Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Indrė Burlinskaitė ir Kristina Tarasevičiūtė. Kiek vyrų per vakarą sugeba suvilioti „Olialia“ mergaitės?

„Žavios, geidžiamos ir aštrialiežuvės“, – taip būtų galima pristatyti dvi „Olialia“ mergaites baleriną Kristiną Tarasevičiūtę ir konkurse „Mis Lietuva“ publikos simpatijų prizą pelniusią, neseniai televizijoje „Sport1“ pradėjusią dirbti Indrę Burlinskaitę.
Kristina Tarasevičiūtė
Kristina Tarasevičiūtė / Raimundo Adžgausko nuotr.

Merginos sutiko dalyvauti žurnalo „Privatu!“ rubrikoje „Žodžių dvikova“ ir viena kitai pažėrė pikantiškų klausimų.

Vardas, pavardė: Indrė Burlinskaitė.
Gimimo data, vieta: 1987 02 06, Alytus. 23 m.
Šeiminė padėtis: netekėjusi; neturi vaikų.
Veikla: modelis; dirba laidų vedėja televizijoje „Sport 1“.

Vardas, pavardė: Kristina Tarasevičiūtė.
Gimimo data, vieta: 1987 07 24, Palanga. 22 m.
Šeiminė padėtis: netekėjusi; neturi vaikų.
Veikla: balerina, šoka ir vaidina spektakliuose visoje šalyje; modelis.

Indrės klausimai Kristinai:

Ar tiesa, kad svajoji nusifotografuoti ant lėktuvo sparno? Kodėl ne ant krokodilo uodegos? Būtų daug ekstremaliau...

Taip, tai tiesa! Dar vaikystėje susižavėjau atviruku, kuriame ant lėktuvo sparno pagarbą atidavinėjo trys stiuardesės. Ir aš taip norėjau... Deja, dabar tai neleistina, o kas neleistina, tas labai vilioja. Ekstremalūs nuotykiai, susiję su krokodilu, manęs niekada nežavėjo.

Ką vyrai Tavyje atranda be grakščių balerinos kojų?

To reikėtų paklausti vyrukų! Manau, išsiskiriu neįprastu požiūriu į gyvenimą.

Tavo blakstienos labai ilgos. Jos natūralios ar klijuoji?

Džiaugiuosi, kad gamta mane apdovanojo ilgomis ir gražiomis blakstienomis, tačiau šiais „plastmasiniais“ laikais švenčių proga prisiklijuoju daug tankesnes blakstienas – juk negaliu atsilikti nuo mados! Tik renkuosi saugesnį būdą.

Ar sunku pavergti Tavo širdį? Kiek per vieną vakarą daugiausia užkariavai vyrų?

Mano širdį pavergti be galo sunku. Prisileidžiu tik ypatingus, kūrybingus žmones – tikras asmenybes. Nemėgstu tuščiažodžiauti. Per vieną vakarą? Hmmm... Nevedžiau statistikos, bet neturėtų viršyti vienos galūnės ataugų.

Kiek laiko truko Tavo trumpiausias pasimatymas? Kuo jis baigėsi?

Truko 30 minučių. Kartą suklydau nueidama į pasimatymą su turtuoliu, kuriam nebuvo nieko svarbiau už save ir savo pasiekimus. Jis įsivaizdavo esąs tikras herojus. Ačiū Dievui, paskambino moteris iš televizijos „Gala“. Nors mane tokie skambučiai labai užknisa, tąkart ji mane išgelbėjo. Prisidengusi šia moterimi, lakoniškai „herojui“ pasakiau, kad man skambino iš teatro, ir pabėgau (šypteli).

Kiek litų kainavo Tavo pigiausia palaidinė?

Kadangi dirbu teatre ir uždirbu milijonus, mėgstu „prabangius“ drabužius. „Brangiausia“ palaidinė kainavo 3 litus, o vakarinė suknelė – 12 litų.

Kadangi akis į akį susiduri su balerūnais, pastebėjai, kad jų labai „žavūs“ kostiumai. Netikiu, jog atsispyrei!

Na, mano kolegų kostiumai išties juokingi, bet tai, ką jie po drabužiais slepia (juokiasi)... Sugebėjau jiems atsispirti. Esu sau pasakiusi, kad mano antroji pusė niekada nebus šokėjas.

Koks Tavo gyvenimo šūkis? Gal „Nenusileisk ant žemės“?

Esu realistė su pesimizmo užuominomis, todėl mano šūkis: „Kaip gera gyventi gerai!“

Kiek kainuoja Tavo erotinė fotosesija?

Kadangi per metus pasiektas neblogas įdirbis, o erotinių fotosesijų nebenorėčiau, manau, mano stafkė nedžiugintų užsakovų.

Atrodai labai santūri. Ar tik nebus, kad „Tyli kiaulė gilią šaknį knisa“?

Būtent taip ir yra! Aš labai pavojinga visuomenei (juokiasi)!

Ką padarytum dėl mylimo vyro? „Gulbių ežerą“ ir „Spragtuką“ trumpam pamirškime, nes žinau, kad Tau tai vieni juokai...

Sunkus klausimas... Mano galva, daugiausia, ką moteris gali duoti vyrui, tai šilumą, ramybę ir skanų maistą. O šiais superaktyviais laikais tai labai sunku.

Nekalbant apie moralinę žalą, kokių traumų patyrei darbe?

Vieną kartą, sukdamasi scenoje, „nusprendžiau“, kad reikia nukristi ir „nusiplėšti“ kojų raiščius. Buvo devynių mėnesių reabilitacija.
 

Vyginto Skaraičio nuotr./Indrė Burlinskaitė
Vyginto Skaraičio nuotr./Indrė Burlinskaitė

Kristinos klausimai Indrei:

Indre, nors Kanuose kartu praleidome smagų laiką, taip ir nespėjau Tavęs paklausti, kuo norėjai būti užaugusi?

Buvome trys geriausios draugės: viena iš mūsų svajojo mokyti vaikučius, kita – gesinti gaisrus, o aš – būti manekene. Draugės juokdavosi, kad mano svajonė labai kvaila, tačiau užaugusi paragavau modelio duonos.

Ar turi kokių silpnybių? O gal net manijų?

Be jokios abejonės, taip! Šokoladas – vienintelis „vyras“, kuriam negaliu atsispirti!

Esi viena iš mylimiausių „Olialia“ mergaičių. Ar turėjai įkyrių gerbėjų, kurie Tau gadindavo nuotaiką?

Gerbėjai man negadina nuotaikos, po langais nešūkauja, nesekioja iš paskos. Viskas normalu! Kiekvieną rytą, gurkšnodama kavą, skaitau, ką šį kartą man jie parašė, ko palinkėjo, ko negražaus prišnekėjo, siekdami iš manęs padaryti tikrą tobulybę (šypteli). Ačiū jiems labai, aš stengiuosi!

Kiek žinau, Tu ir kulinarija nelabai draugaujate, tačiau ką skaniausio ir sudėtingiausio sugebėtumei pagaminti savo geriausiems draugams?

Gyvenu viena, todėl neturiu kam gaminti. Savęs kulinariniais šedevrais nelepinu, bet dėl mylimų ir man brangių žmonių galėčiau pasistengti.

Jeigu galėtumei naudotis tik viena kosmetikos priemone, kokią pasirinktumei?

Nors esu didelė mėgėja „prisiteplioti“, tačiau ir be makiažo sau patinku. Jei reikėtų išsirinkti vieną kosmetikos priemonę, man pakaktų lūpų blizgio.

Mėgsti dalyvauti įvairiuose projektuose, bet ar Indrė sutiktų jėgas išmėginti išlikimo šou, pavyzdžiui, „Robinzonai“? Jei taip, kokias tris priemones pagriebtumei su savimi?

Visada savęs klausiu, ar nepabijočiau tokio iššūkio. Esu drąsi. Niekada nepamiršiu, kaip nardžiau purvuose Rukloje per projektą „Iššūkis – Mis Lietuva“, tačiau miegojimas po atviru dangumi, kur bet kada savo mažą koją ant mano kūno gali užkelti koks nors vabaliukas arba, dar blogiau, voras, man kelia baimę. Kirminų nevalgau, net nedrįsčiau jų paimti į ranką. Be to, beprotiškai bijau varlių, gyvačių, rupūžių. Tiesą sakant, abejoju savimi ir geriau jau pasilikčiau savo šiltoje lovoje (šypteli).

Šiuo metu pati aktualiausia gražių merginų tema – plastinė chirurgija. Ką apie tai manai? Ar pati norėtum save pakoreguoti?

Kristina, prisimeni mūsų slaptus pokalbius (juokiasi)? Niekada nesakau „ne“, nes gyvenime visko būna. Gal vieną dieną pasirodysiu sau negraži, o gal kažkas nutiks ir tai bus neišvengiama… Esu „už“, jei plastinės chirurgijos specialistai prie moters kūno grožio prisideda esant reikalui ir jei tai ilgainiui netampa liga.

Ar tiki magijos teatru „Di Archy“?

Teatre tikiu puikiais artistų sugebėjimais, o stebuklais ir magija – gyvenime.

Jei Tave priverstų eiti grybauti, ką pasirinktumei į kompaniją: Egidijų Dragūną, Jurijų Smoriginą ar Ričardą Berankį?

Ei, man labai labai patinka grybauti, tad nereikėtų versti. Jei šie žavūs vyrai sutiktų, būtinai visus tris pakviesčiau ir kaip reikiant juos apgrybaučiau.

Jeigu tektų bėgti per ugnį, kokią avalynę rinktumeisi: „Louboutin“ aukštakulnius, lietuviškas klumpes ar rusiškas pačiūžas?

Jei bėgčiau basa?.. Matai, Kristina, „Louboutin“ aukštakulnių neturiu, o jei turėčiau, būtų labai gaila su jais bėgti per ugnį – juk jie tokie gražūs. Jei netyčia sustočiau, medinės klumpės gali užsiliepsnoti. Su pačiūžomis būtų sudėtinga, bijau, kad neišeitų bėgti, nes nelankiau dailiojo čiuožimo.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius