-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įkyraus vyro prie namų durų išsigandusi Monika Šalčiūtė iškvietė policiją

Monika Šalčiūtė jau kelias dienas gyvena baimėje – prie jos namų durų trainiojasi nepažįstamas vyras. Neapsikentusi perdėto dėmesio mergina nusprendė imtis veiksmų: iškvietė policiją.
Monika Šalčiūtė įkyriam vyrui iškvietė policiją
Monika Šalčiūtė įkyriam vyrui iškvietė policiją / Asmeninio albumo nuotr.

„Jau trečia diena, kai jis po dvylika valandų kasdien stovi prie mano durų. Jei ne prie durų, tai prie mano namų“, – Žmonės.lt susijaudinusi kalbėjo Monika.

Ji sako pirmą dieną dar reagavusi ramiau, tačiau kasdien situacija darosi vis mažiau juokinga. Nepažįstamas, iš pažiūros maždaug 28–30 metų, vyras nuolat laukia jos grįžtančios namo.

Tomo Šimkaus nuotr./Monika Šalčiūtė
Tomo Šimkaus nuotr./Monika Šalčiūtė

„Antrą dieną jau išsigandau. Tą patį vyrą sutikau jau nebe prie namo, bet prie savo durų. Pirma mintis buvo bėgti. Kalbėjau ir su kaimynais. Jie sakė, kad pradžioje jis skambino į visų duris iš eilės ir klausė, kur gyvena Monika. Tai baisu“, – pasakojo Monika.

Mergina prasitarė spėjusi su nepažįstamuoju persimesti keliais žodžiais.

„Kai paklausiau, ko jis nori, sakė, kad susipažinti. Pasakiau, kad aš nelabai to noriu. Pirmą kartą, kai jį sutikau, buvau su draugais, todėl buvo drąsiau. Tačiau kai jis nuo 19 iki 23 valandos sėdi prie mano namų ir niekur neina... ėmiau baimintis“, – kalbėjo Monika.

Pirmadienį ji savo socialinio tinklo paskyroje pasidalino pro durų akutę daryta nuotrauka. „Jis vėl atėjo!!! Aš taip bijau!! Kažkoks vyras jau trečia diena stovi prie mano namų!!“ – feisbuke rašė ji.

Asmeninio albumo nuotr./Vyras prie Monikos Šalčiūtės durų
Asmeninio albumo nuotr./Vyras prie Monikos Šalčiūtės durų

Nepažįstamojo įbauginta Monika prie durų ėmė laikyti dujų balionėlį. „Kai sykį radusi jį prie durų paklausiau, ar leis man įeiti į namus, ar į vidų nesibraus, jis man pasakė vieną žodį „norėčiau“, – pasakojo ji. 

Galiausiai Monika nusprendė iškviesti policiją. Atvykę pareigūnai išsivedė vyrą. „Nežinau, ar rašyti pareiškimą. Nenoriu jam gadinti gyvenimo. Tačiau jei tai pasikartos, būtinai rašysiu“, – sakė Monika.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kim Kardashian virtusi Monika Šalčiūtė: „Lietuvoje nė apie vieną žmogų tiek nekuria, kiek apie mane“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius