-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Ieva Mackevičienė paviešino nuotrauką su sūnumi ir pastatė kritikes į vietą

Motinystės džiaugsmais ir rūpesčiais gyvenanti buvusi grupės „Pinup Girls“ narė Ieva Mackevičienė kol kas visą savo dėmesį skiria sūnui Motiejui. Per pastaruosius metus ją retai kada galima sutikti renginiuose, pramogų pasaulio vakarėliuose. Tačiau juk kartais norisi palikti vaiką vyrui ir bent kelioms valandos ištrūkti iš namų.
Ieva Mackevičienė su sūnumi Motiejumi
Ieva Mackevičienė su sūnumi Motiejumi / Asmeninio albumo nuotr.

„Pastaruoju metu susidaro įspūdis, kad jeigu turi mažą vaiką, turi sėdėti namie su neplauta galva ir prie kūno priaugusiu chalatu. Apie išėjimą ir savęs prisižiūrėjimą net nėra kalbos. Jeigu jau gali taip paskirstyti laiką – tu neatsakinga mama. Oi, moterys! Būkime paprastesnės ir nepamirškim, kad esate ne tik apsikuitusios mamos“, – socialiniame tinkle parašė Ieva.

Tokie žodžiai jos įrašus sekantiems gerbėjams sukėlė dviprasmiškas reakcijas. Vieni palaikė, kiti – ir toliau smerkė.

Kas išprovokavo Ievą tokiam pasisakymui? „Dažnai sulaukiu žinučių iš kitų mamų: vienos klausia, kur rūbus perkam, kitos – kaip sekasi maitinti, trečios klausia, kaip pavyko numesti svorio ir pan. bet yra ir tokių, kurios parašo piktai. Pavyzdžiui, kodėl slepiam vaiko veidą arba kodėl vaiką prižiūrėti palieku tėčiui“, – Žmonės.lt sakė ji.

Vėliau Ieva tarsi atsaką visoms ją smerkiančioms ar puolančioms kritikėms socialiniame tinkle paviešino nespalvotą nuotrauką, kurioje ji ant rankų laiko mažametį sūnų. Po ja buvo užrašas: „Visada kartu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius