-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Indrė Burlinskaitė išlaikė vairavimo teorijos egzaminą: „Tuoj ir aš užkariausiu kelius“

Grupės „Kitokios“ atlikėja Indrė Burlinskaitė trečiadienio popietę pasidžiaugė sėkmingai išlaikiusi vairavimo teorijos egzaminą.
Indrė Burlinskaitė
Indrė Burlinskaitė / „Sportland“ nuotr.

 Mergina tikisi, kad netrukus sėkmingai išlaikys ir vairavimo praktikos egzaminą, o tada prie automobilio priklijuos klevo lapo ženklą ir... išdums į kelią.

„Jėėė! Tuoj ir aš užkariausiu kelius“, – sėkmingai išlaikytu teorijos egzaminu socialiniame tinkle pasidžiaugė I.Burlinskaitė. 

Žmonės.lt ji sakė netverianti džiaugsmu: „Kai sužinojau, kad išlaikiau, pašokau iš laimės – labai labai džiaugiausi. Žmonės tik atsisuko, taip pasižiūrėjo... Iš tiesų egzaminas buvo sunkus – dabar tie klausimai labai sukti. Daug kas neišlaikė...“

Aasmeninio albumo nuotr./Indrė Burlinskaitė išlaikė vairavimo teorijos egzaminą
Asmeninio albumo nuotr./Indrė Burlinskaitė išlaikė vairavimo teorijos egzaminą

Žmonės.lt ji atskleidė, kad vairavimo teorijos egzaminą laikė jau antrąkart gyvenime. Pirmąkart vairuoti ji mokėsi dar 2007-aisiais, tačiau išlaikiusi teoriją į praktikos egzaminą taip ir nebenuėjo.

„Pasikeitė įstatymai ir mano teorijos egzamino rezultatai anuliavosi. Tada man nusviro rankos – viską „užmečiau“... Nesu automobilių žinovė, tai – ne mano sritis. Bet vairuoti man – būtinybė. Todėl dabar susiėmiau. Nustebau, kad man taip gerai sekėsi: šįkart jau per pirmąją vairavimo pamoką išvažiavau į Vilniaus gatves. Vairavau drąsiai, nieko nebijojau“, – pasakojo I.Burlinskaitė.

Pasirodo, tada, kai vairuoti I.Burlinskaitė mokėsi pirmąkart, net jai paruoštas automobilis kieme stovėjo – mama padovanojo. „Tada ji klausė, kokio noriu. Atsakiau, kad jei jau daro tokią dovanėlę, tegul pati išrenka savo nuožiūra. Ji nupirko „Peugeot 107“. Bet dabar pati su juo važinėja – aš jau, matyt, norėsiu naujesnio“, – juokėsi atlikėjo.

Kokį automobilį svajoja vairuoti I.Burlinskaitė? „Dabar tikrai negalvoju, kokio automobilio noriu. Svarbiausia man dabar yra gauti teises... Man nesvarbu, ar automobilis labai gražus, ar pats naujausias... Svarbiausia, kad būtų patogus. Aišku, norisi, kad būtų ir mergaitiškas“, – šypsosi. 

Dmitrijaus Radlinsko nuotr./Indrė Burlinskaitė
Dmitrijaus Radlinsko nuotr./Indrė Burlinskaitė

 

 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius