Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iliuzionistas Mantas Wizard Kauno zoologijos sode rodė triukus su ruoniu Kajumi

Zoologijos sode šį sekmadienį nusidriekė eilės, nekantrūs lankytojai buriavosi norėdami patekti į naujojo ruonio voljero atidarymo renginį. Pasak organizatorių, prie ruonio voljero susirinko kaip niekada gausi smalsių lankytojų minia.
Mantas Wizard
Mantas Wizard / Zoologijos sodo nuotr.

Pastaruoju metu ruonio baseinas vis dažiau atkreipdavo susirūpinusių lankytojų dėmesį dėl jo itin prastos būklės – baseine buvo pradėjęs byrėti tinkas, todėl ilgainiui tai būtų ėmę kelti grėsmę gyvūno sveikatai.

Rekonstrukcijos darbai zoologijos sode prasidėjo prieš kelis mėnesius, o šios dienos renginio metu visi surinkusieji buriavosi prie naujai įrengto ruonio baseino. Naujojo voljero atidarymui skirtoje šventėje netrūko įvairių atrakcijų ir siurprizų – lankytojus linksmino garsus iliuzionistas Mantas Wizard, kuris juokavo, jog šiandien jo asistentu buvo zoologijos sodo ruonis Kajus.

Zoologijos sodos nuotr./Ruonio pasirodymas
Zoologijos sodos nuotr./Ruonio pasirodymas
Zoologijos sodo nuotr./Mantas Wizard
Zoologijos sodo nuotr./Mantas Wizard

Prieš keletą mėnesių į zoologijos sodą kreipėsi įmonės Hegelman Transporte vadovas Anton Hegelmann su šeima aplankęs zoologijos sodą pasiūlė skirti paramą voljero atnaujinimui.

Gyvūno voljero atnaujinimas, pasak ruonio rėmėjų buvo tarsi dar viena pramoga, kadangi teko ne tik stebėti gražėjantį voljerą, tačiau dalyvauti remonto darbų planavime, daug bendrauti su zoologijos sodo specialistais, o renginio dieną didžiausia atrakcija tapo galimybė pašerti ruonį žuvimis. Ruonio voljero atnaujinimui įmonė skyrė 15 tūkst. eurų, taip pat prisidėjo ir darbų rangovai.

Zoologijos sodo nuotr./Naujos voljero ruoniui atidarymo šventė zoologijos sode
Zoologijos sodo nuotr./Naujos voljero ruoniui atidarymo šventė zoologijos sode
Zoologijos sodo nuotr./Mantas Wizard
Zoologijos sodo nuotr./Mantas Wizard

Pamatyti naująjį voljerą bei jame gyvenantį ruonį Kajų zoologijos sode Kaune nuo šiol galės visi norintys. Kasdien zoologijos sodas vykdo ruonio parodomuosius šėrimus, kurių metu lankytojai patys gali pašerti ruonį žuvimis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Pamatykite savo akimis: iliuzionistas Mantas Wizardas vos per kelias sekundes perrengia merginą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius