Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Indonezijoje ištekėjusi Ingrida Martinkėnaitė: „Pasikeitus statusui, gaminti valgį dar maloniau“

Indonezijoje ištekėjusi ir į Lietuvą grįžusi Ingrida Martinkėnaitė apsilankė kulinarinės knygos „Gamink su manimi 3“ pristatyme. Dainininkė sako, kad tapus žmona gaminti maistą tapo dar maloniau.
Ingrida Martinkėnaitė
Ingrida Martinkėnaitė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Trečiąją kulinarinę knygą „Gamink su manimi 3“ pristatė žurnalas „Žmonės“, surengęs specialų vakarą. Jo nepraleido ir Ingrida, kurios torto receptas nugulė knygos puslapiuose.

Ingrida 15min pasakojo, kad suktis virtuvėje jai patinka – namiškius mėgsta lepinti ir kartais nustebinti įvairiausiais patiekalais.

„Labai mėgstu gaminti, man tai teikia didelį malonumą. Turiu firminių patiekalų, kuriuos dažniausiai gaminu: kalmarus su kiniškais baltaisiais grybais, sušius, antį apelsinų padaže, midijas pomidorų padaže. Dar labai mėgstu ruošti aštuonkojį – išvirus sultinyje, kepu svieste su česnaku. Iš tikrųjų tai, ką gaminu, priklauso nuo nuotaikos. Dabar toks periodas, kad ką tik grįžus iš Azijos, vis troškinu tofu, viską valgau su sojų pienu. Bet paprastai stengiuosi namų maistą paįvairinti įdomesniais, egzotiškesniais patiekalais, kad nebūtų tik kotletai ir virtos dešrelės“, – juokėsi ji.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Ingrida Martinkėnaitė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Ingrida Martinkėnaitė

Gamindama dainininkė nebijo eksperimentuoti. „Labai dažnai pasiimu tai, ką turiu šaldytuve, ir pradedu fantazuoti. Taigi receptai man nėra būtini. Kartais pavyksta, kartais – ne, bet mėgstu improvizuoti“, – šypsojosi I.Martinkėnaitė.

Tiesa, dėl šefo vardo namuose jai teko pakovoti. „Iš pradžių su Mindaugu virtuvėje stumdėmės – tai vienas, tai kitas ruošdavo valgį. Tačiau dabar nusistovėjo namuose tokia tvarka, kad aš laimėjau ir visada gaminu“, – juokėsi Ingrida.

O dabar tapus oficialia žmona, ji sako ruošti maistą tapo dar maloniau: „Pasikeitus statusui, dar maloniau gaminti jau savo „vyrui“ su meile“, – šypsojosi I.Martinkėnaitė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ingrida Martinkėnaitė egzotiškoje Indonezijoje ištekėjo už Mindaugo Urbono

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Ingrida Martinkėnaitė ir Mindaugas Urbonas
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Ingrida Martinkėnaitė ir Mindaugas Urbonas

Kadangi artimieji nesiskundžia Ingridos pagamintu maistu, dažniausiai šeima valgo namuose, o į restoranus sako nelabai mėgstantys eiti.

„Ne visada ten padarys taip, kaip būtent tuo metu noriu – ar su daugiau padažo, ar mažiau pomidorų... Geriau jau pati pasigaminu“, – kalbėjo Ingrida Martinkėnaitė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Knygos „Gamink su manimi 3“ pristatyme garsenybės atviravo apie savo įgūdžius virtuvėje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius