitė ir Egmontas Bžeskas
Oksana Zlatkovaitė ir Egmontas Bžeskas / Viganto Ovadnevo nuotr.
Viganto Ovadnevo nuotr./Rūta Mikelkevičiūtė
Viganto Ovadnevo nuotr./Rūta Mikelkevičiūtė

Rūta Mikelkevičiūtė (36)
Susitaikė ar papokštavo?

Beveik prieš metus žiniasklaidą apskriejo žinia, kad garsi televizijos laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė skiriasi su vyru Rolandu, su kuriuo santuokoje pragyveno ketverius metus. Jei vienas interneto portalas nebūtų išspausdinęs dokumento, liudijančio, jog iš tiesų paduotas skyrybų prašymas, tikriausiai daug kas būtų pamanę, kad ši istorija laužta iš piršto. Tačiau net ir šis faktas neprivertė Rūtos patvirtinti gautos informacijos.
„Mes tikrai nesiskiriame. Šios kalbos – visiška nesąmonė“, – tąsyk sakė Rūta.
Ši istorija yra be aiškios atomazgos. Žmonės šneka, kad R. Mikelkevičiūtė neva susitaikė su vyru ir norą skirtis ištrynė iš atminties. Kaip yra iš tiesų, žino tik ji, nes asmeninio gyvenimo peripetijų su žurnalistais garsi laidų vedėja neaptarinėja.

Oksana Zlatkovaitė (26)
Vėl laiminga ir mylima

Oksanos Zlatkovaitės ir Egmonto Bžesko (36) istorija byloja, kad į tą pačią upę bristi antrą kartą ne tik galima, bet ir reikia. Kelerius metus draugavę, vėliau pasukę skirtingais keliais, tačiau bendravimo nenutraukę, šiandien jie vėl mėgaujasi meile vienas kitam. Tiesa, šįkart porelė apie tai nebekalba taip garsiai kaip anksčiau, nes bijo nubaidyti laimę.
„Jausmai niekada nebuvo išblėsę. Mus išskyrė nesutapusios vertybės ir rutina. Per tą laiką, kol nebuvome pora, aš įsitikinau, kad šalia manęs yra žmogus, kuris niekada nenuvils ir neišduos“, – šypsosi Oksana.
Tikriausiai jau galima ruoštis didelei šventei, nes Egmontas žurnalui „Privatu!“ išsidavė: „Jei su Oksana vėl tapsime pora, tai visam laikui.“

Viganto Ovadnevo nuotr./Gabrielė Kasakaitytė
Viganto Ovadnevo nuotr./Gabrielė Kasakaitytė

Gabrielė Kasakaitytė (22)
Vėl ilgamečio draugo glėbyje

Realybės šou išgarsėjusi Gabrielė žurnalui „Privatu!“ beveik prieš metus su šypsena veide pasakojo sutikusi mielą žmogų, su kuriuo leidžia dienas ir naktis. Tas vyras – grupės N.E.O. narys Marius Kiltinavičius (28). Kalbama, kad dėl šio vaikino mergina paliko ilgametį draugą.
„Išsiskyrėme taikiai, iki šiol bendraujame draugiškai. Negaliu tvirtinti, kad vaikiną palikau dėl Mariaus, tačiau nedrįsčiau paneigti, jog mano širdyje gimė nauji jausmai“, – tuomet sakė atlikėja.
Mariaus ir Gabrielės meilės istorija – jau praeitis. Po viešos išpažinties praėjus vos keliems mėnesiams, pora pasuko skirtingais keliais. Mergina vėl grįžo pas jos ištikimai laukusį Deividą, su kuriuo draugauja nuo mokyklos laikų. „Tarp mūsų viskas puiku, o istorija su Mariumi buvo mažytis nesusipratimas“, – šypsosi dainininkė.

Viganto Ovadnevo nuotr./Jolanta Uspaskich
Viganto Ovadnevo nuotr./Jolanta Uspaskich

Jolanta Uspaskich (44)
Ar ji atleidžia vyro nuodėmes?

Kai viena televizijos laida sudarinėjo sąrašą moterų, kurioms vertėtų statyti paminklą, verslininkė Jolanta į jį pateko dėl begalinės tolerancijos. Jos vyro europarlamentaro Viktoro Uspaskicho simpatijas jaunoms žavioms moterims ne kartą aptarinėjo žiniasklaidos atstovai. Net tada, kai laikraščio puslapius puošdavo kompromituojančios nuotraukos ir žurnalistai prašydavo Jolantos pakomentuoti, moteris neprarasdavo pusiausvyros, išlikdavo rami ir ori.
„Lovoje savo vyro su kita moterimi neužklupau. Kaip į tai reaguočiau? Nežinau“, – ne kartą sakė Jolanta.
Ar iš tiesų, kaip kalbama, Viktoras turi ne vieną meilužę, žino tik jis. Gal vyras apie tai niekada ir neprabils, tačiau pagarbos savo gyvenimo moteriai V. Uspaskichas neslepia. „Dėl Jolantos man teko ilgai kovoti. Labai branginu jos meilę ir atsidavimą man“, – sakė politikas.

Jiems nepavyko!

Simas ir Vaida Jasaičiai
Simas ir Vaida Jasaičiai

Simas (27) ir Vaida (30) Jasaičiai
Santuoka subyrėjo?

Spauda ne kartą rašė, kad byra garsaus krepšininko ir jo žmonos Vaidos santuoka. Simas buvo poruojamas ir su verslininke Jūrate Bitinaite (30), ir su dainininke Atlanta (28). Vaida irgi ne sykį fotografų įamžinta greta išvaizdžių vyrų. „Esame brandūs žmonės, todėl stengiamės vienas kitam būti tolerantiški“, – sakė Vaida.
Nežinia, ar sutuoktiniams pristigo tolerancijos, ar išblėso jų jausmai, tačiau kalbama, kad į teismą jau paduotas Jasaičių šeimos skyrybų prašymas.

Gedimino Žilinsko nuotr./Indrė Mišeniovaitė ir Ramūnas Rudokas
Gedimino Žilinsko nuotr./Indrė Mišeniovaitė ir Ramūnas Rudokas

Indrė Mišeniovaitė (28) ir Ramūnas Rudokas (41)
Visi laukė jų vestuvių

Ši pora yra viena iš nedaugelio Lietuvos pramogų pasaulyje, kuri skyrėsi ir taikėsi du kartus. Kai ketverius metus draugavę bei skirtingais keliais pasukę Ramūnas ir Indrė susitaikė, visi jau laukė jų vestuvių, mat aktorius mylimai merginai įteikė brangų sužadėtuvių žiedą.
Deja, patarlė, teigianti, kad bristi į tą pačią upę du kartus negerai, pasiteisino. Šiandien Ramūnas šalia savęs glaudžia šviesiaplaukę Kamilę, o Indrė taip pat turi su kuo leisti vakarus.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius