Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

I.Stumbrienė gimtadienį švęs kelias dienas

Šiandien 26-ąjį gimtadienį švenčianti Inga Stumbrienė pūsdama žvakutes ant torto prašys tik vieno dalyko – kad be jokių nesklandumų susilauktų sveiko ir gražaus vaikučio.
Inga ir Aivaras Stumbrai
Inga ir Aivaras Stumbrai / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Gimtadienis

Moteris tvirtina, kad sveikinimo skambučiai ir žinutės su gimtadieniu pasipylė nuo ankstyvo ryto, tačiau tikrą šventės nuotaiką Inga pajus tik savaitgalį, kai ir švęs.

„Šiandien simboliškai paminėsime su šeima. Būsiu aš, Aivaras ir mūsų dukrytė, o savaitgalį gimtadienį švęsiu su draugais, kitą dieną – su giminėmis“, – teigė Inga. Teminius gimtadienius dukrytei Estelai rengianti moteris tvirtino, kad jos pačios gimtadieniai nebūna kuo nors ypatingi, nebent šiemet kokią staigmeną pateiks draugai.

Didžiausias ir svarbiausias mano šių metų noras – kad gimtų sveikas ir gražus vaikutis. Norėčiau, kad sėkmingai išnešiočiau, būtų lengvas nėštumas ir gimdymas.

„Didžiausias ir svarbiausias mano šių metų noras – kad gimtų sveikas ir gražus vaikutis. Norėčiau, kad sėkmingai išnešiočiau, būtų lengvai nėštumas ir gimdymas“, – prisipažino moteris.

Žvelgdama į praėjusius metus Inga džiaugiasi, kad viskas klojosi puikiai, o į ateitį teko atidėti tik vieną svajonę – doktorantūros studijas.

„Kai peržvelgiu šiuos metus, matau, kad viskas sekėsi gerai: ir dukrytė paaugo, tapo savarankiškesnė, ir į mūsų namus atėjo didelė šventė – laukiamės antro vaikučio. Verslas taip pat sekėsi gerai. Vienintelis dalykas, ko neįgyvendinau – neįstojau į doktorantūrą. Bet šią svajonę su kaupu išpildė kiti dalykai“, – šypsojosi I.Stumbrienė.

Moteris juokiasi, kad bėgantys metai negąsdina: „Tų metų aš nelabai bijau, bet 26 metai – jau gana solidus amžius, man atrodo, kad jau nemažai. Kai vyresni mane sveikina su gimtadieniu, juokiasi, kad esu jauna ir kad į amžių man dar nereikia kreipti dėmesio.“

Didelį dėmesį savo išvaizdai skirianti Inga prisipažįsta, kad, kaip ir dauguma moterų, norėtų ilgai išsaugoti grožį, o tokie dalykai kaip plastinės operacijos jai nėra atgrasūs.

„Jeigu to žmogui reikia, jei nuo to jis pasijunta laimingesnis, aš nesu prieš. Aš grožį saugau jau nuo paauglystės, naudoju įvairius kremus, vaikštau pas kosmetologus, masažuotojus“, – teigia moteris.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius