-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ieva Gervinskaitė: „Nemanau, kad esu gražiausia Lietuvoje. Man tiesiog pasisekė“ (papildyta liepos 16 d.)

Praėjusią savaitę Palangoje išrinkta naujoji „Mis Lietuva“, kuria tapo studentė I. Gervinskaitė. Per konkursą laimėtoja nejuto nemalonios konkurencijos ir paneigė kalbas apie perkamus titulus, tarp merginų kylančius konfliktus ir skandalus. O daugelio favorite laikytą gražuolių konkurso dalyvę Kristiną Ivanovą (23) Ieva vadina pačia draugiškiausia finalininke.
Mis Lietuva 2011 Ieva Gervinskaitė
„Mis Lietuva 2011“ Ieva Gervinskaitė. / Viganto Ovadnevo nuotr.

Ieva, kaip jautiesi tapusi „Mis Lietuva 2011“?

Tikrai nesitikėjau laimėti. Su dalyvėmis daug kalbėjome apie būsimus konkurso rezultatus, nemažai žmonių mane laikė favorite. Tačiau aš buvau skeptiškesnė. Esu per daug lietuviškos išvaizdos, pernelyg paprasta. Manau, „Mis Lietuva“ turi būti išskirtinių bruožų. Todėl mano favoritė buvo Sotera Šveikauskaitė. Galvojau, kad ji laimės. Kai vedėjai ištarė mano vardą, buvau labai nustebusi.

Ar nerimavai prieš konkursą?

Labai bijojau. Ypač dėl techninių dalykų: kad teisingai koją pastatyčiau, kad raiškiai kalbėčiau... Džiaugiuosi, jog mane įvertino, nes esu įsitikinusi, kad turiu daugiau vidinio, o ne išorinio grožio. Beje, visos dalyvės buvo nuostabios. Netikėkite tomis nesąmonėmis, kad grožio konkursuose merginos vienos kitoms karpo sukneles, laužo batelius ir kitaip kenkia. Bent jau Lietuvoje to nėra.

Ar būsi aktyvi „Mis Lietuva“?

Stengsiuosi atlikti viską, kas man priklausys pagal pareigas. Tiesa, kol kas jų dar nežinau (šypteli). Mano pečius užgriuvo didelė atsakomybė, ir esu pasiruošusi nešti ją ant savo pečių. Žinoma, didžiausias išbandymas – Didžiojoje Britanijoje vyksiantis konkursas „Mis pasaulis“. Jam atiduosiu visas jėgas.

Turbūt daugeliui vaikinų smalsu sužinoti, ar turi širdies draugą.

Ne, neturiu vaikino.

Niekam nemokėjau, su niekuo nemiegojau. Apskritai nė viena mergina neturėjo išskirtinių teisių. Net K. Ivanovai – žinomai merginai – nebuvo daromos kažkokios išimtys.

Kaip tokia žavi mergina gali būti vieniša?

Specialiai nieko neieškau. Gyvenimas natūraliai viską sudėlioja. Tačiau nesijaučiu dėl to blogai. Esu viena, bet ne vieniša. Ar visą gyvenimą jausdavau vaikinų dėmesį? Man jo niekada netrūko. Dabar, greičiausiai, to dėmesio dar padaugės.

Ar kada nors gyvenime esi rimtai mylėjusi?

Sunku atsakyti į šį klausimą. Dar pati to nežinau. Norėčiau rasti tokį žmogų, su kuriuo sukurčiau rimtus santykius. Tiesa, apie šeimą kol kas dar negalvoju. Esu jauna. Be to, ateinančius metus mane šiek tiek įpareigos „Mis Lietuva“ karūna (šypsosi).

Kiekvienais metais po gražuolių konkurso nuskamba gandas, esą titulas laimėtojai nupirktas. Kaip pakomentuotumei tokias kalbas?

Tai visiška nesąmonė. Niekam nemokėjau, su niekuo nemiegojau. Apskritai nė viena mergina neturėjo išskirtinių teisių. Net K. Ivanovai – žinomai merginai – nebuvo daromos kažkokios išimtys. Visos stovėjome eilėje prie grimuotojų, stilisčių.

Kas buvo sunkiausia ruošiantis konkursui?

Didelis fizinis krūvis. Buvo daug repeticijų, greitas tempas. Pasiruošti konkursui nelengva, todėl visos dalyvės viena kitą palaikė. Jei kuriai būdavo sunku, gailėdavosi dėl dalyvavimo, tuomet ją ramindavome, sakydavome, kad neteisingai kalba.

Papasakok plačiau apie save. Kuo užsiimi gyvenime?

Gyvenu Vilniuje, studijuoju teisę ir valdymą. Ši specialybė man patinka. Nesakau, kad visą gyvenimą dirbsiu su ja susijusioje srityje. Galbūt po kelerių metų pasuksiu į mediciną.

Kaip manai, kodėl būtent Tau atiteko gražiausios lietuvaitės titulas?

Nežinau, gal nemeluoja tie, kurie sako, kad esu paprasta... Nemanau esantis išskirtinis žmogus, gražiausia Lietuvos karalaitė. Tiesiog tinkamu metu atsidūriau tinkamoje vietoje. Per atranką man buvo nejauku. Gražuolės aplink mane sukdavosi, o aš jausdavausi kaip Pelenė pelenuose (juokiasi).

Daugelis pergalę prognozavo YVOS lyderei K. Ivanovai. Kaip jūs sutarėte?

Mes su Kristina labai susibendravome. Ji visiškai kitoks žmogus, nei sukurtas jos įvaizdis. Kristina labai paprasta ir miela, daug patarimų dalijo visoms merginoms. Manau, mes bendrausime ir po konkurso.

Esi ne tik labai simpatiška mergina, bet ir puikios figūros savininkė. Kaip prižiūri savo figūrą?

Nevalgau bet ko. Nesu iš prigimties „manekeniškų“ kūno formų. Tenka įdėti nemažai pastangų. Bet natūralu, kad grožis reikalauja aukų. Kartais, norint atrodyti gražiai, tenka ko nors atsisakyti. Apskritai esu už natūralų grožį. Smarkiai prigrimuota į gatvę neičiau. Paprastomis dienomis tik pasidažau blakstienas ir į kuodą susisuku plaukus. Jokio įmantraus makiažo!

Kristina Ivanova (23)
„Iš karto atspėjau, kas nugalės“

„Manau, šį kartą Lietuva išrinko puikią „Mis Lietuvą“. Jau po pirmos konkurso repeticijos pasakiau, kad nugalės būtent Ieva. Užteko pamatyti, kaip ji elgiasi prieš filmavimo kameras, kaip bendrauja, kaip atrodo. Ieva – nerealiai faina ir miela panelė.

Ar neapmaudu, kad netapau nugalėtoja? Tikrai ne! Įgijau neįkainojamos patirties ir dar pelniau „Mis gracijos“ titulą. Labai juo džiaugiuosi. Manau, kad jis man skirtas pelnytai, tiksliai.“
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius